Dodaj do ulubionych

Gdzie robić prawko?

• Gość: Dominik Re: Gdzie robić prawko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 00:53
      Ja polecam ci robic prawko w kaletach u Jozefa błaszyka zdałem za 2 razem a przygotowany bylem bardzo dobrze.duzy nacisk na teorie a instruktorzy tez świetnie ucza polecam
      tel. 608460813 ja placilem 950zl za kurs + 50zl na lekarza (przyjechal na miejsce)
      • Gość: Zastary Re: Gdzie robić prawko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 02:46
        Nie wiem jaką renomę ma ta akurt szkoła ale kto zdaje w tym roku
        maturę i ma fotki z studniówki może wygrac konkurs i zrobić prawko
        za pół ceny a do tego zgarnąć masę innych nagród. Konkurs
        Fotograficzny tg.net.pl
    • Gość: zainteresowany Re: Gdzie robić prawko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 14:08
      Idzie wiosna trza zrobić papier na brykę
      • Gość: zainteresowana? Re: Gdzie robić prawko? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.03.09, 00:02
        Ja chłopie idź najlepiej do "Jolki - Srolki" bo jak jesteś chłop to
        nic ci tam nie grozi i nie nasłuchasz się od jakiś podstarzałych
        wapniaków jaki to jesteś piękny i jakby cię to na kawa zaprosili, a
        przez przypadek może zdasz...a tych przypadków w tej szkole oj nie
        zawiele, nie za wiele...
        • Gość: Melania Re: Gdzie robić prawko? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.09, 02:12
          w Dalexie w radzionkowie jest podobnie. facet czaruje, spoźnia się i
          ma rozklekotane te swoje bryki - nie polecam!
          • Gość: cinek Re: Gdzie robić prawko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 12:57
            Jeździ jeszcze p. Kucewicz w LOK'u ? Za moich czasów miał najlepszą opinię.
            Wszyscy moi znajomi z nim jeździli. Zdawalność za 1 razem proporcjonalna do
            umiejętności kursanta, a NIE instruktora. Warto to sobie uświadomić.
            Rakowieckiego wszyscy omijali - jak jest teraz? Słota też podobno był ok!
            • Gość: cccccccccccc Re: Gdzie robić prawko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 12:50
              idzcie tylko i wyłącznie do PZMotu.nadchodzi wiosna nie bedziecie musieli
              odśnieżac placu zanim zaczniecie jazdy.ja miałem pecha bo jezdzilem
              zimą-musialem odśnieżać plac bo pan instruktor Krystian musial mi pokazywac
              gdzie mam jeszcze odśnieżyć i nie moógł przez to sam zabrac sie do pracy.potem
              ustawilem 4 połamane słupki i tak oto minęła mi jedna godzina jazdy.z zazdrością
              patrzyłem na odśnieżony plac sąsiednich ośrodków z odnowionymi(wyraznymi)liniami
              i całymi słupkami (takie jak widziałem na egzaminie).jak nie wierzycie to idzcie
              zobaczyc plac-lądowisko za GCR-em.
    • zlota-rybka1 Re: Gdzie robić prawko? 05.03.19, 13:41
      Czy poleca ktoś Jedynke w T-G, słyszałam dużo pozytywnych opini, ale nie wiem czy nie są troche naciągane ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka