Gość: lala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 11:25 "Derko-Med" na ul.Wajdy.Co sądzicie o tym gabinecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mądra Re: "Derko-Med" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 23:02 Nic,nie byłam tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha Re: "Derko-Med" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 13:24 drogo !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: "Derko-Med" IP: 83.1.76.* 20.05.08, 16:54 bylam raz i wiecj nie pojde,tragedia,pani doktor za kilka slow kasuje 80zl,pozniej umawia cie na wizyte oczywiscie w odpowiedniej cenie,nie polecam,ZDZIERSTWO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: "Derko-Med" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 09:06 Nie polecam, skorzystałam i do dzisiaj załuję.Brak profesjonalizmu.Ceny kosmiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: "Derko-Med" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 21:32 To najgorszy gabinet jaki znam.Nie idź, stracisz pieniądze i żadnego efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
mulher_idosa Re: "Derko-Med" 26.10.16, 17:22 Witam Czy są tu osoby, które mogą więcej powiedzieć na temat leczenia trądziku w klinice DerkoMed w Tarnowskich Górach?? Odnoszę wrażenie że Pani doktor jest przedstawicielem handlowym. Za pierwszym razem dałam się namówić na zabieg, Pani doktor zachwalała opisując jak to będzie super przesunąć dłonią po idealnie gładkiej twarzy. Zabieg (300zł) nie tylko nie pomógł, dochodziłam do siebie 3 tygodnie, wszystkie niedoskonałośći się zaogniły i z małych krostek zrobiły się gule, do dziś mam przebarwienia po oczyszczaniu w wykonaniu jej kosmetyczki. Po dwóch miesiącach na antybiotyku skóra wygląda już całkiem dobrze, nie idealnie ale przyzwoicie. Na wizycie kontrolnej Pani doktor odstawiła mi antybiotyki i maść która mi pomagała, i namawia mnie na jakiś peeling na bazie kwasów (250zł) Jednak z moich poszukiwań wynika że jest to raczej antyaging a nie na trądzik. Jestem sceptycznie nastawiona, bo przechodziłam już kurację kwasami dwa sezony z rzędu. Efekty to taka huśtawka, bo mam skórę z tendencją do przesuszania, nie mówiąc o łuszczeniu się i totalnym wysypie nie do opanowania w lecie kiedy nie można stosować kwasów. Od lekarza jednak oczekiwałabym WYLECZENIA problemu, a nie zabiegów kosmetycznych, sezonowo ukrywających problem. Proszę o poradę kogoś kto zdecydował się na terapię Pani doktor? Mam poważne wątpliwości do do kompetencji i ... intencji. Nie wiem czy zaufać i zdać się na proponowane (zachwalane wręcz językiem handlowym) zabiegi czy lepiej poszukać kogoś innego? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tymoteusz316 Re: "Derko-Med" 02.12.16, 14:52 Zdecydowanie polecam Pani Podworska jest świetnym lekarzem i wie co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra_zak Re: "Derko-Med" 04.10.17, 17:00 Ze wszystkimi zabiegami bywa tak, że trzeba się przyłożyć i chodzić systematycznie. Nic nie zdziała cudów po 2-3 razach. Ja jestem zdania, że nie ma nic za darmo a niestety każdy chyba chciałby rozwiązać swój problem jak najtaniej a najlepiej za free. Ja chodzę do Derkomedu i sobie chwalę. Mam swoją ulubioną kosmetyczkę tam i nie zamieniłabym a byłam w różnych miejscach i znam doskonale konkurencję. Lekarz też jest na miejscu co w moim przypadku jest rewelacyjnym rozwiązaniem. Kosmetyczka w porozumieniu z lekarzem dermatologiem działają bardzo efektywnie. Polecam gorąco i Panią doktor i kosmetyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
ania9112 Re: "Derko-Med" 26.01.18, 11:47 Miałam problem z wypadaniem włosów. Wcześniej - badania i jakieś peelingi skóry głowy, za które zapłaciłam kupę kasy nic nie wniosły do efektów leczenia u innego dermatologa. Włosy wypadały i nie rosły. Trafiłam przez koleżankę do Pani doktor Ilony Podworskiej. Po 3 miesiącach zaczęły odrastać i przestały wypadać. Zaznaczam, że usłyszałam jaki jest dokładnie problem i ile czasu zajmie leczenie. Po wyleczeniu choroby skóry głowy przeszłam na zabiegi, które miałam wykonywane co 2 tygodnie. Efekt super! Jestem nareszcie szczęśliwa. To dobry lekarz, człowiek - lekarz. Pilnuje, sprawdza regularnie skórę, czułam się bezpiecznie. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynabula Re: "Derko-Med" 01.02.18, 11:02 To dobre miejsce dla chorego, który potrzebuje diagnozy i wyleczenia. Chodziłam z córką do Poradni Dermatologicznej 2 lata i nic. Trądzik jak był to był. Po kilku wizytach w Derkomed (zaznaczam co miesiąc) nastąpiła poprawa. Dobrze dobrane leki i zabiegi. Jesteśmy szczęśliwe, że po trądziku ani śladu. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
marek123q Re: "Derko-Med" 28.10.18, 17:31 Zdecydowanie bardziej wolę klinikę cococlinic.pl Odpowiedz Link Zgłoś