Gość: Marek IP: 193.243.189.* 13.11.01, 13:02 witam wszystkich! czy ktos mi moze powiedziec kiedy jest jakas fajna impreza w parkowej???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dr scott Re: Restauracja Parkowa IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 19:05 Gość portalu: Marek napisał(a): > witam wszystkich! czy ktos mi moze powiedziec kiedy jest jakas fajna impreza w > parkowej???? chodzi Ci o impreze z panienkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Restauracja Parkowa IP: 193.243.189.* 15.11.01, 12:30 doktorku, ty daj sie przepadac na glowke! i tak w niej nic nie znajda!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: Restauracja Parkowa IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 14:51 Gość portalu: Marek napisał(a): > doktorku, ty daj sie przepadac na glowke! i tak w niej nic nie znajda!!!! piekny! zech ci juz napisol co o tobie sądza. skad zes sie wogole wzion na tym forum? osp ozarowice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Restauracja Parkowa IP: 193.243.189.* 15.11.01, 15:15 Gość portalu: dr scott napisał(a): > Gość portalu: Marek napisał(a): > > > doktorku, ty daj sie przepadac na glowke! i tak w niej nic nie znajda!!!! > > piekny! zech ci juz napisol co o tobie sądza. > skad zes sie wogole wzion na tym forum? > osp ozarowice? wiesz ty chociaz co ty piszesz chlopczyku? wez sobie zabawki i idz do piaskownicy. jak chcesz miec troche mokrego piasku do budowania zameczkow to mi powiedz. ja przyjde i ci do piaskownicy nacedzec ty ciemniaku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: Restauracja Parkowa IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 19:07 Gość portalu: Marek napisał(a): > Gość portalu: dr scott napisał(a): > > > Gość portalu: Marek napisał(a): > > > > > doktorku, ty daj sie przepadac na glowke! i tak w niej nic nie znajda > !!!! > > > > piekny! zech ci juz napisol co o tobie sądza. > > skad zes sie wogole wzion na tym forum? > > osp ozarowice? > > wiesz ty chociaz co ty piszesz chlopczyku? wez sobie zabawki i idz do > piaskownicy. jak chcesz miec troche mokrego piasku do budowania zameczkow to mi > > powiedz. ja przyjde i ci do piaskownicy nacedzec ty ciemniaku! napisalem ci juz piekny ze masz z tego forum zbierac manatki! nie dotarlo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Restauracja Parkowa IP: 193.243.189.* 20.11.01, 13:57 Gość portalu: dr scott napisał(a): > Gość portalu: Marek napisał(a): > > > Gość portalu: dr scott napisał(a): > > > > > Gość portalu: Marek napisał(a): > > > > > > > doktorku, ty daj sie przepadac na glowke! i tak w niej nic nie z > najda > > !!!! > > > > > > piekny! zech ci juz napisol co o tobie sądza. > > > skad zes sie wogole wzion na tym forum? > > > osp ozarowice? > > > > wiesz ty chociaz co ty piszesz chlopczyku? wez sobie zabawki i idz do > > piaskownicy. jak chcesz miec troche mokrego piasku do budowania zameczkow > to mi > > > > powiedz. ja przyjde i ci do piaskownicy nacedzec ty ciemniaku! > > napisalem ci juz piekny ze masz z tego forum zbierac manatki! nie dotarlo? te, jebany doktorku! jebaj sie sam albo twoja matke, ale mnie kurwa nie zaczepiaj bo ci zatkam morde moim czlonkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: Restauracja Parkowa IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 14:09 Gość portalu: Marek napisał(a): > Gość portalu: dr scott napisał(a): > > > Gość portalu: Marek napisał(a): > > > > > Gość portalu: dr scott napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Marek napisał(a): > > > > > > > > > doktorku, ty daj sie przepadac na glowke! i tak w niej nic > nie z > > najda > > > !!!! > > > > > > > > piekny! zech ci juz napisol co o tobie sądza. > > > > skad zes sie wogole wzion na tym forum? > > > > osp ozarowice? > > > > > > wiesz ty chociaz co ty piszesz chlopczyku? wez sobie zabawki i idz do > > > > piaskownicy. jak chcesz miec troche mokrego piasku do budowania zamec > zkow > > to mi > > > > > > powiedz. ja przyjde i ci do piaskownicy nacedzec ty ciemniaku! > > > > napisalem ci juz piekny ze masz z tego forum zbierac manatki! nie dotarlo? > > te, jebany doktorku! jebaj sie sam albo twoja matke, ale mnie kurwa nie zaczepi > aj > bo ci zatkam morde moim czlonkiem! najpierw musialbys go znalezc pod mikroskopem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś Re: Restauracja Parkowa IP: 195.136.60.* 15.11.01, 14:56 Gość portalu: Marek napisał(a): > witam wszystkich! czy ktos mi moze powiedziec kiedy jest jakas fajna impreza w > parkowej???? w piętki i soboooty. Konieczna rezerwacja siedziska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArek Re: Restauracja Parkowa IP: 193.243.189.* 15.11.01, 15:13 Gość portalu: adaś napisał(a): > Gość portalu: Marek napisał(a): > > > witam wszystkich! czy ktos mi moze powiedziec kiedy jest jakas fajna impre > za w > > parkowej???? > > w piętki i soboooty. Konieczna rezerwacja siedziska. dzieki adasiu! chociaz jede porzadny uczestnik na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: Restauracja Parkowa IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 19:08 Gość portalu: MArek napisał(a): > Gość portalu: adaś napisał(a): > > > Gość portalu: Marek napisał(a): > > > > > witam wszystkich! czy ktos mi moze powiedziec kiedy jest jakas fajna > impre > > za w > > > parkowej???? > > > > w piętki i soboooty. Konieczna rezerwacja siedziska. > > > dzieki adasiu! chociaz jede porzadny uczestnik na tym forum. ty, piekny, cos taki grzeczny sie zrobil i potulny? dostales od loggiego po gebie czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: Restauracja Parkowa 18.11.01, 04:55 Czesc Marek Ja tez bym sie wybral na jakas fajna impreze.Napisz jak spedziles wieczoer w Parkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekny Re: Restauracja Parkowa IP: 193.243.189.* 21.11.01, 08:46 Gość portalu: dr scott napisał(a): > Gość portalu: MArek napisał(a): > > > Gość portalu: adaś napisał(a): > > > > > Gość portalu: Marek napisał(a): > > > > > > > witam wszystkich! czy ktos mi moze powiedziec kiedy jest jakas f > ajna > > impre > > > za w > > > > parkowej???? > > > > > > w piętki i soboooty. Konieczna rezerwacja siedziska. > > > > > > dzieki adasiu! chociaz jede porzadny uczestnik na tym forum. > > ty, piekny, cos taki grzeczny sie zrobil i potulny? > dostales od loggiego po gebie czy jak? ej, ty zesrany doktorku, juz ci raz powiedzialem ze nie masz sie do mnie odzywac, a jezeli juz tak bardzo chcesz to na PAN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: Restauracja Parkowa IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 22:37 jestes burak! rozumiesz burak! palant! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekny Re: Restauracja Parkowa IP: 193.243.189.* 23.11.01, 09:13 Gość portalu: dr scott napisał(a): > jestes burak! rozumiesz burak! palant! ty, powiedz mi co ty masz za kompleksy. nie przejmuj sie twoim wygladem i twoja glupota. pretensje to ty mozesz miec do twoich starych, to przeciez oni cie tak spierdolili a nie my. wez sie w garsc stary..... nie kazdy moze byc tak inteligentny, idealny, cudowny, piekny itd. jak ja! ty tego napewno nie zmienisz! nie przejmuj sie, przeciez jest wiecej takich debilow jak ty, a szczegolnie w TG! Odpowiedz Link Zgłoś