rkowal1975 25.07.05, 13:35 Witam Was. Wlasnie wrocilem z objazdówki po Norwegii i Szwecji (auto, campingi...). Gdyby ktos chcial sie czegos dowiedziec, służę pomocą. Pozdrawiam rkowalski@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaryska Re: Wrocilem... 01.08.05, 17:45 i podobalo Ci sie? Moim gosciom ktorzy lubia przyrode i maja jeszcze dzieciaki bardzo sie tutaj podoba. A Ci ktorzy nie zwracaja na przyrode i sa generalnie cieplolubni i wygodnicko lubni mysle ze niepredko powroca tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
rkowal1975 Re: Wrocilem... 01.08.05, 22:04 bardzo mi się podobało. Nie jestem ciepłoludny, ale momentami było mi za gorąco. uważam, że wyjazd bardzo ciekawy. Trochę zobaczyłem, trochę zwiedziłem, trochę podpatrzyłem. A teraz.. w pracy już siedzę... Odpowiedz Link Zgłoś
klaryska Re: Wrocilem... 02.08.05, 17:40 no ta praca po wakacjach to smutny koniec ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszeeek Re: Wrocilem... 04.08.05, 10:39 a z jakiego biura podróży, bardziej podobała ci się Szwecja, Norwegia czy porównywalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
rkowal1975 Re: Wrocilem... 04.08.05, 11:37 Byłem prywatnie (auto, namiot). Nie lubię Biur Podrózy, unikam ich jak ognia. Szwecji widziałem mniej, ale podobała mi się. W Norwegii trochę więcej, i też ok. Odniosłem wrażenie, że Norwegia jest państwem trochę bardziej "dzikim" (w dobrym tego słowa znaczeniu), a Szwecja nieco bardziej uporządkowana. No i ceny jednak w Szwecji są niższe... Odpowiedz Link Zgłoś