Gość: przerażona IP: *.strong-pc.com 02.08.08, 09:39 Gdzie najlepiej rodzić???tzn w którym szpitalu bo szczerze mówiąc jestem przerażona tym jak traktują kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: basia Re: poród IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 22:53 A skąd wiesz jak są traktowane kobiety? Jak się boisz to urodź w domu jak moja prababcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: poród IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 22:59 Pyskowice - z całego Sląska zjeżdżają tam rodzić w TG wszyscy odradzają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wystarczy poszukac Re: poród IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 16:48 www.babyboom.pl/forum/zlota-lista-f51/szpital-w-tarnowskich-gorach-stare-tarnowice-4729/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ob133 Re: poród IP: *.stk.vectranet.pl 03.08.08, 18:28 Masz rację, kobiety traktowane są podle. Zdecydowanie lepiej traktuje się rodzących mężczyzn ale co zrobić, tak to już jest w tych szpitalach. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izuś Re:poród IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.08, 10:43 myślę że nie ma co panikować!!!!!! Nie nastwiaj się na to jak Cię będą traktować tylko idź z pozytywnym nastawieniem!!!!!! Ja rodziłam 11 miesięcy temu na 3, to był mój pierwszy poród i przezyłam to bardzo pozytywnie!!! Bałam się jak cholera:) przecież nie wiedziałam co mnie czeka Należy robić co karzą i nie świrować:):):) Cały personel nie wiem jak można chwalić ale byli poprostu SUPER !!!! Jedynie później na noworodkach była jedna zołzowata siotra:((( Jeśli chcesz coś więcej wiedzieć to pisz:) I przedewszystkim nie myśl o tym że tam biją tylko że macie razem zadanie do wykonania.Twoje 99% :):):) Uśmiechnij się i myśl o swoim maleństwie i o tym jak będzie fajnie jak już będzie na świecie. Pozdrawiam przyszłą mamusię :*:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re:poród IP: *.pl 04.08.08, 13:46 byłem mimowolnym świadkiem porodu. To znaczy ..słyszałem z zaściany przez otwarte drzwi, jak się kobieta wysilała. własciwie to nie wiem teraz co napisać, bo było to coś w rodzaju pomieszania dobrej komedii z dobrym dramatem...ogólnie mówiąc, to dziękuję Bogu, że urodziłem się mężczyzną...a kobietą chyle czoła !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Re: poród IP: 83.1.79.* 04.08.08, 18:01 Zgadzam się z poprzedniczką nie masz co panikować najważniejsze jest dziecko ja rodziłam 4 miesiące temu na trójce i opieka była super tylko miałam położną nie za bardzo ale to wiadomo jak się trafi.Poród mój przyjmował Krawiec chociaż chodziłam do innego ginekologa i musze przyznać,ze był super. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: poród 04.08.08, 18:23 Poród to cud! Jedyny cud w jaki mogę uwierzyć. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnogórska mama Re: poród IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 08:19 nie panikuj,ludzie tak narzekaja na słuzbę zdrowia,że człowiek potem się obawia o siebie i dziecko a nasza 3 jest naprawdę przyjazna przyszłym mamom. trzymam kciuki za szybki poród Odpowiedz Link Zgłoś