Dodaj do ulubionych

Przyłapałam,mam dowody

03.03.12, 11:09
Troszkę trwało moje oczekiwanie na przyłapanie "sprawcy" rewolucji w szufladach ale teraz mam wszystko na fotkach... nic tylko oskubać futro...urwis jeden.

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/pi/ji/xmok/ur6ukBEbenEbwzpg8B.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/pi/ji/xmok/2fJxFWVCiiLb5aFfYB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/pi/ji/xmok/GHbKBiuFdKbaDhI1xB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/pi/ji/xmok/lKm8OzyOlRrYdGiYOB.jpg
Obserwuj wątek
    • kotapsota Re: Przyłapałam,mam dowody 03.03.12, 11:27
      Super urwis, super dowody.Mała szkodliwość czynusmile
      • hanka20074 Re: Przyłapałam,mam dowody 03.03.12, 11:33
        kotapsota napisała:

"Mała szkodliwość czynusmile"

No tu niestety ucierpiały pewne rzeczysad
    • elzbieta.24 Re: Przyłapałam,mam dowody 03.03.12, 11:54
      Jaki on śliczny , za samą urodę powinien dostać uniewinnienie.
      • hanka20074 elzbieta.24 03.03.12, 12:06
        Ten urwis to Melka-kocica z charakterkiemsmile
        • macarthur Re: elzbieta.24 03.03.12, 14:47
          dowody są nie do podważenia ale zazwyczaj w rodzinnych sprawach sąd sugeruje ugodę
          smile
          • jottka Re: elzbieta.24 03.03.12, 16:50
            ale jakie dowody, proszę wysokiego sądu??? na okazanych zdjęciach widać jedynie, jak bohaterska kocica sprawdza osobiście, nie bacząc na ryzyko, czy faktycznie KTOŚ nie zamknął szuflady (może nadal tam się czai???), a tym samym NIE NARAZIŁ jej właścicielki na straty (być może coś cennego zginęło???), a nawet utratę zdrowia lub życia! bohaterska kocica, jak widzimy, stanęła, to jest, usiadła na posterunku i baczy, by nikt nie zagroził z głębi szuflad jej ukochanej opiekunce!

wnioskuję o medal i dodatkową porcję frysek do każdego posiłku z uwagi na wyczerpujące zadania, podjęte dobrowolnie przez tę oto bohaterkę!
            • uleczka_k Re: elzbieta.24 03.03.12, 17:29
              big_grin Uśmiałam się, jottka big_grin Też zawsze tak bronię naszej Diabliczki - to się nazywa adwokat diabła, prawda? big_grinbig_grinbig_grin
            • pi.asia Re: elzbieta.24 03.03.12, 17:30
              Art. 288. Kodeksu Karnego

§ 1. Kto cudzą rzecz niszczy, uszkadza lub czyni niezdatną do użytku, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

§ 2. W wypadku mniejszej wagi, sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Masz dowody, jest paragraf, możesz działać wink
              • yoma Re: elzbieta.24 03.03.12, 17:52
                No cóż... jeśli zwierzak jest niewychodzący, to karę ograniczenia ma z automatu...
              • maryshaa Re: elzbieta.24 03.03.12, 17:55
                Zdjęcie przedostatnie, minka: " o nie... widzi mnie, przyłapałam mnie sad "
                Zdjęcie ostatnie, minka: ech, co mam zrobić, wychodzę... ale jeszcze tu wrócę smile

Boska! Moja Neska też potrafi wejść do szuflady, tylko najpierw z niej wywala rzeczy, żeby się zmieścić wygodnie smile
              • elzbieta.24 Re: elzbieta.24 03.03.12, 19:06
                Najpierw przeprosiny dla Melki za błędną płęć, z tych paragrafów to moja bandziorska chałastra dostałaby od razu dożywocie.Wybebeszone pólki w szafie ,otwarte minimum 2 szufladt że o komodzie nie wspomnę.
                • yoma Re: elzbieta.24 03.03.12, 19:23
                  Cóż. Koty mają po prostu własne pojęcie o porządku w domu. Marcel jest silniejsza niż jakikolwiek zamek magnetyczny do szafek, ale za to bardzo szybko nauczyła mojego chłopa nie rozrzucać ciuchów po chałupie smile

Umie też otwierać drzwi przesuwne do szafy, ale własne pomysły na układanie ma tylko co do moich swetrów. No to niech jej będzie, dzięki temu ja nie muszę układać smile

Z kolei muszę pamiętać, żeby wyjąwszy cokolwiek z tapczanu przysiąść go mocno tyłkiem, bo inaczej wyciąga mi szlafroki, a z nich nitki.
                  • xxagaxx Re: elzbieta.24 04.03.12, 09:36
                    za to piękne spojrzenie z szuflady można wszystko wybaczyć!!!!!
                    • andy3458 Re: elzbieta.24 04.03.12, 14:44
                      Koty to istoty lubiące ład i porządek. Najlepszym miejscem do pilnowania takowego jest właśnie szafa. https://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ludzie/f640x640/17/07/69c66e009c.jpg
                      • olinka20 Re: elzbieta.24 04.03.12, 18:14
                        Nie miałabym serca karac takiej szlicznotki.
                        Ucałuj w rózowy nosek smile
    • fajnykotek Re: Przyłapałam,mam dowody 05.03.12, 13:48
      Ha ha smile Melka poprawiła mi humor.
      zdjęcie nr 2 - o kurczę przyłapała mnie surprised
      zdjęcie nr 3 - ale, że o co chodzi?????
    • aniak68 Re: Przyłapałam,mam dowody 06.03.12, 12:39
      Pańciu Kochana pochowaj tę piękną i delikatną bieliznę w wytworne woreczki ,strat nie będzie a Obie użytkowniczki(znaczy futerko i Pańcia) szuflady będą zadowolone ,taki malutki kompromisik? pozdrawiam z uśmiechem bo widok jest fajny zwłaszcza to zerkanie z szufladki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka