do-las 05.06.03, 19:59 Te wspaniałe ,owłosione,krzywe nóżki. Widok ten może przebić jedynie grubas w kalesonach. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o__o Re: Faceci w szortach 05.06.03, 20:02 No cóż, za grosz samokrytycyzmu! Każdego lata jesteśmy zmuszane do oglądania wątpliwej urody męskich, owłosionych, często krzywych nóg. Odpowiedz Link
boczek2001 Re: Faceci w szortach 12.06.03, 12:08 A my jesteśmy zmuszani do oglądania waszych wylewających sie fałd tłustych brzuchów i grubych krzywych nóg...naprawde nie jest to estetyczne... Tak wieć zwróc uwagę na swoją rase i dopiero komentuj... tak w ogóle po co to robisz??? jak ci przeszkadza to odwróć wzrok w drugą stronę. To jest indywidualna sprawa każdego człowiek aw czym chodzi ubrany!!! Wara wam od tego!!! Odpowiedz Link
dagg Re: Faceci w szortach 06.08.03, 13:00 Za cudzymi nogami się nie oglądam, ale uwielbiam owłsione krzywulki mojego męża. Nie interesuje mnie czy to się komuś podoba, czy nie. Jest lato, nogi na słońce!!! Pozdrawiam Dagmara Odpowiedz Link
uszy_wieloryba Re: Faceci w szortach 05.06.03, 22:22 Ciepło się zrobiło, upał wręcz, to i głupawe posty się pojawiają, nawet forum na savoir vivre... Odpowiedz Link
beduinka Re: Faceci w szortach 05.06.03, 22:29 ja to zawsze patrzę ze zdziwnieniem w Tunezji czy Egipcie widząc np. Niemców ok. 70 lat w krótkich spodenkach (nawet ni eszortach, które sięgają nad kolana), ale w spodenkach, które nawet ud nie zasłaniają Odpowiedz Link
ariwederczi Re: Faceci w szortach 06.06.03, 09:38 do-las napisał: > Te wspaniałe ,owłosione,krzywe nóżki. > Widok ten może przebić jedynie grubas w kalesonach. Nie, nie, nie... Widok ten może przebić jedynie fakt, że takie nóżki należą do którejś z pań... Odpowiedz Link
irre Re: Faceci w szortach 06.06.03, 10:27 czy wy przypadkiem nie przesadzacie, facet w szorach jest naprawdę sexi, no oczywiście młody facet, ale i starszy wyglądz nieźle, a poza tym jak mu tak wygodnie to niech chodzi! czepiacie się innych, a sami chodzicie w majtkach na plażę i całe ud wam widać! Odpowiedz Link
isis! Re: Faceci w szortach 06.06.03, 18:26 ariwederczi napisał: > Nie, nie, nie... Widok ten może przebić jedynie fakt, że takie nóżki należą do którejś z pań... Witaj ariwederczi Zgadzam się - a kiedy są owłosione - przechodząc obok takiej delikwentki nucę pod nosem (słyszalnie): "Włosy na nogach potargał wiatr..." Wiem, że to niegrzecznie, ale nie mogę się powstrzymać! Zapraszam na Forum Teleturnieje: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=13381 Odpowiedz Link
inika Re: Faceci w szortach 06.06.03, 10:30 Tez nie wiem co może być złego w facecie w szortach... A jaki ma miec nogi? Wydepilowane i zgrabne jak u kobiety? Odpowiedz Link
kocurek_bury Re: Faceci w szortach 09.06.03, 10:36 inika napisała: > Tez nie wiem co może być złego w facecie w szortach... A jaki ma miec nogi? > Wydepilowane i zgrabne jak u kobiety? Dokładnie - nie mam pojęcia, czego czepia się autor wątku. Chyba,że postuluje jedną z dwóch rzeczy: żeby faceci zaczęli się depilować, albo żeby w najgorsze upały nosili długie spodnie... Jedno i drugie idiotyczne. Odpowiedz Link
kicior99 Re: Faceci w szortach 09.06.03, 10:40 jeszcze raz wzywam rozpaczliwie do rozsadku =) Nie ma nixc zlego w szortach zwlaszcza w 30-stoopniowym upale. Szorty o facetow wam przeszkadzaja a np. psie kupy na chodniku juz nie? Odpowiedz Link
goonia Re: Faceci w szortach 09.06.03, 19:30 A jeszcze gorsi sa faceci w sandalach. Obrzydliwosc zupelna. Juz niech bedzie w szortach aby tylko te okropne paluchy i popekane piety schowal. Odpowiedz Link
akasiq Re: Faceci w szortach 09.06.03, 22:22 To fakt niektórzy faceci w szortach są obleśni,ale przyznacie,że kiedy taki pan ma ładnie opalpne i zgrabne łydeczki to czasem miło popatrzeć. A popatrzcie na kobiety,one czasami pozostawiają wiele do życzenie,współczuje facetom ich oglądania i dotykania fuuuuj,ale z drugiej strony sami sobie takie wybrali. Odpowiedz Link
absurd Re: Faceci w szortach 09.06.03, 23:46 goonia napisała: > A jeszcze gorsi sa faceci w sandalach. Obrzydliwosc zupelna. Juz niech bedzie w > > szortach aby tylko te okropne paluchy i popekane piety schowal. A cóż Ci przeszkadzają mężczyźni w sandałach? Może sama załóż gumofilce? Odpowiedz Link
