Dodaj do ulubionych

Wypadek na Czarnej Hucie

IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.08, 22:01
Witajcie,
czy ktoś słyszał coś na temat dzisiejszego wypadku na Czarnej Hucie?
Ponoć jakiś gościu na motorze wjechał na chodnik na faceta z psem i
tamten zmarł.... [i][i][i]
Nienawidzę tych dawców nerek - jeżdżą jak nienormalni i giną
niewinni ludzie....
Obserwuj wątek
    • Gość: 23 Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 22:57
      Kierowca motocykla lat 17,bez uprawnień do prowadzenia pojazdu.
      Obecnie na urazowce w Piekarach.
      Poszkodowany męzczyzna lat 73, nie żyje.
      Przyczyna:nadmierna prędkośc przy wymijaniu pieszego.
      Tak niestety bywa.
      23.
      • Gość: Melania Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.08, 18:21
        www.policja.katowice.pl/aktualnosci2.php?zdarz=11947
        • Gość: Tomek Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.dip.t-dialin.net 30.03.08, 10:13
          Tarnowskie Góry
          WYPADEK NA GRZYBOWEJ. Tarnogórscy policjanci wyjaśniają okoliczności wypadku
          drogowego. Motocyklista potrącił pieszego, który w wyniku odniesionych obrażeń
          zamarł. Do zdarzenia doszło dzisiaj około 13.00 na ul. Grzybowej. Ze wstępnych
          ustaleń policjantów wynika, że 17-latek kierując motocyklem Honda na prostym
          odcinku drogi, podczas manewru wymijania potrącił pieszego. 73-letni mężczyzna w
          wyniku odniesionych obrażeń poniósł śmierć na miejscu. Śledczy nie wykluczają,
          że najprawdopodobniej przyczyną wypadku mogła być zbyt szybka jazda młodego
          kierowcy. Ponadto policjanci ustalili, że motocyklista nie posiadał uprawnień do
          kierowania. Młodociany kierowca w stanie ciężkim został przewieziony do szpitala
          w Piekarach.
      • Gość: niuniatg Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.centertel.pl 31.03.08, 14:45
        Mężczyzna wybiegł za psem, który nie został zapięty na smycz. Wyszedł z lasu i
        piesek wybiegł na ulice, mężczyzna próbował go złapać i wtedy motocyklista
        uderzył w niego. Mężczyzna razem z psem zginęli, motocyklista przebywa w
        szpitalu. Wina mężczyzny była taka, że dochodząc do drogi jego obowiązkiem było
        pieska zapiąć na smycz, oczywiście motocyklista również jest winny, jechał z
        nadmierną prędkością.
        • Gość: Otto Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.dip.t-dialin.net 31.03.08, 19:23
          motocyklista prowadzil motocykl bez uprawnien,i tu jest pies dla niego pogrzebany.
          • Gość: atom Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 21:11
            Pogrzebany będzie właściciel psa,też nieboszczyka.
    • Gość: ochrona srodowiska Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.08, 13:43
      gina niewinni ludzie oraz psy... zal
      gdyby nie gosciu z psem to chlopak by w szpitalu nie wyladowal
      • Gość: 23 Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 13:56
        Tak.Może by"wylądował"na cmentarzu,czyli tam gdzie chcą się
        znaleźć w trybie przyspieszonym wszyscy samobójcy.
        Kto ma ochotę niech sobie odbiera życie.Tylko dlaczego przy pomocy
        ludzi,którzy wyszli sobie na spacer.
        23.
    • hellyspring Re: Wypadek na Czarnej Hucie 02.04.08, 16:19
      Człowiek nie żyje i to tragedia.
      Ale wszyscy wieszają psy na chłopaku, który pewnie 10 lat będzie wychodził z wyrzutów sumienia a jego wina była taka, że nie mógł legalnie rozwija pasji zw względu na młody wiek (prawko mozna robi od 18). A pieszy to pewnie dziadek typu tych "nam wszystko wolno, bo mysmy wojnę przeżyli, to nam wszytko wolno". A niechby ktoś zwrócił mu uwagę o smyczy dla psa. Ciekawa jestem reakcji.
      Chłopak po prostu chciał poszalec, tak jak każdy w jego wieku. Ale nie ma słowa o alkoholu czy innych używkach.

kondolencje dla krewnych zmarłego, ale powstrzymajcie się przed pochopnym osądom.
      • Gość: ona Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.08, 18:26
        Posłuchaj siebie, kobieto! Jeśli prawo mówi od 18 to od 18 lat, a
        nie od 17! Jakby każdy chciał się oddawać swoim pasjom, bez
        patrzenia na literę prawa, porządek społeczny byłyby jaki? Możo
        pozwólmy pedofilom, złodziejom, oszystom i innym oddawać się ich
        pasjom? Też nie masz nic przeciwko - w końcu będą robili tylko to,
        na co prawo nie zezwala.
        A poza tym ciekawa jestem, czy też byś myła taka wyrozumiała, gdyby
        to Twój ojciec, dziadek czy inny bliski spacerował z pieskiem...?
        • Gość: Gosc Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.stk.vectranet.pl 02.04.08, 19:30
          Zgadzam sie całkowicie z ta wypowiedzia. Dziennie jezdze Grzybowa do pracy. Tam
          jest w wiekszosci ograniczenie do 40, nie ma chodnika wiec... trzeba troszeczke
          pomyslec i zwolnic. Tez mam dziadka , ktory wychodzi na spacer z pieskiem i nie
          wyobrazam sobie zebym potrafila zrozumiec ze ktos zginal tylko dlatego ze
          młodemu człowiekowi wolno poszalec.....
          • Gość: ja Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.gprs.plus.pl 02.04.08, 20:43
            dajcie już sobie spokój, chłopak ten chłopak też już nie żyje
            • Gość: anna Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 20:58
              Problem jednak pozostaje.Debile na motorach są niebezpieczni dla nas
              i dla naszych dzieci.
              • hellyspring Re: Wypadek na Czarnej Hucie 03.04.08, 10:49
                Mój dziadek, kiedy jeździ na grzyby też łamie przepisy drogowe i całą rodzina błagamy go,aby jeździł ostroznie, bo o wypadek nietrudno, ale dziadek nie da sobie nic niestety powiedziec:(
                A jeśli chodzi o "zgodnośc z litera prawa" to powiedz anno, czy nigdy przed 18 urodzinami nie wypiłaś piwa? Nie weszłaś do lokalu dostępnego od 18 lat? Nie jechałas na rowerze bez karty rowerowej?
                Kiedy widzę gnojków którzy pijani w sztok wracają samochodami swoich rodziców spod dyskoteki, dzwonię na policję. To sa niebezpieczni ludzie, dla których lans i duuuużo piwa liczy się najbardziej. ale nastolatek,który chciał pojeździc motorem po lesnej drodze? Nie widzicie różnicy?
                "Debile" jak i nazywasz sa i na motorach i w samochodach, na rowerach nawet. tylko, ze zwykle im się udaje wyjśc cało. Ale wg. mnie "debile" jeżdżą dla szpanu przez centrum, a nie dla własnej przyjemności, w sposób dalece nieodpowiedzialny,leśna drogą.

A ja wieku 15 lat byłam w kinie na South Parku, chociaz nie było mi wolno. Przyznaję się.

Pozdrawiam.
                • Gość: 23 Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 13:04
                  To nie była żadna leśna droga tylko ulica.Fakt,że przebiega przez
                  las niczego nie zmienia.Na prostym odcinku jezdni młody debil
                  zabił człowieka.Celowo użyłem słowa debil.Nie widzę innego określenia
                  dla kogoś kto w takim miejscu potrąca człowieka.
                  Radzę udać się na ulicę Grzybową i zobaczyć miejsce wypadku.
                  23.
                  • Gość: 23 Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 15:49
                    falsyfikat
                    23.
                • Gość: ona Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.08, 15:44
                  Hellyspring - nie rozumiem wcale, co chcesz powiedzieć. Że dziadek
                  łamie przepisy - poucz go, może przestanie. Że każdy z nas gdzieś
                  przesadził - oczywiste, tylko, ze jak się przesadza, trzeba się
                  liczyć z konsekwencjami. Człowiek nie żyje, a Ty bredzisz, że
                  wyszedł z psem nie tam, gdzie miał.... Kobieto, zastanów się, co Ty
                  wygadujesz - porównywać wyjście do kina z zabiciem człowieka! Chyba
                  coś się nałykałaś, bo chyba całkiem świadomie nie można takich
                  głupot wygadywać!
                  • hellyspring Re: Wypadek na Czarnej Hucie 03.04.08, 17:08
                    Świadomie nikt też człowieka nie zabił a ja porównuję łamanie przepisów. Bo chłopak miał 17 lat i nie miał uprawnień, to gó..arz, debil i przestepca. Czy gdyby miał 18 lat i prawo jazdy wypowiadalibyscie się inaczej?
                    Nie wiem, czy informacja, że kierowca nie zyje jest prawdziwa, ale nawet jeśli nie jest, to ten dzieciak byc może nigdy nie dojdzie do siebie. Nie potrzeba takich komentarzy.
                    To nie jest tak, że próbuję o cokolwiek obwinic pieszego, ale bądźmy obiektywni: jesli czepiamy się łamania przepisów, to pies bez smyczy i kagańca... i tak dalej, mozna okoliczności roztrzasa bez końca. Tylko po co? Człowiekowi to na pewno nie zwróci zycia,a gnojki spod dyskoteki będa i tak odjeżdżac pijani brykami rodziców.
                    Czy gdyby chłopak jechał samochodem, też posypałyby się epitety w rodzaju "dawca nerek"?
                    On już został ukarany na całe życie, może ktoś zanim przekroczy dozwolona prędkośc przypomni sobie co spotkało kumpla i odpuści.. Może.. Oby.
                    • oryginal23 Re: Wypadek na Czarnej Hucie 03.04.08, 20:59
                      To może jeszcze zrobimy zbiórkę na kwiaty dla chłopaczka?
                      Obiektywnie,to kretyn zabił człowieka,nic więcej.
                      Porównywanie wyprowadzania psa bez smyczy i kagańca do zabójstwa
                      jest niezwykle ciekawe i świadczy o wysokiej świadomości
                      prawnej.
                      Bolą ciebie"gnojki spod dyskoteki"pewnie nie lubisz tańczyć.
                      Natomiast jak widać jesteś fanem motocykli.
                      23.
                      • Gość: aga Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.stk.vectranet.pl 03.04.08, 21:13
                        do oryginal23 . Słuchaj widziałaś/eś tą droge ktorą chłopak jechał? byla prosta,
                        las wokoło nie mogł sie spodziewac, ze akurat ktos wyskoczy mu z lasu! zapewne
                        specjalnie wybral te oto droge bo byla bezpieczna. Nie bylo domow, auta nie
                        jezdza tamtedy zbyt czesto. Znam tego chlopaka. On kochal motory, byly jego
                        pasją. Nie wyzywajcie go od kretynow ! POpatrzcie moze lepiej na siebie.. Ile
                        razy zdarza wam sie przekroczyc predkosc? wszyscy jestescie tacy swięci??????
                        nie wydaje mi się.

• Gość: aga Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.stk.vectranet.pl 03.04.08, 21:14
                        aha i ten Twoj tekst z kwiatkami byl załosny tak samo jak Ty !!!!!
                        • oryginal23 Re: Wypadek na Czarnej Hucie 03.04.08, 21:30
                          Może on kochał motory,ale ja kocham ludzi.....żywych.
                          23.
                          • Gość: gosc Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: 83.1.74.* 03.04.08, 21:40
                            chlopak mial 17 lat,bez uprawnien na kierowanie motocyklem,jest winny i tyle.
                          • Gość: aga Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.stk.vectranet.pl 04.04.08, 11:49
                            ja naprawde rozumiem, że to jego wina ale to nie powód żeby go wyzywać od
                            kretynow bo ja go znam i wiem, że po drogach zabudowanych nie jezdzil szybko.. A
                            czesto widuje innych motocyklistow jadących 200km/h przez teren zabudowany. Tego
                            męzczyznymi szkoda bo to jest tragedia.ALe jesli ten chłopak ma szanse przeżyć
                            to czemu mamy mu tego nie życzyć?
                        • Gość: ona Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.08, 21:40
                          aga - ja mieszkam nieopodal i szlag mnie trafia jak jeżdżą na
                          motorach do tej swojej ulubionej knajpki. Zero stresu, ze może
                          dziecko wyskoczyć czy ktoś z posesji wyjeżdżać. Proponuję, byś
                          stanęła i poobserwowała sobie zachodwanie na drodze tych wielbicieli
                          dwóch kółek.
                          Aha - by było jasne, ja chłopakowi serdecznie współczuję , ale Twoje
                          tłumaczenie, ze teren niezabudowany, że mało kto jeździ itp jest
                          śmieszne - przyjrzyj się, jak oni dojeżdżają w to miejsce i jakie
                          prędkości rozwijają jadąc przez ościenne ulice, bynajmniej nie
                          bezludne!
                          • hellyspring Re: Wypadek na Czarnej Hucie 04.04.08, 08:40
                            A tak z ciekawości: z jaką prędkościa jechał ten chłopak?
                            Tylko nie mówcie że to nieważne, bo według mnie istotne. Ma na pewno istotniejsze znaczenie niż wiek chłopaka.
                            • Gość: jurek Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 09:10
                              Jechał zbyt szybko skoro nie dostrzegł człowieka.
                              Istotne jest to,że nie mając uprawnień nie powinien wsiadać na
                              motor.Tacy ludzie to normalni mordercy.
                              • hellyspring Re: Wypadek na Czarnej Hucie 04.04.08, 14:50
                                Ale zbyt szybko to znaczy ile? tam jest ograniczenie do 50, chłopak mógł więc jecha 70, a mógł 120. Potencjalnym mordercą jest zatem każdy potencjalny kierowca.
                                A fanka motorów bynajmniej nie jestem, przeciwnie, boję się motorów i nigdy na motorze nie jechałam. Ale znam ludzi, dla których to prawdziwa pasja, fajnych, normalnych ludzi, którzy wola pojeździ na motorze niż pójśc na mecz czy koncert. I nie mówię, że coś jest lepsze czy gorsze, ja wybieram koncert. Ale nie rozumiem, czemu szykanowac z góry tych, którzy wybieraja motor?
                                • Gość: ktoś Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 16:59
                                  Po pierwsze czy którys/aś z was co się wypowiadacie na temat tego jeżdzi na
                                  motorze?? lub jezdził kiedyś?? obawiam sie że nie! A widząć kogoś na motorze
                                  słysze z daleka juz jakies obłudne teksty typu patrz DAWCA JEDZIE, patrz IDIOTA
                                  JEDZIE, DEBIL, KRETYN, ZABÓJCA a ani nie wiecie czyja głowa się kryje pod
                                  kaskiem a może jednym z w/w jest KSIĄDZ bo znam takich co tez uwielbiają
                                  poszaleć na motorze więc skończcie się tak wypowiadać na temat młodego
                                  motocyklisty i jak juz tak dosłownie wszyscy bierzecie prawo do SERCA to
                                  pomyślcie najpierw o sobie czy któryś/aś z was przed 18 nie złamała żadnego
                                  przepisu prawnego bo ten chłopak napewno 1 raz na motor nie wsiadł i napewno
                                  umiał prowadzić go ale to są ułamki sekundy i zkąd miał wiedziec ze w lesie jest
                                  dziadek z psem i ze akurat jak on pojedzie to on wyskoczy mu pod koło?? założę
                                  się ze nawet jeżeli któryś z was jadąc tam to nie jedzie nawet samochodem równe
                                  50 i nie oszukujcie sie nawzajem bo jakby wam to się stało to tezbyscie
                                  obwiniali dziadka. A założe się że ów dziadek nie był głuchy i jezeli tez
                                  twierdził ze na motorach jeżdzą idioty i mordercy to słyszał odgłos jadącego
                                  motoru i mógł wychylic się i spojrzeć na drogę. Ja nie obwiniam żadnego bo to
                                  jest wina obustronna młody miał pecha bo nie miał uprawnien a starszy pan bo
                                  nieostrożnie wyskoczył na droge.
                                  • Gość: tng Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.stk.vectranet.pl 04.04.08, 17:56
                                    Po co się obrażać myślę ,że prawda jest taka młodociany kierujący
                                    nie mylić z kierowcą , gdyż nie posiadał uprawnień jest nieumyślnym
                                    zabójcą . Pytam skąd miał motor , w końcu to jeszcze uczący się
                                    dzieciak . Współczuję rodzinie zmarłego , jak również dzieciakowi i
                                    jego rodzinie .
                                    • Gość: znajoma Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 22:07
                                      witajcie
                                      wszyscy obwiniacie młodego motocykliste a nie zastanawiacie się jak ten dziadek zachowywał się na ulicy . Ja miałam okazję widzieć jak szedł z pieskiem na spacer to ulicy Grodzkiej niedaleko jego domu jest zakręt i on na środku ulicy porafił stanąć i podziwiać widoki.Jechałam samochodem i pomyślałam sobie że jest jak na swój wiek lekkomyślny, że z tego będzie jakaś trgedia i stało się .
                                      • Gość: KOMAR 3 Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 23:00
                                        tak zgadzam się wina jak najbardziej dziadka, no i psa, a i jeszcze jaki to motor bo ci japończycy to takie badziewie robią że głowa boli-Yamaha, Honda, Kawasaki, Suzuki ??:( a chłopak chciał się przejechać trochę no może trochę więcej bo mu mama kupiła:( mama i on rozumu tyle co koliber !!! no bo życie stygnie więc se chłopak pojeździł ! za rok BMW tuba do bagażnika i wszystko gra ! a tu micha!!! brak wyobraźni, odpowiedzialności i doświadczenia, jechał w lesie a w lesie nie tylko dziadek chodzi ale tak samo mogła mu wylecieć sarna czy zając i po gościu tylko dziadek w tedy by żył. mam syna i chyba raczej na pewno nie kupie mu motoru jak nie będzie miał uprawnień a tym bardziej nie dam mu maszyny żeby zamykał budzik na leśnej drodze :( ale to podobno wolny kraj i każdy ma własne zdanie
                                        • Gość: Hajer Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.08, 23:05
                                          Komar 3 ty palancie kup sobie Junaka i jezdzij nim skad wiesz jakie Japsy
                                          produkuja maszyny napewno lepsze niz polacy.a mam jedno zdanie mlody byl
                                          morderca bo prowadzil maszyne bez uprawnien. i takie tez jest zdanie organow
                                          scigania.
                                          • Gość: miki Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 23:28
                                            Hajer ty jestes chyba palant ! on przecież o tym pisze :)wina mlodego i wszyscy
                                            o tym wiedzą ! no i mamusi chyba też bo kupiła maszyne za euro
                                            • Gość: g Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.stk.vectranet.pl 08.04.08, 23:15
                                              szczerze znam mnostwo osob jedzacych na motorze bez uprawnien.... i obojetnie
                                              czy ma sie prawko na motor czy nie wypadek mozna spowodowac. Kazdemu moze sie
                                              zdarzyc.Tymbardziej ze moim zdaniem wina jest po obu
                                              stronach. I nie nasmiewajcie sie kto mu kupił motor.. szczegolnie 'mamusia'
                                              ktora teraz zapewne cierpi ...
                                          • Gość: rocki do hajera! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 12:42
                                            Morderca był ten kto Ciebie ty bucu sprowadził na świat i wymordował gadzinę by
                                            dać ci żreć!przyznam że większego popaprańca nie czytałem!
                                            I ty mieszkasz w TG?kup se junaka i wjedź nim do zalewu!zapewne mieszkańcy
                                            odetchną bo smród psującego ci sie mózgu jest nie do zniesienia!
                    • Gość: gosc Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.ticom.pl 28.04.08, 17:36
                      Wu wszyscy jestescie powaleni!
                      !!to moj kolega i koles umarl poniewaz ten pies go pociagnal i sie
                      przewalil i uderzyl głowa o beton tak sekcja zwłok wykazałą a Waldek
                      wjechala w te smycz ktora pies byl przypiety, szkoda tylko ze ten
                      pies sie wyrwal bo nie bylo by zadnego wypadku!!mam przyjaciol
                      ktorzy wiedza od polijci to i ku.. nie robcie plotek....
                      • Gość: guajazyl Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 20:47
                        Napisz jeszcze raz,wyraźnie i z sensem.Niewiele wiadomo z tej
                        wypowiedzi poza ku...
                        • Gość: Tg Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.08, 10:25
                          Przeczytałem wszystkie opinie i wypowiedzi i tak się zastanawiam,
                          czy większość Polaków musi być takimi bucami i wszechwiedzącymi
                          orłami?? Nie byłem, nie wiem to się nie wypowiadam na temat
                          konkretnej osoby. Fakt że chłopak jechał bez prawa jazdy
                          jednoznacznie wskazuje na to że jest winny, bez dwóch zdań. Jestem
                          zagorzałym miłośnikiem motoryzacji ze wskazaniem na samochody jednak
                          sam myślę nad kupnem motocykla. Jednak jestem zdania że motocykl to
                          rzecz dla bardzo odpowiedzialnych ludzi, któzy mają wiele do
                          stracenia (rodzina, dzieci) i w momentach kiedy adrenalina się
                          podnosi są w stanie odpuścić i opanować emocje a tym samym zwolnić.
                          Też miałem 17-18 lat i wiem jak reaguje młody człowiek zakochany w
                          prędkości, zapomina się, nie działa racjonalnie. Dlatego pomysł
                          podniesienia granicy wieku dla ludzi ubiegających się o prawo jazdy
                          na motocykl uważam za bardzo dobry pomysł. Ja dopiero w wieku 30 lat
                          stwierdziłem że to już chyba etap życia kiedy mogę sobie pozwolić
                          na kupno motoru. Jeździłem na wyścigach samochodowych i to jest
                          najlepszy pomysł na odreagowanie. Tłumaczenie niektórych osób które
                          się tutaj wypowiadają że chłopak chciał realizować pasję jst tak
                          głupie że komentarz jest zbyteczny. Co znaczy realizować pasję na
                          drodze publicznej????? Prawo obowiązuje wszystkich, niestety w
                          Polsce jest problem z jego egzekwowaniem. Do realizacji pasji są
                          zamknięte tory, lotniska itp. Jeśli tam stanie się wypadek tak jak
                          ostatnio na lotnisku to nikt postronny tam nie powinien zginąć.
                          Zginęło dwóch motocyklistów którzy świadomie podjęli ryzyko z
                          narażeniem życia. Dlatego wyzywanie chłopaka od debili i idiotów
                          jest totalnie głupie i świadczy tylko o inteligencji piszącego post,
                          ale z pełną świadomością śmiercią można obarczyć rodziców tego
                          chłopaka, którzy po piersze kupili mu motocykl lub pozwolili mu go
                          kupić (nie mówię że w złej wierze), po drugie pozwolili jeźdźić bez
                          prawa jazdy. Żaden rodzic logicznie myślący i kochający swoje dzieci
                          nie kupi mu trumny, a rodzice tego chłopca niestety tak postąpili.
                          W kazdym razie życzę młodemu powrotu do zdrowia fizycznego ale
                          również i psychicznego, rodzicom sporo wytrwałości i sił a rdzinie
                          zabitego najserdeczniejsze współczucia. I proszę wszystkich o trochę
                          kultury, bo chamstwo niektórych jest wręcz prymitywne.
                          • Gość: Atom Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 15:15
                            Masz rację!Motory powinne być dostępne dla 80 latków.
                            Oni są rozważni i odpowiedzialni.
                            • Gość: Elektryk Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.dip.t-dialin.net 29.04.08, 16:04
                              Fakt jest taki ze gowniarz nie posiadal uprawnien i za to pokutuje troche wyzej
                              albo nizej lub oglada kwiaty z dolu ,na kazdego szalenca kiedys przyjdzie swoj czas.
                              • Gość: anioł Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 20:17
                                A na Ciebie kiedy?
                                • Gość: JoJo Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.dip.t-dialin.net 29.04.08, 21:44
                                  Aniolku ciulaty bez skrzydelek najpierw ty przyjdziesz pierwszy a potem ktos
                                  jeszcze.kazdy kaskader powinien tak skonczyc.taka prawda.
                                  • Gość: anioł Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 21:53
                                    Przykro mi,że jesteś idiotą.
                                    • Gość: Tg Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.08, 09:00
                                      Brawo Panowie, gratuluję poziomu dyskusji...
                                      • Gość: TY2 Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 18:39
                                        Wspaniała i ciekawa rozmowa intelektualistów.
                                        • Gość: Motocyklista Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 16:37
                                          Panowie po co te wyzwiska w stronę młodego?? On już na pewno za to odpokutuje i
                                          to swoim zdrowiem. Trochę kultury POLACY!
                                          • Gość: jano Re: Wypadek na Czarnej Hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 17:42
                                            Kto i w jakim celu odgrzebał ten wątek?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka