IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 22:55
www.parkwodny.com.pl/lodowisko.htm
Obserwuj wątek
    • dr_scott Re: Lodowisko 26.11.05, 17:28
      ma byc czynne od 1 grudnia...

zastanawiam sie tylko jak (a moze czym) chcą odnawiać taflę??
      • szczypiorekistokrotki Re: Lodowisko 26.11.05, 22:27
        chcę już na lodowisko:D

nie moge się doczekać:-)

ps. Sezon narciarki dziś właśnie rozpoczęłam na Stożku w Wiśle :). Polecam -
        narciarzy mało a śnieg nawet nawet:)
        • dr_scott Re: Lodowisko 28.11.05, 21:18
          szczypiorekistokrotki napisała:

> chcę już na lodowisko:D
          >
          > nie moge się doczekać:-)
          >

a co stoi na przeszkodzie??
          ja juz sezon rozpoczalaem kilka tygodni temu w Bytku, a obecnie tylko w
          Gliwicach. zobaczymy co tam u nas zrobią
          • loggic Re: Lodowisko 29.11.05, 08:12
            A to u nas to już działa?
            Był ktoś? Jak jest?
            L.
            • merich Re: Lodowisko 29.11.05, 13:25
              Otwarcie lodowiska dopiero nastąpi 1 grudnia o godz. 10.00.
              Ja też się już nie mogę doczekać. Pozdrawiam wszystkie łyżwiarki i łyżwiaży:)
    • Gość: bywalec... Lodowisko... IP: *.microchip.net.pl 29.11.05, 23:06
      Przytrafiło mi sie kilka razy ślizgać na odkrytych taflach i prawdę powiedziawszy nic to nadzwyczajnego nie jest z cała pewnością... A biorąc pod uwagę, że lód czyszczony i odnawiany będzie zaledwie raz, góra dwa razy dziennie i na pewno nie rolbą to może być poprostu kiepsko. Obym sie mylił.
      • Gość: młoda_tg Re: Lodowisko... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 15:00
        pozyjemy zobaczymy.
        ale i tak brawo za ten pomysł z lodowiskiem:) W TG zawsze tego brakowało
        • Gość: tolek Re: Lodowisko... IP: *.wozniki.sdi.tpnet.pl 01.12.05, 15:22
          TAK, to DOBRY pomysł - zwłaszcza,że klimat sie ociepla....
          Coż za trafiona inwestycja !!!
    • dr_scott był już ktoś?? 01.12.05, 19:25
      jak to wygląda??
      • Gość: ask Re: był już ktoś?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 22:16
        ..bylem i prawde powiedziawszy jeszcze troche musza nad nim popracowac . widac
        wiele niedociagniec . ludzie juz jednak smigaja pomimo niespecjalnego lodu .
        miejmy nadzieje , ze poprawia jakosc i bedzie ok :)
        • Gość: zezem Re: był już ktoś?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 21:39
          Chyba wszyscy są na lodowisku, dlatego tutaj tak cich i spokojnie.
      • Gość: kropka Re: był już ktoś?? IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 21:03
        A ja nie umiem jezdzic, ale pojade na lyzwy do tg, bo mam blisko, a lepsze to
        niz siedzenie w domu.
    • Gość: bywalec... Ja byłem... IP: *.microchip.net.pl 06.12.05, 21:56
      No i jest niestety tak jak przewidywałem... Niewątpliwie da się pojeżdzić jednak jakość ślizgania jak na zamarzniętym jeziorku (spod płóz dochodzą nawet charakterystyczne odgłosy chrupania)... Ma to swoje plusy bo kontakt z taką powierzchnia po upadku jest mniej przykry niż na lodzie przygotowywanym przez maszynę. Przydał by się jeszcze kontener-szatnia bo bieganie z kurtką do głównego budynku to pomysł nie najlepszy, podobnie jak pozostawienie butów np pod ławką. No i najważniejsze- mało miejsca na tafli. Pozostaje więc życzyć dobrej zabawy i sukcesów w nauce łyżwowania, lecz aby pojeżdzić szybciej i pewniej pozostają wyprawy do Bytomia, Gliwic, lub Katowic...
      • Gość: Łyżwiarka Re: Ja byłem... IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 12:59
        Byłam. Biorąc pod uwagę nachalne reklamy tego lodowiska aż śmiech człowieka
        bierze.Brak jakiejkolwiek organizacji, masa błota, jakaś śmieszna drewniana
        wiata, brak zadaszenia. Jakość lodu pozostawia bardzo wiele do życzenia, masa
        dziur, zresztą świat widział by lód odnawiać łopatami, ceny księżycowe, zresztą
        jak w całym tym "baseniku". A jeszcze niedawno był to obiekt na poziomie
        europejskim. Brak profesjonalizmu pod każdym względem. Wybieram Gliwice
    • Gość: bywalec... Ja byłem... IP: *.microchip.net.pl 07.12.05, 20:12
      Wypowiadając sie wcześniej chciałem byc miły, ale generalnie to jednak zgadzam sie z przedmówczynią...
      • Gość: tolek Re: Ja byłem... IP: *.wozniki.sdi.tpnet.pl 08.12.05, 11:59
        ten obiekt był na poziomie europejskim jakieś trzy lata temu, później to już
        tylko następowała recesja.....
        • Gość: dghaddsa Re: Ja byłem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 20:43
          sbadbadbadsgb

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka