taania 04.09.08, 12:49 gdzie można się przenocować niedrogo w Oslo?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Re: norwegia 06.09.08, 09:38 Zapisz sie do klubu www.hospitality.org to mozesz nocowac za darmo, nawet kilka dni! Bardzo wielu czlonkow klubu jest wlasnie z Oslo. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: norwegia nocleg 07.09.08, 08:43 www.hospitalityclub.org/ Tu jest prawidlowy adres do Klubu. Niedawno znajoma dziewczyna z Poznania nocowala w Oslo i byla bardzo zadowolona z kwatery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fadim Re: norwegia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 11:09 Na oslo.pl jest możliwość rezerwacji hosteli i hoteli. Tak więc na 100% coś dla siebie znajdziesz. Ja skorzystałem i za nocleg zapłaciłem dopiero na miejscu - w hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: norwegia 08.09.08, 13:47 Napisz ILE zaplaciles, w jakim hotelu sie zatrzymales, i czy byl to pojedynczy pokoj, czy tez mieszkaliscie w kilka osob. Autorka listu szuka TANIEGO noclegu ... wiec masz okazje jej pomoc :) Gość portalu: Fadim napisał(a): > Na oslo.pl jest możliwość rezerwacji hosteli i hoteli. > Tak więc na 100% coś dla siebie znajdziesz. > Ja skorzystałem i za nocleg zapłaciłem dopiero na miejscu - w hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
rogaland Re: norwegia 14.11.08, 17:41 taania napisała: > gdzie można się przenocować niedrogo w Oslo?? A czy mozna spytac, czy pytasz sie jako emigracja, czy jako turysta, czy moze niejako w sprawie biznesowej? Bo wiesz, to robi roznice. Tu mozesz pytac o nocleg tylko i wylacznie jesli pytanie jest zadane w celach turystycznych. Zwroc uwage na te sciezke u gory: Gazeta.pl Forum Turystyka Świat: Europa Skandynawia Jak byk stoi tam, ze "turystyka". Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: norwegia 14.11.08, 21:24 Slusznie, emigranci maja pytac sie na forum EMIGRACJA, choc tam ani jednego Norwega nie uswiadczysz ... Dunczyka tez nie, a ja tam reprezentuje samotnie Szwecje, bo inne osoby zostaly skutecznie wyploszone przez wpisy czlonkow oslawionego forum Polonia, skupiajacago emigrantow z Kanady, USA i Australii. Tu jest probka "polonijnego" wpisu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=87221191 "> A czy mozna spytac, czy pytasz sie jako emigracja, czy jako turysta ..." Odpowiedz Link Zgłoś
legal.alien Re: norwegia 15.11.08, 07:38 Tanie noclegi oferowal pan Mikos w Dramen, a skonczylo sie to wielka tragedia. Niestety paru jeszcze takich w Norwegii zostalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winci Re: norwegia IP: *.cable.ubr23.aztw.blueyonder.co.uk 28.03.09, 14:23 jaka tragedia? Odpowiedz Link Zgłoś