Gość: Aqua_tg IP: *.ticom.pl 20.11.07, 12:51 Czy ktoś wie jak można wymóc na MTBS remont dachu, likwidacje grzyba ze ścian, i przemarznięte ściany ? :-( Do kogo można sie zwrócić, kogo oni sie mogą bać ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: shark Re: pomocy !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 20:16 Biuro poselskie Głogowski! Tam jest prawniczka!ale pan Poseł tez by mógł sie tym zając,w końcu mieszka w TG i powinien bronic swojaków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilhelm Re: pomocy !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 23:21 Oni boją się tylko Boga i historii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heban Re: pomocy !!!! IP: *.ticom.pl 20.11.07, 23:53 A może by tak zakasać rękawy i samemu się wziąść do roboty a nie ciągle skamleć o pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto Re: pomocy !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 00:06 Bzdura!A za co płaci się czynsz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlm Re: pomocy !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 05:54 Remont dachu tojest bardzo duża inwestycja i chyba mają jakieś plany dot.kolejności wykonania tych prac. Co do grzyba i wilgoci jest to bolączka starych budynków. Sama to przechodzę. Jeżeli mogę coś poradzić to otwierać okna podczas gotowania, nie suszyć bielizny w domu tylko wynosić na strych. Nie piszę to żeby bronić MTBS ,ale zauważcie ile starych domów jest w MTBS i chyba na takie poważne remonty jak ocieplanie budynków itp. chyba ich nie stać.A czynsz? Ciekawa jestem ile lokatorów solidnie płaci.Wystarczy zobaczyć kto mieszka w tych budynkach.W mojej klatce jest tylko trzech normalnych ludzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KC Re: pomocy !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 09:06 Mieszkałem kiedyś w starym budownictwie,z grzybem i wilgocią walczyłem kilka lat.Wszystkie sposoby jak malowanie,zbijanie tynku,środki chemiczne okazały się bezskuteczne.Z tym(często wietrząc mieszkanie)trzeba żyć.Szkody wynikłe z braku remontu dachu załatwiać z właścicielem budynku w sądzie.Konsekwentnie bez litości. Odpowiedz Link Zgłoś