triniti24 08.09.08, 11:59 Witam !! szukam agencji zatrudnienia lub agencji pośrednictwa pracy, które zatrudniają Polaków ale nie maja swojej siedziby w Pl. Proszę o pomoc i z góry dziękuje... POZDRAWIAM KAROLINA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dawid.stanczyk Re: Agencje zatrudnienia w Norwegii 25.09.08, 09:54 Pozdrawiam serdecznie. Rozumiem, że reprezentujemy tą samą branże i pomysł wyjścia z propozycją do norweskich agencji zawitał w głowach. Ja jeszcze nie znalazłem choć spędziłem trochę czasu na poszukiwaniach. Proces ten zatrzymały większe interesy w Polsce. Przyłączam się do prośby o namiary agencji norweskich. Co więcej jestem w stanie zapłacić za kontakt który pozwoli nawiązać współpracę. Dawid Stańczyk Odpowiedz Link Zgłoś
stalmat1 dawid.stanczyk 21.07.09, 14:08 Proponuje rowniez aby przyswoil Pan sobie rowniez podstawy j. norweskeigo. Nie wspomne ze znajomosc przepisow AML jest tu absolutnie wymagana. To wszystko aby uniknac zbyt czestych przypadkow tzw. social dumping w Norwegii. Odpowiedz Link Zgłoś
hankawoslo Re: Agencje zatrudnienia w Norwegii 27.07.09, 10:09 to bardzo ogolne ogloszenie? wydaje mi sie kazda agencja zatrudni Polaka z odpwoiednim wyksztalceniem, umiejetnoscia jezyka? Odpowiedz Link Zgłoś
mikep10 Re: Agencje zatrudnienia w Norwegii 28.07.09, 16:42 www.basbemanning.no greg@basbemanning.no Odpowiedz Link Zgłoś