gph 21.03.03, 14:30 nie wzdycham, nie płaczę. Nie tracę zmysłów; - kiedy Cię zobaczę??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabba Re: Gdy Cię nie widzę 22.03.03, 02:27 jednak gdy dlugo ciebie nie ogladam ??????czegos mi braknie????????? Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: a czego konkretnie? nt. 24.03.03, 11:40 hmmm...gdybym ja to wiedziala! Dlatego czesto sobie zadaje pytanie czy to jest rzeczywistosc czy tylko gdybanie...)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a czego konkretnie? nt. 24.03.03, 15:32 sabba napisała: > hmmm...gdybym ja to wiedziala! Dlatego czesto sobie zadaje pytanie czy to jest > rzeczywistosc czy tylko gdybanie...)))) gdybym ja miała skrzydełka? Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Pyszny obiadek 24.03.03, 20:10 Pewnie bym mnie ktos pozarl ze smakiem, z ziemniaczkam i sosem wlacznie. I wtedy nici z Jasia i nici ze Slaska (cale szczescie). Pozdrawiam i zegnam sie na tydzien dlugi, bo jutro obcymi skrzydelkami do Londynu polece. Buziaki S. Odpowiedz Link Zgłoś
gph London - hohohooooo... 25.03.03, 09:50 sabba napisała: > Pewnie bym mnie ktos pozarl ze smakiem, z ziemniaczkam i sosem wlacznie. I wted > y > nici z Jasia i nici ze Slaska (cale szczescie). Pozdrawiam i zegnam sie na > tydzien dlugi, bo jutro obcymi skrzydelkami do Londynu polece. > Buziaki no cóż. gute reise :) też bym połaził po Londynie. a się nie da..:( Odpowiedz Link Zgłoś