fajnykotek 10.01.13, 08:29 można prosić? I trochę opowieści o Jej dokonaniach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salimis Re: a aktualną fotę Prysi 10.01.13, 12:07 Najświeższe jej dokonanie bo wczorajsze to rujka. Pół kuchni mi już wyfroterowała Dzisiaj zaczęła wdrażać następny etap typu wygibasy i przytupasy połączone ze śpiewem. Normalnie folklor w kocim wydaniu Odpowiedz Link
salimis Re: a aktualną fotę Prysi 13.01.13, 21:22 No i chyba po rujce. Nie dosyć ze łagodnie ją przeszła to trwała 3 dni. Normalnie w szoku jestem. Do tej pory wszystkie koteczki piały niczym erka prawie 24 h przynajmniej dwa tygodnie, a tu rachu ciachu. Może uda mi się przeciągnąć do marca bo wtedy wiele lecznic bierze udział w Akcja sterylizacja i jest taniej Tak więc na marzec szykuję również Sonię. Oj pracowity to będzie miesiąc Odpowiedz Link
wladziac Re: a aktualną fotę Prysi 13.01.13, 21:43 pewnie że dobrze by było poczekać do marca i zrobić sterylki taniej,to duża oszczędność szczególnie kiedy są dwie,najwyżej jakby Prysia się nie dostosowała do Twoich zamiarów podasz jej tabletki na wyciszenie,te kilka sztuk nic jej nie zaszkodzi Odpowiedz Link