saperka2 07.08.07, 17:18 od września chcę zapisać 10 letnią corkę do dobrej szkoły językowej w T.G na angielski..Wybór szkól duży.Może macie jakiś experience w tej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bibi Re: dobra szkoła językowa IP: *.stk.vectranet.pl 07.08.07, 21:57 polecam Clan na przyjazni maja fajna kadre niskie ceny i wiele imprez ktore angazuja mlodziez do nauki polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dianka Re: dobra szkoła językowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 00:27 zdecydowanie odradzam Clan ze wszystkimi filiami. Wiem, co mówię bo pracowałam tam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: dobra szkoła językowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 09:05 "experience" - bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
carringtontomas Re: dobra szkoła językowa 08.08.07, 12:52 mnie również denerwują takie wstawki obco-językowe - nie można napisać doświadczenie? Ostatnio siedząc na rynku słyszałem jak młodzież komunikując się ze sobą używa jeszcze: - support, - legsy - handsy - densić to kilka z tych, które pojawiały się najcześćiej, i których na prawdę nie dało się słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saperka2 Re: dobra szkoła językowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 13:57 Ludzie kochani! Traktujcie to z przymróżeniem oka.Experience-to był żart odnośnie tego,że szukam szkoły języka angielskiego.To jest forum i używamy tu b.często języka nieformalnego.Jasne,że na codzień nie używam takiego języka. Pozdrowionka dla ,czepialskich'i czekam na dalsze opinie ze szukam szkoły języka angielskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaa Re: dobra szkoła językowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 18:02 jak ktos chce to sie wszytskiego uczepi... ja znam tylko future, ale radzilabym szukac dalej czegos lepszego.. pomijajac juz fakt ze indywidualne lekcje daja o niebo lepszy efekt choc szlo by sie spierac co dla dziecka jest lepsze... ostra nauka czy interakcja z rowiesnikami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka Re: dobra szkoła językowa IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 11.08.07, 23:45 ucze anielskiego w szkole jezykowej, daje rowniez prywatne lekcje. Kolosalna roznica. Jesli w ciagu 45 minut mam nauczyc czegos 7 dzieci a jednego to chyba efektow nie trzeba komentowac. Zdecydowanie polecam indywidualne zajecia. Bardziej kosztowne, ale tez bardziej efektywne! Odpowiedz Link Zgłoś
rybcie1 Re: dobra szkoła językowa 15.08.07, 09:01 Mysle, ze najlepsza szkola jezykowa to CLAN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czego Re: dobra szkoła językowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 10:50 Oto przykład autoreklamy przez rozpoczęciem sezonu. Obiektywnie mówiąc to warto skorzystać z Golden Gate lub Future. Od Clanu daleko a zreszta jak chcecie stracic troche kasy i zmarnowac rok to idzcie tam. Najlepiej jest sie przekonac samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczny_raj1 Re: dobra szkoła językowa 23.08.07, 12:38 Ze szkołami jeżykowymi osoboście nie miałam styczności. O Pink Apple słyszałam dobre opinie, ale istnieje jeszcze u nas?! Ja chodziłam na angielski do p.Marioli Orzeł i bardzo wiele nauczyłam się:)W tym też do niej będę chodziła, muszę podszlifować język przed wyjazdem do Wlk.Brytanii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirekk Re: dobra szkoła językowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 09:29 ja polecam Empik w Katowicach - wiem daleko i pewnie drożej ale naprawdę warto! Świetni nauczyciele i bardzo sympatyczni cudzoziemcy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: dobra szkoła językowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.07, 23:55 Polecam Future :) Chodzilam tam dwa lata. Super atmosfera i naprawde w dwa lata nauczylam sie jezyka :) (wczesniej tylko niemiecki)..no i te 2 lata wystarczyly mi by zdac mature rozszerzona z j. angielskiego naprawde dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eng~ Re: dobra szkoła językowa IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.07, 11:51 polecam Golden Gate, chodze tam juz od 9 lat i jestem BARDZO ZADOWOLONY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MT Re: dobra szkoła językowa IP: *.strong-pc.com 05.09.07, 13:02 Czy zna ktoś może stronę WWW szkoły PinkApple lub orientuje się czy ona jeszcze istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były uczeń PA Re: dobra szkoła językowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 16:24 Pink Apple- chodziłem tam, wypisałem się po trzecich zajęciach na których zaproponowano nam oglądanie jakiegoś daremnego ilmu w wersji angielskiej, pan nauczyciel przyszedł na 5 minut na koniec i spytał piękną angielszczyzną, czy nam się podobało ? tak super super oglądanie filmów to mam w domu lepszych i taniej. PA - odradzam, brak klimatu i zaangażowania ze strony nauczycieli ( nie wszystkich, tylko tych po czterdziestce) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: dobra szkoła językowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.07, 10:46 Pinkapple reklamuje się w Gwarku a nawet nie ma strony internetowej, co to ma być, żart ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LeszekTG Re: dobra szkoła językowa IP: *.stk.vectranet.pl 10.09.07, 17:30 narazie wykupili tylko domene www.pinkapple.edu.pl znalazlem na ich ulotce. Fakycznie dziwne to troche. Ja chyba wybiore golden gate. Ma ktos jakies doswiadczenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nonaccess Re: dobra szkoła językowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 14:50 a slyszeliscie o accessie w strzybnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baśka Re: dobra szkoła językowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 09:25 polecam Dollis Hill, moja 13 letnia córka chodzi tam od 3 lat jest bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: dobra szkoła językowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 21:02 Odradzam każdemu Pink Apple. Do niczego. Na zajęciach z native speakerem można się jedynie dowiedzieć, ile gość wypił piw poprzedniej soboty i jakim to wielkim jest artystą. Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś