Gość: miś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.07, 10:45 Pewnie tego lata znowu powróci temat parkowania nad zalewem Nakło-Chechło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: angol Re: Zalew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.07, 12:14 Jak tak będziesz prosił to pewnie powróci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F12 Re: Zalew IP: *.domainunused.net 12.06.07, 11:25 tak przy okazji to byłem ostatnio nad zalewem to woda zimna że szok. odradzam skakanie do wody "na wariata". plusem jest że jest w miare czysto. pewnie jak sie woda podgrzeje i ludzie sie zaczną pluskać to cały ten syf sie znowu wymiesza i bedzie bagno zamiast stawu :-/ .....nie ma to jak wakacje nad morzem. a wakacje tuż tuż :D Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Zalew 13.06.07, 09:01 Gość portalu: miś napisał(a): > Pewnie tego lata znowu powróci temat parkowania nad zalewem Nakło-Chechło. E tam, lepiej rowerkiem udać się nad zalew.Problem parkowania i opłat jest marginalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zalew IP: *.strong-pc.com 13.06.07, 10:09 no fakt z parkowaniem kiepsko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha Re: Zalew IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.07, 21:36 Woda dzisiaj była zimna, nie mogłam wytrzymać dłużej niż godzinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fso Re: Zalew IP: 83.1.74.* 19.04.08, 23:19 nie radze tego lata jechac autem nad zalew, chyba ze polonezem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyc Re: Zalew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 09:43 Dlaczego polonezem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumpernikiel Re: Zalew IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.08, 01:08 a czy nie uważasz, że tu powinni popisać się nasi włodaże z tą horągiewką ..."burmistrzem"... na czele? Oficjalnie przyznaję - głosowałem na niego. WSTYDZĘ SIĘ. Ale złych decyzji nie podejmuje ten, kto nic nie robi. Przykład - Lubliniec, głupia ścieżka rowerowa... wstyd. WSTYD. I czego nie ma? Kasy, czy odrobiny oleju w głowie, Panie "Burmistrzu"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodnik Re: Zalew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 08:11 Zalew to "problem"gminy Świerklaniec,oni zbierają kasę za to bajoro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teka 5 Re: Zalew IP: *.scom.za.digi.pl 21.04.08, 11:02 Ktoś powiedział "bajoro", i ...to niestety prawda. Co roku udajemy że tak miło jest w niedziele, czy tez przez tydzien wypocząc nad zalewem.Ale tylko udajemy,próbujemy nei zauwazyć brudu, smieci. Chechło jest brudne, okolice są pełne smieci i anieszczyszczeń. A tak by mogło nie być. Uwieżcie przy odrobinie sprytu, dobrej woli, i samodzielności w działaniu możn by z tym zalewem cuda zdaiałac. Ale nie zrobi tego miasto , które ma tyel pomyslów ilu samorzadowych radnych- pionków, nie zrobi tego miasto które nie moze sie dogdac z świerklancem. Czasem gdy widze miasta na zachodzie, które nei posiadają tulu ciekawych miejsc co Tg, a mimo to zbijają na tym forynu- to ..to nie wściekłośc, tylko smutek mnie bierze. MOIgło by byc tak pieknie, a jest owe bajoro. Chyba sam spróbuje kandydowac do władz maista- ahahah:D Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Zalew 21.04.08, 16:08 Nie masz szans,ponieważ teraz władzę w mieście przejmę ja. Zrobię porządek,nawet wodę w zalewie przefiltruję.Dogadam się z kim trzeba i nie trzeba.Ewentualnie możesz zapisać się do mojego stronnictwa. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teka 5 Re: Zalew IP: *.scom.za.digi.pl 21.04.08, 21:00 ...co to rządy PISu zrobiły z ludzmi, wiedziałem że te rządy siadają na psychike, ale tobie siadły i to ostro :D Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Zalew 21.04.08, 22:50 Masz rację! Jestem znerwicowany,cierpię na manię prześladowczą i chroniczną depresję.Mam zwidy i halucynacje,lęki i napady szału.Nie rozpoznaję krewnych i boję się węży. Dziękuję za zainteresowanie moim zdrowiem psychicznym. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teka 5 Re: Zalew IP: *.scom.za.digi.pl 22.04.08, 00:40 hahaha...Teka 5 zawsze do usług, ale zbaczamy z tematu, jakbys Ty = rozwiazal problem Zalewu...siłowo, zalał betonem, wysuszył...no słucham ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Zalew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 09:12 Nad zalewem jest brudno i śmierdząco.Tam od lat nic się nie zmienia. Stare budy z dykty,które powinno się natychmiast rozebrać szpecą otoczenie.To nie jest miejsce gdzie latem można odpoczywać z przyjemnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyt Re: Zalew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 22:15 a co sie ma zmienić jak świerklaniec wszystkie zarobione pieniądze na zalewie inwestuje w park bo to ich a zalew tylko dzierżawią jak zalew wykończą to potem będzie larum że im nikt nie pomaga i mogą go oddać,tak jak było z jeziorem w Turawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlos Re: Zalew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 23:46 Mnie tam się podoba,przyjemny,krajowy syfilis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Najgorsze są przekleństwa IP: *.stk.vectranet.pl 23.04.08, 07:53 To,że zalew i otoczenie wokół są brudne to nie jest największy problem. Dla mnie największym problemem jest chamstwo, zwłaszcza w sezonie. Wyrazy ku..., chu..,padają praktycznie zewsząd i co chwilę. Nie wiem czy to nasze lokalne chamstwo czy chamstwo z Piekar, Bytomia czy Zabrza. To jest problem, te przekleństwa wymieszane ze śląską gadką, notabene też okrutną, powodują że niezbyt chętnie jeżdżę tam w sezonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: august Re: Najgorsze są przekleństwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 08:42 Co się dziwisz."Odpoczynek" nad zalewem to uciecha prostaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Najgorsze są przekleństwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 12:34 Czy ktoś się już kąpał w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: Najgorsze są przekleństwa IP: *.stk.vectranet.pl 18.05.08, 16:12 jeśli największym twoim problemem związanym z zalewem jest wulgarność "współwypoczywających" to albo jesteś niewidomy albo nie masz większych zmartwień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Re: Najgorsze są przekleństwa IP: *.stk.vectranet.pl 20.05.08, 07:41 Tak, jeśli chodzi o zalew Chechło największym minusem jest dla mnie właśnie wulgarność. Śmieci można szybko i łatwo posprzątać, wykorzenić chamstwo jest znacznie trudniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armagedon Re: Najgorsze są przekleństwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 09:53 Zalew to nie miejsce odpoczynku intelektualistów. Tutaj bawi się klasa robotnicza,chłopi i dzieciaki tych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pływak Re: Najgorsze są przekleństwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 09:59 Właśnie deszcz rozcieńcza gęstą od syfu wodę zalewu. Odpowiedz Link Zgłoś