Gość: loggy IP: *.wbp.zabrze.pl 14.01.02, 16:36 Jak myślicie - czy Miasteczko zyskało na "rozwodzie" z Tarnowskimi? L. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prias Re: Miasteczko Śląskie IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 12:27 nie sądze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: Miasteczko Śląskie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 16:20 Gość portalu: loggy napisał(a): > Jak myślicie - czy Miasteczko zyskało na "rozwodzie" z > Tarnowskimi? > L. zawsze mi sie ta nazwa kojarzyla z Wesolym Misteczkiem... ale nie wiem czy im tam jest do smiechu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soulfly Re: Miasteczko Śląskie IP: 9.67.96.* 18.01.02, 13:18 Miasteczko Śl zyskało na tym i to wiele. Cała kase z podatków zabierały TG a M- ko Śl dostawało g****. Teraz M-ko Śl. ma swoją kasę i nie jest na łasce Radnych z TG. TG mogą tylko płakać, że tak łatwo straciło tyle kasy (okolo kilku mln zł). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: Miasteczko Śląskie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 13:26 Gość portalu: Soulfly napisał(a): > Miasteczko Śl zyskało na tym i to wiele. Cała kase z podatków zabierały TG a M- > ko Śl dostawało g****. Teraz M-ko Śl. ma swoją kasę i nie jest na łasce Radnych > > z TG. TG mogą tylko płakać, że tak łatwo straciło tyle kasy (okolo kilku mln > zł). moze i masz racje? ja tam nie wiem, ale co do naszych radnych to moge powiedziec.... a zreszta szkoda gadac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy Re: Miasteczko Śląskie IP: *.wbp.zabrze.pl 18.01.02, 14:14 Gość portalu: Soulfly napisał(a): > Miasteczko Śl zyskało na tym i to wiele. Cała kase z podatków zabierały TG a M- > ko Śl dostawało g****. Teraz M-ko Śl. ma swoją kasę i nie jest na łasce Radnych > > z TG. TG mogą tylko płakać, że tak łatwo straciło tyle kasy (okolo kilku mln > zł). No wiec wlasnie! Samorzadnosc! Sami wiecie lepiej czego wam potrzeba... a nasi stracili kase ale i troche obowiazkow. Tak czy inaczej mysle ze Miasteczko zyskalo. A w ogole nasi sa jedyni w swiom rodzaju :| To nawet nie sa nasi tylko ich... ich czytaj Strzybnicy. L. Odpowiedz Link Zgłoś