Dodaj do ulubionych

Oddam za PÓŁ darmo;)

14.12.10, 12:04
Jedno takie futro wink Bure. I nie Lolkę suspicious

https://wstaw.org/m/2010/12/14/oddampepka.png

Ja go nawet rozumiem. Jest mróz, jest kupa śniegu - nie można odpalić na jakąś miłą wyrypę suspicious
No, ale żeby zagryzać Ksikę, a dzień później Lolkę, do tego własną rodzoną siostrę shock

Tanio oddam big_grin Może nawet targować się nie będę suspicious

A wklejeczka powstała w ramach ćwiczeń graficznych.
Obserwuj wątek
    • basset2 Re: Oddam za PÓŁ darmo;) 14.12.10, 12:12
      no dobra, ile?
      potrzebuję na mufkę , kolor pasi

smile)))
      • daad Re: Oddam za PÓŁ darmo;) 14.12.10, 16:40
        Podejrzewam, że z milion dolarów a jak na mufkę to pewnie ze dwa miliony. smile
        • schiraz Re: Oddam za PÓŁ darmo;) 14.12.10, 18:35
          No cóż, biorę, może zagryzie mojego Tofika, który od kilku dni je choinkę. I normalnie bym nie miała pretensji, ale choinka jest sztuczna, wypsikana odstraszaczami, i naprawdę niesmaczna!
          ------
          Milcz, albo powiedz coś takiego co jest lepsze od milczenia.
          • schiraz Re: Oddam za PÓŁ darmo;) 14.12.10, 18:36
            Oczywiście jak już załatwi sprawę z Tofim to oddam z powrotem, wikt i opierunek zapewniam!wink
            ------
            Milcz, albo powiedz coś takiego co jest lepsze od milczenia.
    • mysiulek08 Re: Oddam za PÓŁ darmo;) 14.12.10, 19:35
      Dawaj! Zapakuj solidnie, nadaj na poczcie. Jak chlop se atlantyk przeplynie, Kicia nauczy go moresu to i wyryp mu sie odechce do konca zycia smile
      • wiesia.and.company Re: Oddam za PÓŁ darmo;) 15.12.10, 20:52
        No wiesz?! Przecież to oznaka zdrowia, normalna reakcja zdrowego młodzieniaszka. Nudzi się, to wymyśla różne zabawy z dużym nakładem i wydatkiem energii wink Jak się umęczy uprzykrzaniem życia innym, to się robi zapewne grzeczny i idzie spać. smile Z tego wniosek, że Pepek zdrowy jest smile no i trzeba mu organizować zabawy, czyli człowieka czas włączyć. Rzucić piłeczkę, kot sobie dalej poturla, potem trzeba wydobyć porzuconą piłeczkę spod kanapy, rzucić, nie trafić, pobiec po piłeczkę... czyli człowiek animator zabawy i kot weryfikator pomysłów człowieka. smile
        PS. Czasem ja jestem bardziej umęczona, a koty znudzone.
        PS2. Mój Kubuś z nudów czasem zaczepia Milusia, chociaż Miluś nie chce się odgryzać. No, ale dzisiaj Kubuś ma wydartą kępkę kłaków z karku, strupek już zasechł wink Czasem zabawy mają ostrzejszy charakter.
        PS3. Filipek urządza polowania za drzwiami łazienki na wychodzącego kota po użyciu kuwety. Robi takie huuuu! i najlepiej reaguje na to Misiula, widać niesłychaną satysfakcję na pycholu Filipka, wystarcza mu to, nawet nie goni przestraszonej Misi smile
        • mrumru81 Re: Oddam za PÓŁ darmo;) 20.12.10, 12:13
          A FILO napadł wczoraj na Mrumru i wydarł jej pierze. Bo dostały laserek i Mru jest zawsze pierwsza. Też go oddam na naukę dobrego wychowania.
          Straszny cham.
          • wiesia.and.company Re: Oddam za PÓŁ darmo;) 25.12.10, 22:40
            Przedwczoraj dostało się Misi. Może nie tyle dostało, co przestraszył ją Filipek. I to tak, że popuściła pod siebie siusiu. Filipek przestraszył się swojej skuteczności i rozglądał przerażony wrzaskiem swojej ofiary wink Uspokoiłam całe stado, powiedziałam parę słów o niewłaściwym zachowaniu Filipkowi, zadziwiona reakcją stadka Misia wyszła z kącika, została przeze mnie ukochana (trochę protestowała przeciw moim duserom) i... spokój smile do następnego razu smile
            • salimis Re: Oddam za PÓŁ darmo;) 26.12.10, 10:12
              barba50 napisała:

Tanio oddam Może nawet targować się nie będę

eeee a jaka jest cena wywoławcza ?
              To będzie licytacja czy KUP TERAZ big_grin wink
              No i co z kosztami przesyłki wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka