Gość: mozanto IP: *.proxy.aol.com 07.09.03, 04:19 jak wypadly ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karol Re: gwarki IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 13:59 Na szczęście nie widziałem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: gwarki 07.09.03, 17:03 erskine napisała: > no no... doktorzy i bryka kurcze, zapomnialem maski..... :/ ale fajnie bylo na pochodzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: gwarki 07.09.03, 16:01 Gość portalu: mozanto napisał(a): > jak wypadly ??? z tego co wiem to jeszcze w tej chwili "wypadaja" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: gwarki IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.03, 16:06 chyba z roku na rok jest gorzej - jarmarczno-odpustowy klimat. dzisiejszy pochód jest gwoździem do trumny dla mnie. pociesza jednak myśl o tradycyjnym piwie w Sedlaczku. Raz do roku by uczcić to miasto wypijam tam piwo i tradycji staje się zadość. Pozdrawiam i życzę dobrych wspomnień. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: gwarki 07.09.03, 16:30 kiedys to byly Gwarki... ;) a powaznie, to czego sie mozna spodziewac? teraz juz kazde miasteczko tej wielkosci ma podobna impreze to i nie ma konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: gwarki 07.09.03, 16:32 "to i nie ma konkurencji" - to oczywiscie nietak!! mialo byc: ..to i nie ma monopolu TG, wiec po prostu zaginelo w tlumie. L. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: gwarki 07.09.03, 17:05 jak dla mnie gwarki schodzą na ...... kiedys szlo sie fajnie pobawic na rynku, teraz juz nie ma takiego klimatu. malo ludzi, szybko sie rozchodzą, robi sie pusto i wychodzi caly pozostawiony syf... zobaczymy dzisiaj, moze bedzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: gwarki IP: *.protonet.pl 07.09.03, 17:25 Właśnie wróciłam,z bólem głowy - nagłośnienie na Rynku przyprawia o zawrót głowy,nie da się ustać na płycie - jest tak potężna ściana dźwięków,że bębenki w uszach odmawiają posłuszeństwa.Program marny,by nie uzyć gorszego określenia - macie rację - Gwarki już dawno zeszły na psy.Z nostalgią wracam do czasów, gdzie w Gwarki można było posłuchać dobrych zespołów,odbywały się koncerty chóru S.Stuligrosza,spektakle Opery bytomskiej - to było przeżycie nie lada.A teraz chłam,miernota,chałtura i nic poza;plebejsko/odpustowe igrzyska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: gwarki IP: *.protonet.pl 07.09.03, 18:03 Jeszcze trwają. Jednym słowem-cienkie!Beznadziejny pochód!Karuzele z ogłupiającą muzyką!Rynek aż drży cały,bo nagłosnienie ogromne.DNO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozanto Re: gwarki IP: *.proxy.aol.com 07.09.03, 20:14 a to dlatego ze hanysek sprzedalprzed trzema laty impreze zlodziejom amm Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: gwarki 07.09.03, 22:18 ino czekac az nasze kamieniczki zaczna sie sypac od tej muzy, fest tam wali basiorem.... w zeszlym roku bylo wiecej ludzi łoglądoć pochod i bylo lepiej bo przyjechal BIG CYC i fajnie grali do pozna a wczora tak szybko sie koncert skonczyl..... mogliby cosik z tym pochodem zrobic, tak go zestarzec troche... przejscie z czasow zamierzchlych do terazniejszosci... pozatym tak nawet OK. ujdzie w tlumie.... Odpowiedz Link Zgłoś
usia.t Re: gwarki 07.09.03, 23:34 No nareszcie koniec i rok spokoju!Sztuczne ognie były tak krótko puszczane jak nigdy.Pochód był beznadziejny.DAMY DWORU w łachmanach i ADIDASACH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lupino1 Za mało 08.09.03, 06:51 Jak już kiedyś wspomniał dr scott - za mało czeskich zespołów i indiańców na Krakowskiej. A po za tym - beznadzieja. Program marny, a nagłośnienie na rynku i przy karuzelach chciało głowę urwać. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Za mało 08.09.03, 08:19 Ci indiance dawali chyba najlepsze wystepy na tych Gwarkach... L. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: gwarki 08.09.03, 19:38 no ja wam mowie, ze gdyby nie Tuning Klub Tarnowskie Gory to pochod bylby kompletną klapą.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
artektg Re: gwarki 08.09.03, 22:24 no no dawno mnie tu nie było ;D .. Gwarki 2003 :) ... a więc tak : "troszkę" dużo ludzi , pogoda znakomita , Ewelina Flinta dała czadu :) (ale się naskakałem) - naprawdę ma kobieta talent :] , pochód nie był aż taki zły :) - brawo tuningowcy i nasz Forumowicz ;] (ta rejestracja chyba polska nie była ? :) ) Ogólnie w skali od 1 do 6 hmm 4 :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: gwarki 08.09.03, 22:31 artektg napisał: > no no dawno mnie tu nie było ;D .. Gwarki 2003 :) ... a więc tak : "troszkę" > dużo ludzi , pogoda znakomita , Ewelina Flinta dała czadu :) (ale się > naskakałem) - naprawdę ma kobieta talent :] , pochód nie był aż taki zły :) - > brawo tuningowcy i nasz Forumowicz ;] (ta rejestracja chyba polska nie > była ? :) ) Ogólnie w skali od 1 do 6 hmm 4 :) cos chyba zes sie slabo przyglądoł jak ino jednego forumowicza zes widzioł w pochodzie ;P trza boło przyjsc na spotkanie forumowiczow!! nie mioł bys zadnych watpliwosci! :D Odpowiedz Link Zgłoś
artektg Re: gwarki 08.09.03, 22:34 > artektg napisał: ta rejestracja chyba polska nie była ? :)> pomyliły mi się autka ;)))))) Sorki scott ;D WYBACZ MI ;D A to było jakiś spotkanie :0 ? Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: gwarki 09.09.03, 18:44 artektg napisał: > > artektg napisał: > ta rejestracja chyba polska nie > była ? :)> > > pomyliły mi się autka ;)))))) Sorki scott ;D WYBACZ MI ;D > > > A to było jakiś spotkanie :0 ? aś zamotloł ze teraz juz nie wim o co chodzi? scott jechal, dobrześ godoł, (zagraniczne numery) ino ze nie ino łon! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soulfly Re: gwarki IP: 9.67.96.* 09.09.03, 01:03 artektg napisał: > Ewelina Flinta dała czadu :) (ale się > naskakałem) - naprawdę ma kobieta talent :] Ile trzeba wypic piw aby dojsc do takiego wniosku ?? Te wszystkie "gfiasdy" z idola to dno kompletne. A na polszmacie non stop wmawiaja mi, ze to sa gwiazdy wielkiego formatu. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: gwarki 09.09.03, 08:03 Gość portalu: Soulfly napisał(a): > Te wszystkie "gfiasdy" z idola to dno kompletne. A na polszmacie non stop wmawi > aja mi, ze to sa gwiazdy wielkiego formatu. Gwiazdy to moze i dno, ale jurorzy to juz dno kompletne. A nowi jurorzy obecnej edycji to juz zupelnie... zenada! L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soulfly Re: gwarki IP: 9.67.96.* 09.09.03, 08:28 Jakiś czas temu czytałem recenzję (pochlebną) płyty jakiegoś gwiazdora spłodzonego przez czerwonego Wieśniaka na spółkę z TVN. No i ostatnio miałem nieprzyjemność słuchać tego czegoś na TVN. To naprawdę dziwne, że za płytę tego muzycznego dziwadła trzeba płacić, ja tego nawet za dopłatą nie wezmę !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: gwarki IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 13:56 > Gwiazdy to moze i dno, ale jurorzy to juz dno kompletne. A > nowi jurorzy obecnej edycji to juz zupelnie... zenada! > L. > A można wiedzieć czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: gwarki IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 13:54 Słyszałem Flintę na Woodstocku, gdyu śpiewała Mercedes Benz Janis Joplin i rzeczywiście ma dziewczyna talent. A to czy jest gwiazdą, dzięki czemu nagrała płytę, etc. pomijam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: gwarki IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 14:27 Przesluchałem raz jeszcze Mercedes Benz (jest do ściągnięcia na stronie WOSP www.wosp.org.pl/download/mp3/2002/Ewelina_mercedes.mp3 ) i wydaje mi się, że trzeba kompletnie nie mieć słuchu, by nie przyznać że Flinta ma talent... Na plus: śpiewała to rok temu, kiedy jeszcze malo kto ją znał, przed największą publicznością w kraju, bez zespołu (jak w oryginale). JEst to nagranie na żywo i nie ma mowy o jakimkowiek "podrasowaniu" glosu. A płyty jej nie slyszalem, i sluchać raczej nie mam zamiaru, bo przynajmniej w części muza jest zrobiona pod publikę. Zresztą nudzi mnie trochę takie delikatne rockowe granie. Podejrzewam jednak, że zespół brzmi dobrze (jeżeli ktoś zna Tomasza Bonarowskiego <realizacja / produkcja / mix> to wie o czym mowię). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: gwarki IP: *.protonet.pl 09.09.03, 10:12 HOLA! HOLA!Zjechaliscie na IDOLA! Tu Gwarki! Może nowy wątek? Idol? Polsat? TVN? A może to już było? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: gwarki 09.09.03, 15:13 podobno organizatorzy szykuja na przyszly rok caliem zmieniona formule gwarkow.... jestem ciekaw jak to niby ma wygladac....?? jak dla mnie powinni zadbac o ciekawe zespoly. tak zeby kazdy znalazl cos dla siebie. ja bym chcial np zeby byl Eiffel 65, chociaz go nie lubie, ale bylo by ciekawie! Odpowiedz Link Zgłoś
artektg Re: gwarki 09.09.03, 17:46 A ja bym chciał Radiohead =] albo chociaż Britney :D no może być też Coldplay , hmmmm Linkin Park :) ... Marzeeeeeeeeeeeeenia, te duże i te maleńkie :D Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Gwarki w Gwarku 09.09.03, 20:20 kurcze ale nędza w tym gwarku!! opisu tyle co nic. fotki mierne!!!! jakie gwarki taki (foto)reportarz...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelniczka Re: Gwarki w Gwarku IP: *.protonet.pl 09.09.03, 21:21 I jedno zdjęcie w Gwarku Odwrócone! Przypatrzcie się?Byle odwalić robotę! Chyba zatrudniają jakiegoś korektora, czy jak go tam się zwie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozanto Re: Gwarki w Gwarku IP: *.proxy.aol.com 09.09.03, 22:37 a propos , nie bylo nic pedziane o wyzerce...krupnioki byly ??? albo kebab od olesia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Gwarki w Gwarku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 22:53 Gość portalu: czytelniczka napisał(a): > I jedno zdjęcie w Gwarku Odwrócone! Przypatrzcie się?Byle odwalić robotę! Chyba > za to parę niezłych fotek jest pod linkiem "gwarki" na www.tg.net.pl pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
usia.t Re: gwarki 18.09.03, 15:00 Gość portalu: mozanto napisał(a): > jak wypadly ??? Tak też:www1.gazeta.pl/katowice/1,35068,1668627.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: gwarki IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 17:03 Najgorsze jest to, że ten artukuł można bylo napisać jeszcze przed poznaniem "rozkladu jazdy" tegorocznych Gwarkow. Chyba że ktoś był aż tak naiwny by spodziewać się czegoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pendragon Re: gwarki IP: 81.210.25.* 23.09.03, 01:07 Jeju jak sie ciesze że mnie w tym roku nie było na tym polsko-czeskim festynie. Odpowiedz Link Zgłoś