inika Re: Faceci w szortach 10.06.03, 11:29 goonia napisała: > A jeszcze gorsi sa faceci w sandalach. Obrzydliwosc zupelna. Juz niech bedzie w > > szortach aby tylko te okropne paluchy i popekane piety schowal. Ale co Tobie przeszkadza? Sandały czy zaniedbane stopy? Co ma do tego savoir vivre? To chyba raczej wątek na forum Urody... Odpowiedz Link
irre Re: Faceci w szortach 10.06.03, 17:07 goonia napisała: > A jeszcze gorsi sa faceci w sandalach. Obrzydliwosc zupelna. Juz niech bedzie >w szortach aby tylko te okropne paluchy i popekane piety schowal. jak ci się nie podoba to nie patrz na jego nogi, masz tyle nieba nad sobą do oglądnia, a ty wolisz patrzeć pod nogi i oglądać stopy jakigoś staruszka? każdy chodzi w czym mu się podoba! a poza tym kobiety też miewają grzybicę i łażą na plażę! a nie każdy staruszek ma brzydkie nogi łącznie ze stopami, odczepcie się w końcu! Odpowiedz Link
maciuni-o Re: Faceci w szortach 04.08.03, 19:16 goonia napisała: > A jeszcze gorsi sa faceci w sandalach. Obrzydliwosc zupelna. Juz niech bedzie w > > szortach aby tylko te okropne paluchy i popekane piety schowal. A jak podobają Ci się,60 tki bez biustonosza we wdzianku z czegoś co wygląda jak sieć na wieloryby i mini. obrzydlistwo! Odpowiedz Link
cezarx Re: Faceci w szortach 06.08.03, 12:51 Popekane pięty i paluchy Jak by ci to tu powiedzieć Wszystko zależy od człowieka............ PA Odpowiedz Link
merick57 Re: Faceci w szortach 10.06.03, 21:45 Jeżeli my, faceci o krzywych, owłosionych nogach nie możemy nie możemy w upalne dni nosić szortów, to proponuję, żeby panie po trzydziestce oraz te o niepięknych twarzach bez ograniczeń wiekowych były zobowiązane do noszenia kwefu albo nie wychodziły z domów. Dopóki tego nie będzie, ja będę upubliczniał swoje nogi, które nie wszystkich muszą zachwycać. Odpowiedz Link
irre Re: Faceci w szortach 11.06.03, 16:13 merick57 napisał: > Jeżeli my, faceci o krzywych, owłosionych nogach nie możemy nie możemy w > upalne dni nosić szortów, to proponuję, żeby panie po trzydziestce oraz te o > niepięknych twarzach bez ograniczeń wiekowych były zobowiązane do noszenia > kwefu albo nie wychodziły z domów. Dopóki tego nie będzie, ja będę > upubliczniał swoje nogi, które nie wszystkich muszą zachwycać. super, zgadzam się! precz z nietolerancją, niech każdy spojrzy na własne nogi! Odpowiedz Link
gacus2 Re: Faceci w szortach 04.08.03, 10:26 Nie każdy ma krzywe nóżki. i nie każdy musi sie ich wstydzić. Wielu z nas ma ładne i nieźle ukształtowane nogi i naprawde nie mamy nic do ukrycia. Szanowne Panie! Zanim wrzucicie nas do jedngo wora, warto mimo wszystko przebrać. Niekoniecznie miarkę. Odpowiedz Link
kajtek43 Re: Faceci w szortach 06.08.03, 14:35 Ja strasznie nie lubiłam facetów w szortach(( Ale dzięki Wam zaczęłam trochę myśleć, że Misiek też człowiek i pomimo, że nadal nie lubię, ale przynajmniej zakrywam oczy)) A wiecie czego nie lubię ponad wszystko u facetów??? Tych STRASZNYCH czapeczek z daszkiem!!! Lepiej już chodźcie sobie w szortach! Odpowiedz Link
izoold Re: Faceci w szortach 11.08.03, 16:50 Masz rację, ja też nie mogę się nadziwić zamiłowaniu do tego typu nakryć głowy. Każdy raczej wygląda w nich źle, niemęsko... Odpowiedz Link
alka_xx Re: Faceci w szortach 20.08.03, 19:57 wczoraj widzialam na ulicy dwie takie meskie postaci: -pierwszy pan w wieku lekko_pół_srednim , w krotkich bialo_czanych spodenkach / takie cienkie jak na wf/ do tego biala koszulka polo, biale drewniaki, biale skarperki, a na kostce lewej nogi gruby w kolorze srebra łańcuch!!! -drugi pan w starszym wieku siwy, w spodenkach, ktore takze przypominaly fason "gimnastyczny"ale bardziej sprzed lat, trzymajacych sie w pasie na bialy sznurek / widoczny na zewnatrz/, a do tego ...elegancka koszula z dlugim rekawem i krawat, buty trzewiki i normalne skarpetki... O ile pan nr 1 prezentowal pewien zamierzony styl, to obawiam sie , ze pan nr 2 zapomnial chyba zalozyc spodni)) Z tego wszystkiego nie zapamietalam jaki " fason" meskiej łydki kazdy z nich prezentowal. Ale z obu usmialam sie jak " jeż na gestapo"! a_xx do-las napisał: > Te wspaniałe ,owłosione,krzywe nóżki. > Widok ten może przebić jedynie grubas w kalesonach. Odpowiedz Link