Gość: lolek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 13:37 co myślicie o matkach, które odchdzą od mężów zostawiając im nowonarodzone dziecko, bo same bedą robić karjerę w dziennikarstwie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: matki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 14:09 Ty z taką pisownią pewnie jej nie zrobisz. Popracuj nad ortografią. Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: matki 19.05.09, 14:16 Określiłeś to za bardzo ogólnie. To są bardzo delikatne (i osobiste sprawy). Zapytaj eksperta a nie forumowiczów. Takie rzeczy każde małżeństwo musi sobie wyjaśnić same. Prawda o winie za ewentualne krzywdy i problemy (dzieci cierpią najbardziej) leży zawsze pośrodku. Ja jestem za tym żeby najpierw skończyć szkołę, znaleźć dobrą pracę (o ile to możliwe) a dopiero potem "bawić się" w dzieci. Grunt to osiągnąć pełną samodzielność. I to zarówno finansową jak i moralną. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: matki 19.05.09, 16:33 Autorowi najwyraźniej chodzi o to,żeby napiętnować konkretną kobietę. Napisać,że to wyrodna matka,samolub i karierowicz. Dlatego tak niewiele konkretów,brak szerszego opisu sytuacji rodzinnej itd.Wiadomo przecież,że wszyscy będą niechętni matce pozostawiajacej swoje dziecko. W życiu jednak bywa bardzo różnie i nie powinno się nikogo oceniać nie znając wszystkich aspektów problemu. Takie jest moje zdanie. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
niuniatg Re: matki 19.05.09, 23:32 Nie pytaj nas co myślimy. Wymień z imienia i nazwiska, wywlecz żale i smutki, my Cię pogłaszczemy i "powiemy już dobrze, cichutko", że to zła kobieta jest itd. Pewnie poczujesz się od tego lepiej. Może ktoś będzie ją znał i udzieli reprymendy. Na forum wszyscy chętni są do pomocy, wsparcia , okazują uczucia. Wystarczy poprosić. Odpowiedz Link Zgłoś