Gość: enigma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 15:07 Szukam dobrego lekarza w naszych okolicach, który nie lekceważy robaczyc, chce i umie z nimi walczyć. Znacie takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dusia53 Re: lekarz-robaki 21.02.08, 17:43 Pomoże ziele glistnika ,preparat farmakologiczny Zentel . Warto sprawdzić aparatem Mora jakie to robaki . Polecam stronę www.bioslone.pl ,tam zadaj pytanie Dr. Janusowi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernest Re: lekarz-robaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 18:39 Miałem w dzieciństwie owsiki zabił je skutecznie lek o nazwie combantrin,powtórki nie było,zwierzątka wyniosły się na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: lekarz-robaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 21:08 Dziękuję, poszukam tego leku; a gdzie można zrobić takie badanie i co to za aparat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernest Re: lekarz-robaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 21:55 Lek był na receptę(kilka dużych tabletek) Szukasz zwierzątek,przypatrz się uważnie swojej kupce. Lekarz powie ci zdecydowanie więcej niż ja,idź i zapytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: lekarz-robaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 08:30 Ba, właśnie dlatego szukam lekarza, bo większość naszych problemu nie widzi, a laboratoria w taki sposób wykonują badania, że nic z nich nie "wychodzi"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernest Re: lekarz-robaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 08:34 Jakikolwiek lekarz powie ci co masz robić,nie klikaj na forum tylko idź do przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dusia53 Re: lekarz-robaki IP: 83.1.74.* 22.02.08, 10:32 Pasożyty nie zawsze wyjdą w kale ,natomiast ich toksyny zatruwają caly organizm . Zentel,Anti Parasite, Vermox , Jaskółcze ziele -musisz wiedzieć jakie to pasożyty a dopiero potem dobrać lek .W Katowicach jest aparatura do wykrywania pasożytów www.arkadiamed.com zadzwoń i zapytaj . Daj za 3 razy kał do badania , za ktorymś razem wydzie co jest .Podałam Ci też stronę www.bioslone.pl.Niezależnie możesz się więcej dowiedzieć na ten temat .Jedzenie też ma duze znaczenie , ale to już nie na tym forum .Powodzenia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: lekarz-robaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 10:58 Dusia, dzięki za pomoc:), wszystko, co napisałaś, jest "w trakcie", badania już trwają, punkt widzenia dr Janasa też znam, trochę już wiem na temat "działań" robali- i właśnie dlatego szukam lekarza, który nie lekceważy problemu-ale widzę, że marne moje działania. Ernst, ja już byłam u lekarza i nie mam, jak widac, do nich szczęścia- dlatego klikam na forum- bo i po to chyba ono jest? Ktoś wejdzie w wątek lub nie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernest Re: lekarz-robaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 11:01 No to powodzenia! ps.jak swędzi w pupie to znaczy,że zwierzątka są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: lekarz-robaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 15:46 Się okazuje, że jak nie swędzi, to też są:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernest Re: lekarz-robaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 16:15 Jak nie swędzi to będzie swędzieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dusia53 Re: lekarz-robaki IP: 83.1.74.* 22.02.08, 18:06 Są robale , pasożyty w przewodzie pokarmowym, które wcale nie są wydalane , tylko ich toksyny uszkadzaja błonę jelita cienkiego i grubego . Potrafią sie zagnieżdzić w płucach ,wątrobie i trzustce. Nie ma z tym żartów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernest Re: lekarz-robaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 16:26 Przyczyną pojawienia się robaczków są brudne ręce lub jedzenie tzw.swojskiego mięska(kupowane np.na targowisku) Odpowiedz Link Zgłoś
maman3 Re: lekarz-robaki 23.02.08, 19:10 A wiesz o tym, że cysty lambli unoszą się w powietrzu? Możesz myć rączki, pójdziesz w gości- i masz! A nawet o tym nie wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernest Re: lekarz-robaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 19:54 Co to takiego "lambla"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: lekarz-robaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 16:21 lamblia to, bodajże, pierwotniak, który potrafi nieźle zaszaleć w naszym organizmie; trudno go wyłapać przez badania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernest Re: lekarz-robaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 17:43 I nikt się nie boi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: lekarz-robaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 18:13 Ja się boję Odpowiedz Link Zgłoś