bene_gesserit 22.01.11, 01:44 Nie wiem, czy dotycząca tylko tego forum, czy wszystkich - muszę sprawdzic: czy zauwazyliście, ze im wątek dluższy, tym wiecej w nim postów z jadzikiem, obrażankami w koronkowych rękawiczkach i personalnymi wycieczkami? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matylda1001 Re: Reguła wątkowa 22.01.11, 02:18 Nie wiem czy wszystkich ale większości. Różnica taka, że na innych odbywa się to wszystko... bez koronkowych rękawiczek. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link
bene_gesserit Re: Reguła wątkowa 22.01.11, 03:24 Z dwojga zlego, jesli juz - to ja wolę awanture zupelnie otwartą, bez rekawiczek, woali i kucania za parawanem. Byle by bylo o co i byle miala oczyscic atmosferę. Ale moze to takie moje dziwactwo. Odpowiedz Link
baba67 Re: Reguła wątkowa 22.01.11, 11:25 Masz racje-nie znosze szpil, reaguje natychmiast, nie znosze jak ktos pod plaszczykiem deklarowanej milosci dla calego swiata je subtelnie wbija wszystkim ktorzy mysla inaczej. Wiecem winna, bije sie w piers, ale juz nie bede. Odpowiedz Link
fenella Re: Reguła wątkowa 22.01.11, 15:58 Jeśli komuś brakuje w dyskusji argumentów merytorycznych, to wtedy sięga po argumenty ad presonam. Otwartość, bez stosowania takich sposobów argumentacji, które mają kogoś dotknąć osobiście, to aktualnie cenna wartość (i wyraz szacunku do dyskutanta). Cóż, idealnie byłoby, gdyby ktoś wykorzystujący takie metody, zamiast wbijać ,,szpile”, po prostu, wyjaśnił o co mu faktycznie chodzi. Odpowiedz Link