777jacek 05.09.09, 09:48 Witam. Mam w planach przeprowadzić się do Malmo z drugą osobą. Ile waszym zdaniem powinienem mieć pieniędzy na początek,aby przeżyć do czasu znalezienia pracy? Angielski nie jest problemem, szwedzkiego zaczynam się uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: c# Re: Malmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 12:30 Czy zwróciłeś przypadkiem uwagę na nazwę forum: Turystyka? Odpowiedz Link Zgłoś
777jacek Re: Malmo 05.09.09, 13:30 Jak temat przeszkadza to nie czytaj i się nie czepiaj, potrzebuje pomocy to pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c# Re: Malmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 15:32 To napisz jeszcze na forum hodowców kanarków. Odpowiedz Link Zgłoś
eri4 Re: Malmo 05.09.09, 15:58 c#- a jest gdzieś inne forum na temat Skandynawii gdzie można popytać na tematy Jacka??? bo mnie to też interesuje! Odpowiedz Link Zgłoś
777jacek Re: Malmo 05.09.09, 17:52 nie ma sensu dyskutować z tą dziewczynką/chłopcem. Olewamy tą osobę. Proszę o odpowiedzi na moje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c# Re: Malmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 21:45 eri4, Nie mam pojęcia, czy jest coś na forum.gazeta.pl. Pewnie jest, nie szukałem. Jest prywatne forum Dania, gdzie o życiowo-bytowe sprawy można pytać. Natomiast jest na pewno duży portal skandynawia.pl i takie forum: forum.skandynawia.pl/viewforum.php?f=49 gdzie czasem zaglądam i widuję pytania związane ze stałym, nieturystycznym pobytem. Natomiast tutaj zaglądam od jakichś dwóch lat, dzielę się takimi informacjami, jakie mam, ale staram się trzymać tematu forum. Uważam, że problemy i pytania turystów są raczej inne od pytań osób, które mieszkają/pracują/uczą się w Skandynawii. Do tej pory to forum mniej więcej tematyki turystycznej się trzymało. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Forum Skandynawia? 12.09.09, 09:43 Nie moge sie nadziwic, ze takie Forum istnialo, i to od 2004 roku, a nikt z nas piszacych tu nie wiedzial. "Niestosowne" dyskusje, np na temat mieszkan w Szwecji, ich roznych form i mozliwosci znalezienia byly przenoszone na forum Emigracja, na ktorym z zasady dyskutuje sie wyjazdy na emigracje, problemy z emigracja zwiazane i powroty do kraju ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c# Re: Forum Skandynawia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 14:12 pia.ed, Tylko że na tamtym forum jest niewiele o turystyce. Odpowiedz Link Zgłoś
robak.rawback Re: Forum Skandynawia? 15.11.15, 20:57 co sie teraz dzieje w malmo? czy to prawda to co pisza o przestepczosci? Odpowiedz Link Zgłoś