Gość: dr scott IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 12:33 Panowie (i Panie) naszym nowym wyzwaniem jest Ełk! Musimy go dopaść! Cel - Ełk! Pełna mobilizacja! Piszcie coś fajnego. Pozdrowionka dla wszystkich membersów naszego forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dr scott Re: cel - EŁK IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 16:59 nieaktualne. Ełk upadł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy Re: cel - EŁK IP: *.wbp.zabrze.pl 03.12.01, 08:59 No coz... to ze Elk upadl to duza zasluga pieknego ktory nam sie tu na forum wynaturza. Tematy to moze nie sa zbyt ambitne, ale dla pieknego to widocznie szczyt mozliwosci. A reszta ma ubaw z "wsiowego glupka". Wlasciwie moze lepiej bedzie mowic na niego "pajac", bo dlaczego mamy obrazac ludzi ze wsi? Widac ze piekny mial trudne dziecinstwo, olowiane zabawki i te sprawy, wiec nam jeszcze duzo do powiedzenia. Jak tak dalej pojdzie to i Gliwice dogonimy :) Aha... niech wybryki pieknego nie zniecheca was od udzialu w forum TG. Pozdrowienia dla wszystkich, a dla pieknego szybkiego powrotu do zdrowia. L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BatMiK Re: cel - EŁK IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 03.12.01, 18:49 Niesadze aby taka osoba jak piekny zniechecila kogos do tego forum.WRECZ PRZECIWNIE! Nawet nie masz pojecia ile sie z tego goscia u mnie w szkole napierdzielaja... Poprostu czytanie tego co on wypisuje i tego jak go gnoja normalni uczestnicy tego forum umila czas spedzany w caffe i w szkole... Buahahahaha. OBY TAK DALEJ :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: cel - EŁK IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 00:27 Gość portalu: BatMiK napisał(a): > Niesadze aby taka osoba jak piekny zniechecila kogos do tego forum.WRECZ > PRZECIWNIE! Nawet nie masz pojecia ile sie z tego goscia u mnie w szkole > napierdzielaja... Poprostu czytanie tego co on wypisuje i tego jak go gnoja > normalni uczestnicy tego forum umila czas spedzany w caffe i w szkole... > Buahahahaha. OBY TAK DALEJ :))) proponuje aktywnie wlaczyc sie w udzial naszego forum. wszyscy razem powinnismy kreowac jego wizerunek. nie chce, zeby opieralo sie to na gnojeniu pieknego. a jesli nawet to i tak mozecie sie przylaczyc. mi zaniedlugo braknie epitetow na tego balwana! pozdrav! zapros znajomych na forum. Odpowiedz Link Zgłoś