Dodaj do ulubionych

Informowanie... 2

03.05.13, 21:11
- właśnie. Chcę zadać pytanie na oddzielnym wątku, jednak z uwzględnieniem dylematu nierozstrzygniętego w pierwszym.

Jak powinien się zachować, uwzględniając aspekt s-v lub inny, ojciec, kiedy w partnerce syna rozpozna dziewczynę z wakacji z którą spędził niezobowiązującą, ale za to udaną perwersyjną erotycznie zabawę, w większym gronie? Tak to ujmijmy.

Wyprzedzając dodatkowe okoliczności, rozważmy, że mógł tą dziewczynę po raz drugi zobaczyć jako narzeczoną, ale także już jako prawowitą... synową.

forum.gazeta.pl/forum/w,10226,144226468,,Informowanie.html?v=2
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: Informowanie... 2 03.05.13, 21:18
      Ja bym zazdrościła synowi żony, na pewno nie nudzili by się ze sobą w łóżku, swingers to jest to, kto raz łyknął tego miodu wie o czym mówię smile
      • gazeta_mi_placi Re: Informowanie... 2 03.05.13, 21:19
        Ale tutejsze niektóre zasuszone Panie zapewne zeszły by na zawał i kazały zrobić badania na choroby weneryczne.
      • nm.buba011 Re: Informowanie... 2 03.05.13, 22:00
        gazeta_mi_placi napisała:

> swingers to jest to, kto raz łyknął tego miodu wie o czym mówię smile

- oczywiście, uroki takiej zabawy bywają fascynujące i nie do przecenienia,
        ale, właśnie, jak wybrnąć z tego miodzia, powiedzmy to na drodze rodzinno - formalnej, a także co najistotniejsze, z racji tego forum, w aspekcie s-v?

smile
        • baba67 Re: Informowanie... 2 03.05.13, 22:12
          Trojkacik ?Zakup lub zamowienie szerszego loza i umieszczenie lustra na suficie?
          Kamerki automatyczne? Biznesik w internecie na filmikach?
          Bubo, masz zyle zlota w reku a jakimis glupotkami sie zajmujesz.
          SV to bedzie w sprawie kosztow i podzialu zyskow.
          • bene_gesserit Re: Informowanie... 2 04.05.13, 01:40

> Trojkacik ?Zakup lub zamowienie szerszego loza i umieszczenie lustra na suficie
            > ?
            > Kamerki automatyczne? Biznesik w internecie na filmikach?

Ja myślę, ze wszystko naraz. Tylko żeby pamiętać, zeby się nie pozdrawiać w toalecie, to wszystko będzie grało.

> Bubo, masz zyle zlota w reku a jakimis glupotkami sie zajmujesz.
            Głupotkami od razu. Marzenia to też zycie wink
    • claratrueba Re: Informowanie... 2 04.05.13, 05:28
      Cieszyć się. Podobno skłonności erotyczne są dziedziczne, to skoro tatuś lubi takie zabawy, powinien być rad, ze i syn ma szanse na spełnienie swoich potrzeb. A jakby wziął jakąś cnotkę to tylko tak jak on- tylko wakacyjny wyskok i to jakoś tak w późnym wieku. Co zdrowotnie bywa ryzykowne.
      Jeśli ów jurny tatuś posiada ślubną małżonkę, dobrze byłoby tak poważną kwestię przekonsultować ze szczegółami.
    • engine8 Re: Informowanie... 2 10.05.13, 01:24
      Z punktu S-v i nie tylko powinien i pierwszy i nastepny razy tak sie zachowywac jakby to ta wizyta byla ich pierwsza.. i tak wytrwac (tzn cierpiec za swoje grzechy) do ostatnich dni swego zycia bojac sie iz Ona moze puscic pare..ale wtedy meskim zwyczajem zapieramy sie na smierc a jak sie to nie udaje to mowimy iz bylismy tak pijani ze nie pamietamy....
      Oczywiscie pozostaje dylemat "z kim sie ten moj syn zadaje czy zeni" ale to juz inna sprawa.
      • nm.buba011 Re: Informowanie... 2 10.05.13, 11:18
        - zgadzam się. Pada przecież podobna formuła: kto by miał coś do powiedzenia przeciwko zawarciu tego związku, niech to wyjawi teraz lub zamilczy na wieki.

Pierwsza część to wymóg formalny, druga, ba mamy możliwość wyboru, jak chcemy postąpić.
        Druga, to s-v, dżentelmeńska.
      • bene_gesserit Re: Informowanie... 2 10.05.13, 13:26
        engine8 napisał(a):

> Oczywiscie pozostaje dylemat "z kim sie ten moj syn zadaje czy zeni" ale to juz
        > inna sprawa.

Dylemat, oczywiście, świadczący o hipokryzji. Chyba, ze szanowny tatuś ma już dylemat 'jakiego też ten mój syn ma ojca uncertain'.
        • nm.buba011 Re: Informowanie... 2 10.05.13, 14:25
          bene_gesserit napisała:

> Dylemat, oczywiście, świadczący o hipokryzji. Chyba, ze szanowny tatuś ma już d
          > ylemat 'jakiego też ten mój syn ma ojca uncertain'.

- ciekawe spostrzeżenie.
          Tata poznał przyszłą synową w specyficznych okolicznościach, co nie oznacza, że syn nie poznał swojej wybranki w podobnych.

Dziewczyna?
          Skoro rozpoznała w teściu uczestnika tamtej szczególnej zabawy, to jak powinna zachować się teraz w stosunku do swojego wybranka?
          Załóżmy, nie ma wiedzy, czy panowie ów temat między sobą... poruszyli.

?

smile
          • gazeta_mi_placi Re: Informowanie... 2 10.05.13, 15:04
            Co było a nie jest nie pisze się w rejestr.
            • bene_gesserit Re: Informowanie... 2 10.05.13, 16:52
              Jeśli o dziewczynie ma źle świadczyć, ze ma specyficzny temperament i upodobania seksualne, to czemu mają takie same upodobania i temperament świadczyć dobrze o mężczyźnie Jeśli ojciec ma rozterki pt 'syn pewnie nie byłby zadowolony wiedząc, ze wcześniej z jego narzeczoną spałem ja', to są one zupełnie zrozumiałe i na miejscu (chociaż cała historia jest rodem z południowoamerykańskiej telenoweli). Jesli, jak to napisała engine, dylemat brzmi 'z kim się ten mój syn zadaje', to świadczy o podwójnych standardach - innych dla ojca i innych dla młodych dziewcząt. Zadajemy się bowiem z nieciekawym towarzystwem.
          • engine8 Re: Informowanie... 2 10.05.13, 17:54
            Z punktu widzenia dziewczyny - "najzdrowiej" byloby dla wszytkich aby sie po prostu z tego zwiazku wycofala po jkaims innym pozorem jesli tylko ma odrobine rozsadku poniewaz reszt zycia bedzie w ciaglym napieciu i takie cos wczesniej czy pozniej zwykle wychodzi na wierzch....
            • bene_gesserit Re: Informowanie... 2 10.05.13, 21:42
              Po pierwsze, to historia z wyobraźni buby big_grin
              Po drugie - przekonanie, ze takie historie wychodzą też nie ma oparcia w faktach, bo o takich historiach, ktore nie wychodzą, nic nie wiemy big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka