karple Re: Nasz kotostan 12.03.13, 19:20 barba50 napisała: > Kotów mamy duuużo... ha ha Basiu świetnie podsumowany spis powszechny kotów Kocham konkrety Odpowiedz Link
barba50 Re: Nasz kotostan 12.03.13, 19:51 Oj tam, oj tam Chciałam wkleić, ale rodzina mnie odwołała. Trzeba chwilunię jeszcze poczekać Odpowiedz Link
karple Re: Nasz kotostan 12.03.13, 19:54 Oj przecież ja grzecznie czekam mnie po prostu urzekł wstępny wynik Spisu Powszechnego Kotów Zakątka Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Nasz kotostan 12.03.13, 21:08 No i bardzo dobrze, nie można tak walić po oczach cyframi bez żadnej preambuły Kotków mamy dużo - i to jest doskonała wiadomość na początek. Spokojnie, bez nerw, zapodawajcie obywatelko dalej. Odpowiedz Link
niutaki Re: Nasz kotostan 12.03.13, 21:26 ojej, prosze doliczyc moje dwa jeze, jeden z nich, pierwszy Jez Ryjek hibernuje na strychu, drugi - dzisiaj znaleziony przez meza i jego kolege Jez Wiatrak dochodzi do siebie, wyglodzony i przemarzniety, trzeba kolczaste doprowadzic szczesliwie do wiosny... Odpowiedz Link
barba50 Re: Nasz kotostan 12.03.13, 22:22 Agnes-05 – 2 koty (Omarek i Cipek) Ahnija – 2 koty (Pamir i Morris) Andy3458 – 1 kot (Kicia) Aniak68 – 1 kot (Daszka) Barba50 – 7 kotów (Ksika, Lolka, Pepek, Gucio, Gałka, Zawada i Hesia) i 3 koty poddomowe (Rudalon, Plastuś i Bure) Barbara965 – 4 koty i 4 psy Biedroneczka47 – 1 kot (Pusia) Ciemnookadziewczyna – 1 kot (Kitka) Circa.about – 4 koty (Kinia, Hela Fonś i Lucynka), 1 chomik Dorotakatarzyna - 3 koty (Kiler, Marcysia i Pusia), 2 psy (Tofi i Bryś) Elle-joan – 1 kot (Mia) Elzbieta24 – 6 kotów (Tajek, Amigo, Frej, Duszek, Mila i Munia), 1 pies (Lea) Elzet58 – 1 kot (Funia) Ewa_anna2 – 7 kotów (Zosia, Frodo, Pirat, Całka, Rysia, Ruda i Franek), 1 pies (Kajtek) i 1 dokarmiany kot ( Putin) Ewick1976 – 2 koty (Vader i Łaciata) Fajny.kotek (+ rodzina) – 7 kotów Hanka20074 – 2 koty (Inka i Melania) Jaagna – 2 koty (Lesio i Jadwinia) Jarka63 – 2 koty (Kaja i Margot) K1234561 – 1 kot (Jeffrey) Karple – 2 koty (Maja i Nelka) Kasikk_29 - 2 koty i 1 pies Katikot – 3 koty (Lisa, Gryzio i Sylwester) Klaryma - 2 koty (Macho i Manolo) Kubona – 1 kot (Mruczuś) Kusama – 3 koty 1 pies Lisek.chytrusek – 2 koty (Kicia i Mizia), 1 pies (Tola) Livia1111 – 2 koty (Baja i Bongo) Loola_kr – 1 kot (Negrita) Maadga - 2 koty Madziulec – 2 koty (Yvette-Paszczak i Salem-Sraluch) Majolkaa – 2 koty (Feluś i Helenka), mysz (Skarpeta) Mamaalana1 – 1kot i 1 pies Menard44 – 2 koty (Cykor i Feluś) i 1 pies (Dyzio) Minerwamcg – 2 koty (George, Kot Psot) Miriam_73 – 2 koty (Misia I Mela) Mirmunn - 2 koty (Maksio i Kizia) Mist3 – 1 kot (Kicia) Mitta – 3 koty (Bliźniaczka, Lisiczka i Migotka) Mysiulek08 – 4 koty ( Kicia.Yoda, Padme, leia i Luk) Niebieskaa4 – 2 koty (Zośka i Jasiek) Niutaki - 2 koty (Ryszard i Piszczałka), 6 przydomowe (Diabol, Diabolinka, Alien, Kropek, Gwiazdus i Bure), 2 jeże Noirdesir2 – 1 kot (Kitka) Noname2002 – 2 koty ( Inka i Figa) 1 pies (Kola) i 5 chomików Olinka20 – 3 koty (Pin, Puk, Chuda), 1 pies (Supeł) Pi.asia - 3 koty (Duszka, Fraszka i Amurka), 1 pies (Kłopot) Rapuntzel – 1 kot (Różynia) Salimis – 4 koty (Misia, Melka, Szymek, Prysia), 1 pies (Sonia) Sootball - 3 koty Spendoria – 2 koty (Melania i Gamoń) Thelma333.3 – 2 koty (Amor i Romeo) Xxagaxx – 1 kot (Pirania) Yvi1 – 1 pies (Gismo), 3 kraby (Eugene ,Perla i Sandy) Wadera3 – 4 koty (Teofil, Antosia, Mamba i Edwarda) Wiesia.and.company – 8 kotów (Wikcia, Misia, Grosia, Fryga, Filipek, Miluś, Natalka i Leosia) Wladziac – 7 kotów (Kicia,Cwaniusia,Zuza,Misiu,Pipciuś, Filemon i Szarusia) Zaba_300 – 3 koty (Max, Mini, Mysza) i ślimak (Sebastian) Zew-is - 1 kot (Czakra) Zielistka00 – 1 kot (Mamba) Zulka01 – 1 kot (Asia) i 1 pies (Zuzia) Łącznie 159 kotów/60 osób obsługi, 19 psów, 1 mysz, 6 chomików, 3 kraby, 2 jeże i 1 ślimak czyli 2,65 na 1 obsługę Odpowiedz Link
barba50 Re: Nasz kotostan 12.03.13, 22:24 Sprawdźcie czy się nie pomyliłam. Rachunek chyba dobry, o ile dobrze wpisałam. Nie podane imiona: Kasikk_29 barbara965 maadga, mamaalana1, fajny.kotek, sootball, kusama Odpowiedz Link
salsadura A ja?! 12.03.13, 22:35 I mój/nasz/wspólny z córką/ najpiękniejszy i najbardziej szalony kot na świecie pt. Loko to pies ?!? Plus Dżeki ( to już naprawdę pies ) i półdzikie koty u moich Rodziców. Teraz są trzy. Dlaczego nas nikt nie policzył ? Odpowiedz Link
yvi1 koto-/psio-chomiko/ i inne.. stan 12.03.13, 22:57 Droga Redakcjo! Czyli jest dobrze,a nawet bardzo Odpowiedz Link
kusama Re: Nasz kotostan 12.03.13, 22:55 Fakt, ordnung muss sein: moi japońscy kotowie: Toschiro, Kusama, Takamisakari i pekińscy psowie: Kaya Barba - podziwiam. Ja do wszelkich obliczeń mam wrodzone obrzydzenie. Chapeau bas. pzdr Odpowiedz Link
karple Re: Nasz kotostan 13.03.13, 08:31 Skoro dokarmiane można doliczać to proszę jeszcze uwzględnić Kwadratka- miłości między nami nie ma i chyba już się pogodziłam że nigdy nie będzie, ale micha jest zawsze i miejsce do spania też Przychodzi, zjada, czasem coś do nas miałknie czasem zostanie na noc i tyle kota widzieli Odpowiedz Link
barba50 Re: Nasz kotostan 13.03.13, 09:16 Agnes-05 – 2 koty (Omarek i Cipek) Ahnija – 2 koty (Pamir i Morris) Andy3458 – 1 kot (Kicia) Aniak68 – 1 kot (Daszka) Barba50 – 7 kotów (Ksika, Lolka, Pepek, Gucio, Gałka, Zawada i Hesia) i 3 koty poddomowe (Rudalon, Plastuś i Bure) Barbara965 – 4 koty i 4 psy Biedroneczka47 – 1 kot (Pusia) Ciemnookadziewczyna – 1 kot (Kitka) Circa.about – 4 koty (Kinia, Hela Fonś i Lucynka), 1 chomik Dorotakatarzyna - 3 koty (Kiler, Marcysia i Pusia), 2 psy (Tofi i Bryś) Elle-joan – 1 kot (Mia) Elzbieta24 – 6 kotów (Tajek, Amigo, Frej, Duszek, Mila i Munia), 1 pies (Lea) Elzet58 – 1 kot (Funia) Ewa_anna2 – 7 kotów (Zosia, Frodo, Pirat, Całka, Rysia, Ruda i Franek), 1 pies (Kajtek) i 1 dokarmiany kot ( Putin) Ewick1976 – 2 koty (Vader i Łaciata) Fajny.kotek (+ rodzina) – 7 kotów Hanka20074 – 2 koty (Inka i Melania) Jaagna – 2 koty (Lesio i Jadwinia) Jarka63 – 2 koty (Kaja i Margot) K1234561 – 1 kot (Jeffrey) Karple – 2 koty (Maja i Nelka), 1 podpracowy (Kwadratek) Kasikk_29 - 2 koty i 1 pies Katikot – 3 koty (Lisa, Gryzio i Sylwester) Klaryma - 2 koty (Macho i Manolo) Kubona – 1 kot (Mruczuś) Kusama – 3 koty 1 pies La.bruja - 1 kot Lisek.chytrusek – 2 koty (Kicia i Mizia), 1 pies (Tola) Livia1111 – 2 koty (Baja i Bongo) Loola_kr – 1 kot (Negrita) Maadga - 2 koty Madziulec – 2 koty (Yvette-Paszczak i Salem-Sraluch) Majolkaa – 2 koty (Feluś i Helenka), mysz (Skarpeta) Mamaalana1 – 1kot i 1 pies Menard44 – 2 koty (Cykor i Feluś) i 1 pies (Dyzio) Minerwamcg – 2 koty (George, Kot Psot) Miriam_73 – 2 koty (Misia I Mela) Mirmunn - 2 koty (Maksio i Kizia) Mist3 – 1 kot (Kicia) Mitta – 3 koty (Bliźniaczka, Lisiczka i Migotka) Mysiulek08 – 4 koty ( Kicia.Yoda, Padme, leia i Luk) Niebieskaa4 – 2 koty (Zośka i Jasiek) Niutaki - 2 koty (Ryszard i Piszczałka), 6 przydomowe (Diabol, Diabolinka, Alien, Kropek, Gwiazdus i Bure), 2 jeże Noirdesir2 – 1 kot (Kitka) Noname2002 – 2 koty ( Inka i Figa) 1 pies (Kola) i 5 chomików Olinka20 – 3 koty (Pin, Puk, Chuda), 1 pies (Supeł) Pi.asia - 3 koty (Duszka, Fraszka i Amurka), 1 pies (Kłopot) Rapuntzel – 1 kot (Różynia) Salimis – 4 koty (Misia, Melka, Szymek, Prysia), 1 pies (Sonia) Salsadura - 1 kot (Loko) + 3 po rodzinie ( Luna, Kocur + Łatka), 1 pies (Dżeki) Sootball - 3 koty Spendoria – 2 koty (Melania i Gamoń) Thelma333.3 – 2 koty (Amor i Romeo) Xxagaxx – 1 kot (Pirania) Yvi1 – 1 pies (Gismo), 3 kraby (Eugene ,Perla i Sandy) Wadera3 – 4 koty (Teofil, Antosia, Mamba i Edwarda) Wiesia.and.company – 8 kotów (Wikcia, Misia, Grosia, Fryga, Filipek, Miluś, Natalka i Leosia) Wladziac – 7 kotów (Kicia,Cwaniusia,Zuza,Misiu,Pipciuś, Filemon i Szarusia) Zaba_300 – 3 koty (Max, Mini, Mysza) i ślimak (Sebastian) Zew-is - 1 kot (Czakra) Zielistka00 – 1 kot (Mamba) Zulka01 – 1 kot (Asia) i 1 pies (Zuzia) Łącznie 165 kotów/62 osoby obsługi, 20 psów, 1 mysz, 6 chomików, 3 kraby, 2 jeże i 1 ślimak czyli 2,66 na 1 obsługę Odpowiedz Link
bebe.lapin Re: Nasz kotostan 13.03.13, 13:05 i jeszcze moje trzy (choc moze wiecej, bo Orfik ma pewnie mnoga osobowosc ) Odpowiedz Link
karple Re: Nasz kotostan 13.03.13, 11:55 Dziękuję Basiu za dopisanie Kwadratka Czy mnie kicia kocha czy nie to ja i tak twierdzę, że jest mój Odpowiedz Link
barba50 Re: Nasz kotostan 13.03.13, 12:47 karple napisała: Dziękuję Basiu za dopisanie Kwadratka Czy mnie kicia kocha czy nie to ja i tak twierdzę, że jest mój Ależ on Cię zna, jest Ci wdzięczny, a może i kocha tylko nie potrafi tego okazać. Wszystko przed wami Odpowiedz Link
tumigutek5 Re: Nasz kotostan 13.03.13, 12:54 Się rzadko udzielamy ale Maniek i ja tez tu jestesmy Odpowiedz Link
niutaki Re: Nasz kotostan 13.03.13, 14:46 karple napisała: Czy mnie kicia kocha czy nie to ja i tak twierdzę, że jest mój i masz calkowita racje kochana, kotek cie kocha, ale ktoz powiedzial ze to latwa milosc? pozdrawiam serdecznie Kwadratek - piekne imie, czy ma moze wielki kwadratowy lebek? Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Nasz kotostan 13.03.13, 20:02 Barba, jestem pełna podziwu dla Ciebie, bo to i rachujesz, i listę imion tworzysz! No, no, no! A wątek zaczął się satyrycznie! Uśmiałam się Odpowiedz Link
karple Re: Nasz kotostan 14.03.13, 08:23 niutaki napisała: > Kwadratek - piekne imie, czy ma moze wielki k > wadratowy lebek? He he nie nie ma kwadratowego łepka łebek ma jak najbardziej koci a imię pochodzi od miejsca..... Bo Kwadratek jest kotem "służbowym" czyli można powiedzieć u mnie na etacie A miejsce nazywa się Kwadrat i wszystko w nim kwadratowe to i kota musiałam nazwać podobnie Kwadratek jest typem samotnika, choć już przestaje się bać ludzi- czasem nawet przy jedzeniu mogę go delikatnie podrapać za uszkiem, ale tylko jak ma dobry humor.... Jesteśmy na dobrej drodze, więc myślę że niedługo pozwoli zrobić sobie jakieś zdjęcie i będę mogła go pokazać bo na razie jedyne zdjęcia które udało mi się zrobić zawierają albo sam ogon bo reszta kota już uciekła, albo rozmazane coś co właśnie zaczęło uciekać Odpowiedz Link
niutaki Re: Nasz kotostan 14.03.13, 12:06 rozumiem, tak mi sie skojarzylo, bo w mojej okolicy pojawia sie kocur wlasnie z kwadratowym, ogromnym lbem i gdyby sie zadomowil blizej to pewnie nazwalabym go Kwadrat pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
menard44 Re: Nasz kotostan 31.03.13, 23:06 Menard kotów zero... Cykor i Felus maja nowy domek co najciekawsze Cykor (teraz Tosiek) zwany tak dlatego ze najbardziej płochliwy najszybciej poczuł smak dobrobytu i w tempie ekspresowym został kotem kanapowym... Felus jeszcze się zastanawia czy nie lepiej było na "wolności" Odpowiedz Link
ewarudo Re: Nasz kotostan 13.03.13, 20:08 Czy ja coś przegapiłam? A mój Imbryk (Rudy) i Orania?? Odpowiedz Link
barba50 Re: Nasz kotostan 13.03.13, 23:46 Aankaa – 1 kot (Sonia) Agnes-05 – 2 koty (Omarek i Cipek) Ahnija – 2 koty (Pamir i Morris) Andy3458 – 1 kot (Kicia) Aniak68 – 1 kot (Daszka) Arim28 – 2 koty (Kizia i Plamka) Barba50 – 7 kotów (Ksika, Lolka, Pepek, Gucio, Gałka, Zawada i Hesia) i 3 koty poddomowe (Rudalon, Plastuś i Bure) Barbara965 – 4 koty i 4 psy Bebe.lapin – 3 koty Biedroneczka47 – 1 kot (Pusia) Ciemnookadziewczyna – 1 kot (Kitka) Circa.about – 4 koty (Kinia, Hela Fonś i Lucynka), 1 chomik Dorcia1234 – 1 domowy (Emka) i 6 dokarmianych Dorotakatarzyna - 3 koty (Kiler, Marcysia i Pusia), 2 psy (Tofi i Bryś) Elle-joan – 1 kot (Mia) Elzbieta24 – 6 kotów (Tajek, Amigo, Frej, Duszek, Mila i Munia), 1 pies (Lea) Elzet58 – 1 kot (Funia) Ewa_anna2 – 7 kotów (Zosia, Frodo, Pirat, Całka, Rysia, Ruda i Franek), 1 pies (Kajtek) i 1 dokarmiany kot ( Putin) Ewarudo – 3 koty (Imbryk, Orania i Filiżanka (obecnie u mamy)) Ewick1976 – 2 koty (Vader i Łaciata) Fajny.kotek (+ rodzina) – 7 kotów Hanka20074 – 2 koty (Inka i Melania) Inez21 – 2 koty (Mela i Gniotek) Jaagna – 2 koty (Lesio i Jadwinia) Jarka63 – 2 koty (Kaja i Margot) K1234561 – 1 kot (Jeffrey) Karple – 2 koty (Maja i Nelka), 1 podpracowy (Kwadratek) Kasikk_29 - 2 koty i 1 pies Katikot – 3 koty (Lisa, Gryzio i Sylwester) Klaryma - 2 koty (Macho i Manolo) Kubona – 1 kot (Mruczuś) Kusama – 3 koty (Toschiro, Kusama, Takamisakari ), 1 pies (Kaya) La.bruya – 1 kot Lisek.chytrusek – 2 koty (Kicia i Mizia), 1 pies (Tola) Livia1111 – 2 koty (Baja i Bongo) Loola_kr – 1 kot (Negrita) Maadga - 2 koty Madziulec – 2 koty (Yvette-Paszczak i Salem-Sraluch) Majolkaa – 2 koty (Feluś i Helenka), mysz (Skarpeta) Mamaalana1 – 1kot i 1 pies Menard44 – 2 koty (Cykor i Feluś) i 1 pies (Dyzio) Minerwamcg – 2 koty (George, Kot Psot) Miriam_73 – 2 koty (Misia I Mela) Mirmunn - 2 koty (Maksio i Kizia) Mist3 – 1 kot (Kicia) Mitta – 3 koty (Bliźniaczka, Lisiczka i Migotka) Muraszka1 – 2 koty (Plamka i Filipek) Mysiulek08 – 4 koty ( Kicia.Yoda, Padme, leia i Luk) Niebieskaa4 – 2 koty (Zośka i Jasiek) Niutaki - 2 koty (Ryszard i Piszczałka), 6 przydomowe (Diabol, Diabolinka, Alien, Kropek, Gwiazdus i Bure), 2 jeże Noirdesir2 – 1 kot (Kitka) Noname2002 – 2 koty ( Inka i Figa) 1 pies (Kola) i 5 chomików Olinka20 – 3 koty (Pin, Puk, Chuda), 1 pies (Supeł) Pi.asia - 3 koty (Duszka, Fraszka i Amurka), 1 pies (Kłopot) Rapuntzel – 1 kot (Różynia) Salimis – 4 koty (Misia, Melka, Szymek, Prysia), 1 pies (Sonia) Salsadura – 1 kot (Loko) + 3 po rodzinie ( Luna, Kocur + Łatka), 1 pies (Dżeki) Sootball - 3 koty Spendoria – 2 koty (Melania i Gamoń) Super-kinia – 4 koty (Kinga, Tofik, Figa, Misia), 1 pies (Astek) Thelma333.3 – 2 koty (Amor i Romeo) Tumigutek5 – 1 kot (Maniek) Xxagaxx – 1 kot (Pirania) Yvi1 – 1 pies (Gismo), 3 kraby (Eugene ,Perla i Sandy) Wadera3 – 4 koty (Teofil, Antosia, Mamba i Edwarda) Wiesia.and.company – 8 kotów (Wikcia, Misia, Grosia, Fryga, Filipek, Miluś, Natalka i Leosia) Wladziac – 7 kotów (Kicia,Cwaniusia,Zuza,Misiu,Pipciuś, Filemon i Szarusia) Zaba_300 – 3 koty (Max, Mini, Mysza) i ślimak (Sebastian) Zew-is - 1 kot (Czakra) Zielistka00 – 1 kot (Mamba) Zulka01 – 1 kot (Asia) i 1 pies (Zuzia) Aktualnie 190 kotów/71 osób obsługi, 21 psów, 1 mysz, 6 chomików, 3 kraby, 2 jeże i 1 ślimak czyli 2,68 kota na 1 obsługę Odpowiedz Link
viki711 Re: Nasz kotostan 14.03.13, 07:40 A ja mogę dołączyć do stada? 1 kot Puszek i 1 pies Fifi Odpowiedz Link
ewarudo Re: Nasz kotostan 14.03.13, 20:17 Małe sprostowanie....księżniczka Filiżanka niestety już za tęczowym mostem nasze 17-letnie słoneczko w styczniu dołączyło do swojego wieloletniego towarzysza życia Kubka. Odpowiedz Link
barba50 Re: Nasz kotostan 14.03.13, 23:48 Aankaa – 1 kot (Sonia) Agnes-05 – 2 koty (Omarek i Cipek) Ahnija – 2 koty (Pamir i Morris) Andy3458 – 1 kot (Kicia) Aniak68 – 1 kot (Daszka) Arim28 – 2 koty (Kizia i Plamka) Barba50 – 7 kotów (Ksika, Lolka, Pepek, Gucio, Gałka, Zawada i Hesia) i 3 koty poddomowe (Rudalon, Plastuś i Bure) Barbara965 – 4 koty i 4 psy Bebe.lapin – 3 koty Biedroneczka47 – 1 kot (Pusia) Cappuccino_days – 1 kot (Nikita) Ciemnookadziewczyna – 1 kot (Kitka) Circa.about – 4 koty (Kinia, Hela Fonś i Lucynka), 1 chomik Dorcia1234 – 1 domowy (Emka) i 6 dokarmianych Dorotakatarzyna - 3 koty (Kiler, Marcysia i Pusia), 2 psy (Tofi i Bryś) Elle-joan – 1 kot (Mia) Elzbieta24 – 6 kotów (Tajek, Amigo, Frej, Duszek, Mila i Munia), 1 pies (Lea) Elzet58 – 1 kot (Funia) Estelka1 (2 pańcie) – 3 koty (Dunia, Misia i Mania) Ewa_anna2 – 7 kotów (Zosia, Frodo, Pirat, Całka, Rysia, Ruda i Franek), 1 pies (Kajtek) i 1 dokarmiany kot ( Putin) Ewarudo – 2 koty (Imbryk i Orania ) Ewick1976 – 2 koty (Vader i Łaciata) Fajny.kotek (+ rodzina) – 7 kotów Hanka20074 – 2 koty (Inka i Melania) Inez21 – 2 koty (Mela i Gniotek) Jaagna – 2 koty (Lesio i Jadwinia) Jarka63 – 2 koty (Kaja i Margot) K1234561 – 1 kot (Jeffrey) Karple – 2 koty (Maja i Nelka), 1 podpracowy (Kwadratek) Kasikk_29 - 2 koty i 1 pies Katikot – 3 koty (Lisa, Gryzio i Sylwester) Klaryma - 2 koty (Macho i Manolo) Kubona – 1 kot (Mruczuś) Kusama – 3 koty (Toschiro, Kusama, Takamisakari ), 1 pies (Kaya) La.bruya – 1 kot Lisek.chytrusek – 2 koty (Kicia i Mizia), 1 pies (Tola) Livia1111 – 2 koty (Baja i Bongo) Loola_kr – 1 kot (Negrita) Lysy_jack – 1 kot (Dzidzia) Maadga - 2 koty Madziulec – 2 koty (Yvette-Paszczak i Salem-Sraluch) Mag_da53 – 8 kotów (Sonia, Kuba, Whisky, Figa, Dymek, Guciosław, Mruczysław i Drupi) Majolkaa – 2 koty (Feluś i Helenka), mysz (Skarpeta) Mamaalana1 – 1kot i 1 pies Menard44 – 2 koty (Cykor i Feluś) i 1 pies (Dyzio) Minerwamcg – 2 koty (George, Kot Psot) Miriam_73 – 2 koty (Misia I Mela) Mirmunn - 2 koty (Maksio i Kizia) Mist3 – 1 kot (Kicia) Mitta – 3 koty (Bliźniaczka, Lisiczka i Migotka) Muraszka1 – 2 koty (Plamka i Filipek) Mysiulek08 – 4 koty ( Kicia.Yoda, Padme, Leia i Luk) Niebieskaa4 – 2 koty (Zośka i Jasiek) Niutaki - 2 koty (Ryszard i Piszczałka), 6 przydomowe (Diabol, Diabolinka, Alien, Kropek, Gwiazdus i Bure), 2 jeże Noirdesir2 – 1 kot (Kitka) Noname2002 – 2 koty ( Inka i Figa) 1 pies (Kola) i 5 chomików Olinka20 – 3 koty (Pin, Puk, Chuda), 1 pies (Supeł) Pi.asia - 3 koty (Duszka, Fraszka i Amurka), 1 pies (Kłopot) Rapuntzel – 1 kot (Różynia) Rychu20 – 1 kot (Rysia) Salimis – 4 koty (Misia, Melka, Szymek, Prysia), 1 pies (Sonia) Salsadura – 1 kot (Loko) + 3 po rodzinie ( Luna, Kocur + Łatka), 1 pies (Dżeki) Sootball - 3 koty Spendoria – 2 koty (Melania i Gamoń) Super-kinia – 4 koty (Kinga, Tofik, Figa, Misia), 1 pies (Astek) Szila_tekila - 2 koty (Inka i Zorek) Thelma333.3 – 2 koty (Amor i Romeo) Tumigutek5 – 1 kot (Maniek) Viki711 – 1 kot (Puszek), 1 pies (Fifi) Wadera3 – 4 koty (Teofil, Antosia, Mamba i Edwarda) Wiesia.and.company – 8 kotów (Wikcia, Misia, Grosia, Fryga, Filipek, Miluś, Natalka i Leosia) Wladziac – 7 kotów (Kicia,Cwaniusia,Zuza,Misiu,Pipciuś, Filemon i Szarusia) Xxagaxx – 1 kot (Pirania) Yvi1 – 1 pies (Gismo), 3 kraby (Eugene ,Perla i Sandy) Zaba_300 – 3 koty (Max, Mini, Mysza) i ślimak (Sebastian) Zew-is - 1 kot (Czakra) Zielistka00 – 1 kot (Mamba) Zulka01 – 1 kot (Asia) i 1 pies (Zuzia) Aktualnie 206 kotów/79 osób obsługi, 22 psów, 1 mysz, 6 chomików, 3 kraby, 2 jeże i 1 ślimak czyli 2,61 kota na 1 obsługę Odpowiedz Link
barba50 Re: Nasz kotostan 16.03.13, 19:36 Aankaa – 1 kot (Sonia) Ajaksiowa – 3 koty Agnes-05 – 2 koty (Omarek i Cipek) Ahnija – 2 koty (Pamir i Morris) Andy3458 – 1 kot (Kicia) Aniak68 – 1 kot (Daszka) Arim28 – 2 koty (Kizia i Plamka) Barba50 – 7 kotów (Ksika, Lolka, Pepek, Gucio, Gałka, Zawada i Hesia) i 3 koty poddomowe (Rudalon, Plastuś i Bure) Barbara965 – 4 koty (Cyntia, Dominisia, Hela i Czarcik) i 4 psy Bebe.lapin – 3 koty Biedroneczka47 – 1 kot (Pusia) Cappuccino_days – 1 kot (Nikita) Ciemnookadziewczyna – 1 kot (Kitka) Circa.about – 4 koty (Kinia, Hela Fonś i Lucynka), 1 chomik Dorcia1234 – 1 domowy (Emka) i 6 dokarmianych Dorotakatarzyna - 3 koty (Kiler, Marcysia i Pusia), 2 psy (Tofi i Bryś) Elle-joan – 1 kot (Mia) Elzbieta24 – 6 kotów (Tajek, Amigo, Frej, Duszek, Mila i Munia), 1 pies (Lea) Elzet58 – 1 kot (Funia) Estelka1 (2 pańcie) – 3 koty (Dunia, Misia i Mania) Ewa_anna2 – 7 kotów (Zosia, Frodo, Pirat, Całka, Rysia, Ruda i Franek), 1 pies (Kajtek) i 1 dokarmiany kot ( Putin) Ewarudo – 2 koty (Imbryk i Orania ) Ewick1976 – 2 koty (Vader i Łaciata) Fajny.kotek (+ rodzina) – 7 kotów Hanka20074 – 2 koty (Inka i Melania) Inez21 – 2 koty (Mela i Gniotek) Jaagna – 2 koty (Lesio i Jadwinia) Jarka63 – 2 koty (Kaja i Margot) K1234561 – 1 kot (Jeffrey) Karple – 2 koty (Maja i Nelka), 1 podpracowy (Kwadratek) Kasikk_29 - 2 koty i 1 pies Katikot – 3 koty (Lisa, Gryzio i Sylwester) Klaryma - 2 koty (Macho i Manolo) Kubona – 1 kot (Mruczuś) Kusama – 3 koty (Toschiro, Kusama, Takamisakari ), 1 pies (Kaya) La.bruya – 1 kot Lampka_nocna 5 – 2 koty (Szatanek i Lucyfer) Lisek.chytrusek – 2 koty (Kicia i Mizia), 1 pies (Tola) Livia1111 – 2 koty (Baja i Bongo) Loola_kr – 1 kot (Negrita) Lysy_jack – 1 kot (Dzidzia) Maadga - 2 koty Madziulec – 2 koty (Yvette-Paszczak i Salem-Sraluch) Mag_da53 – 8 kotów (Sonia, Kuba, Whisky, Figa, Dymek, Guciosław, Mruczysław i Drupi) Majolkaa – 2 koty (Feluś i Helenka), mysz (Skarpeta) Mamaalana1 – 1kot i 1 pies Menard44 – 2 koty (Cykor i Feluś) i 1 pies (Dyzio) Mia72 – 2 koty (FRYGA I Sylwek) Minerwamcg – 2 koty (George, Kot Psot) Miriam_73 – 2 koty (Misia I Mela) Mirmunn - 2 koty (Maksio i Kizia) Mist3 – 1 kot (Kicia) Mitta – 3 koty (Bliźniaczka, Lisiczka i Migotka) Muraszka1 – 2 koty (Plamka i Filipek) Mysiulek08 – 4 koty ( Kicia.Yoda, Padme, Leia i Luk) Niebieskaa4 – 2 koty (Zośka i Jasiek) Niutaki - 2 koty (Ryszard i Piszczałka), 6 przydomowe (Diabol, Diabolinka, Alien, Kropek, Gwiazdus i Bure), 2 jeże Noirdesir2 – 1 kot (Kitka) Noname2002 – 2 koty ( Inka i Figa) 1 pies (Kola) i 5 chomików Olinka20 – 3 koty (Pin, Puk, Chuda), 1 pies (Supeł) Pi.asia - 3 koty (Duszka, Fraszka i Amurka), 1 pies (Kłopot) Rapuntzel – 1 kot (Różynia) Rychu20 – 1 kot (Rysia) Salimis – 4 koty (Misia, Melka, Szymek, Prysia), 1 pies (Sonia) Salsadura – 1 kot (Loko) + 3 po rodzinie ( Luna, Kocur + Łatka), 1 pies (Dżeki) Schiraz – 2 koty (Łatek i Tofi) Sol_ - 1 kot Sootball - 3 koty Spendoria – 2 koty (Melania i Gamoń) Super-kinia – 4 koty (Kinga, Tofik, Figa, Misia), 1 pies (Astek) Szila_tekila - 2 koty (Inka i Zorek) Thelma333.3 – 2 koty (Amor i Romeo) Tumigutek5 – 1 kot (Maniek) Verdana – 1 kot (Gambit) i 1 pies (Goliat) i 2 po rodzinie (Faust i Achaja) plus 2 szczurki (Sherlock i Watson) Viki711 – 1 kot (Puszek), 1 pies (Fifi) Wadera3 – 4 koty (Teofil, Antosia, Mamba i Edwarda) Wiesia.and.company – 8 kotów (Wikcia, Misia, Grosia, Fryga, Filipek, Miluś, Natalka i Leosia) Wladziac – 7 kotów (Kicia,Cwaniusia,Zuza,Misiu,Pipciuś, Filemon i Szarusia) Xxagaxx – 1 kot (Pirania) Yvi1 – 1 pies (Gismo), 3 kraby (Eugene ,Perla i Sandy) Zaba_300 – 3 koty (Max, Mini, Mysza) i ślimak (Sebastian) Zew-is - 1 kot (Czakra) Zielistka00 – 1 kot (Mamba) Zulka01 – 1 kot (Asia) i 1 pies (Zuzia) Zwiatrem - 2 koty (Mamrotka, Finka) Aktualnie 221 kotów/86 osób obsługi, 23 psy, 3 myszy, 6 chomików, 3 kraby, 2 jeże i 1 ślimak czyli 2,57 kota na 1 obsługę Odpowiedz Link
malpa-w-czerwonym1 Re: Nasz kotostan 16.03.13, 21:52 Chciałam nieśmiało przypomnieć o moich szylkretkach - Halince i Kici!!! Odpowiedz Link
barba50 Re: Nasz kotostan 16.03.13, 22:03 Aankaa – 1 kot (Sonia) Ajaksiowa – 3 koty Agnes-05 – 2 koty (Omarek i Cipek) Ahnija – 2 koty (Pamir i Morris) Andy3458 – 1 kot (Kicia) Aniak68 – 1 kot (Daszka) Arim28 – 2 koty (Kizia i Plamka) Barba50 – 7 kotów (Ksika, Lolka, Pepek, Gucio, Gałka, Zawada i Hesia) i 3 koty poddomowe (Rudalon, Plastuś i Bure) Barbara965 – 4 koty (Cyntia, Dominisia, Hela i Czarcik) i 4 psy Bebe.lapin – 3 koty Biedroneczka47 – 1 kot (Pusia) Cappuccino_days – 1 kot (Nikita) Ciemnookadziewczyna – 1 kot (Kitka) Circa.about – 4 koty (Kinia, Hela Fonś i Lucynka), 1 chomik Dorcia1234 – 1 domowy (Emka) i 6 dokarmianych Dorotakatarzyna - 3 koty (Kiler, Marcysia i Pusia), 2 psy (Tofi i Bryś) Elle-joan – 1 kot (Mia) Elzbieta24 – 6 kotów (Tajek, Amigo, Frej, Duszek, Mila i Munia), 1 pies (Lea) Elzet58 – 1 kot (Funia) Estelka1 (2 pańcie) – 3 koty (Dunia, Misia i Mania) Ewa_anna2 – 7 kotów (Zosia, Frodo, Pirat, Całka, Rysia, Ruda i Franek), 1 pies (Kajtek) i 1 dokarmiany kot ( Putin) Ewarudo – 2 koty (Imbryk i Orania ) Ewick1976 – 2 koty (Vader i Łaciata) Fajny.kotek (+ rodzina) – 7 kotów Hanka20074 – 2 koty (Inka i Melania) Inez21 – 2 koty (Mela i Gniotek) Jaagna – 2 koty (Lesio i Jadwinia) Jarka63 – 2 koty (Kaja i Margot) K1234561 – 1 kot (Jeffrey) Karple – 2 koty (Maja i Nelka), 1 podpracowy (Kwadratek) Kasikk_29 - 2 koty i 1 pies Katikot – 3 koty (Lisa, Gryzio i Sylwester) Klaryma - 2 koty (Macho i Manolo) Kubona – 1 kot (Mruczuś) Kusama – 3 koty (Toschiro, Kusama, Takamisakari ), 1 pies (Kaya) La.bruya – 1 kot Lampka_nocna 5 – 2 koty (Szatanek i Lucyfer) Lisek.chytrusek – 2 koty (Kicia i Mizia), 1 pies (Tola) Livia1111 – 2 koty (Baja i Bongo) Loola_kr – 1 kot (Negrita) Lysy_jack – 1 kot (Dzidzia) Maadga - 2 koty Madziulec – 2 koty (Yvette-Paszczak i Salem-Sraluch) Mag_da53 – 8 kotów (Sonia, Kuba, Whisky, Figa, Dymek, Guciosław, Mruczysław i Drupi) Majolkaa – 2 koty (Feluś i Helenka), mysz (Skarpeta) Malpa-w-czerwonym1 – 2 koty (Halinka i Kicia) Mamaalana1 – 1kot i 1 pies Menard44 – 2 koty (Cykor i Feluś) i 1 pies (Dyzio) Mia72 – 2 koty (FRYGA I Sylwek) Minerwamcg – 2 koty (George, Kot Psot) Miriam_73 – 2 koty (Misia I Mela) Mirmunn - 2 koty (Maksio i Kizia) Mist3 – 1 kot (Kicia) Mitta – 3 koty (Bliźniaczka, Lisiczka i Migotka) Muraszka1 – 2 koty (Plamka i Filipek) Mysiulek08 – 4 koty ( Kicia.Yoda, Padme, Leia i Luk) Niebieskaa4 – 2 koty (Zośka i Jasiek) Niutaki - 2 koty (Ryszard i Piszczałka), 6 przydomowe (Diabol, Diabolinka, Alien, Kropek, Gwiazdus i Bure), 2 jeże Noirdesir2 – 1 kot (Kitka) Noname2002 – 2 koty ( Inka i Figa) 1 pies (Kola) i 5 chomików Olinka20 – 3 koty (Pin, Puk, Chuda), 1 pies (Supeł) Pi.asia - 3 koty (Duszka, Fraszka i Amurka), 1 pies (Kłopot) Rapuntzel – 1 kot (Różynia) Rychu20 – 1 kot (Rysia) Salimis – 4 koty (Misia, Melka, Szymek, Prysia), 1 pies (Sonia) Salsadura – 1 kot (Loko) + 3 po rodzinie ( Luna, Kocur + Łatka), 1 pies (Dżeki) Schiraz – 2 koty (Łatek i Tofi) Sol_ - 1 kot Sootball - 3 koty Spendoria – 2 koty (Melania i Gamoń) Super-kinia – 4 koty (Kinga, Tofik, Figa, Misia), 1 pies (Astek) Szila_tekila - 2 koty (Inka i Zorek) Thelma333.3 – 2 koty (Amor i Romeo) Tumigutek5 – 1 kot (Maniek) Verdana – 1 kot (Gambit) i 1 pies (Goliat) i 2 po rodzinie (Faust i Achaja) plus 2 szczurki (Sherlock i Watson) Viki711 – 1 kot (Puszek), 1 pies (Fifi) Wadera3 – 4 koty (Teofil, Antosia, Mamba i Edwarda) Wiesia.and.company – 8 kotów (Wikcia, Misia, Grosia, Fryga, Filipek, Miluś, Natalka i Leosia) Wladziac – 7 kotów (Kicia,Cwaniusia,Zuza,Misiu,Pipciuś, Filemon i Szarusia) Xxagaxx – 1 kot (Pirania) Yvi1 – 1 pies (Gismo), 3 kraby (Eugene ,Perla i Sandy) Zaba_300 – 3 koty (Max, Mini, Mysza) i ślimak (Sebastian) Zew-is - 1 kot (Czakra) Zielistka00 – 1 kot (Mamba) Zulka01 – 1 kot (Asia) i 1 pies (Zuzia) Zwiatrem - 2 koty (Mamrotka, Finka) Aktualnie 223 kotów/87 osób obsługi, 23 psy, 3 myszy, 6 chomików, 3 kraby, 2 jeże i 1 ślimak czyli 2,56 kota na 1 obsługę Odpowiedz Link
barba50 Re: Nasz kotostan 19.03.13, 19:39 Aankaa – 1 kot (Sonia) Ajaksiowa – 3 koty Agnes-05 – 2 koty (Omarek i Cipek) Ahnija – 2 koty (Pamir i Morris) Andy3458 – 1 kot (Kicia) Aniak68 – 1 kot (Daszka) Arim28 – 2 koty (Kizia i Plamka) Barba50 – 7 kotów (Ksika, Lolka, Pepek, Gucio, Gałka, Zawada i Hesia) i 3 koty poddomowe (Rudalon, Plastuś i Bure) Barbara965 – 4 koty (Cyntia, Dominisia, Hela i Czarcik) i 4 psy Bebe.lapin – 3 koty Biedroneczka47 – 1 kot (Pusia) Cappuccino_days – 1 kot (Nikita) Ciemnookadziewczyna – 1 kot (Kitka) Circa.about – 4 koty (Kinia, Hela Fonś i Lucynka), 1 chomik Dorcia1234 – 1 domowy (Emka) i 6 dokarmianych Dorotakatarzyna - 3 koty (Kiler, Marcysia i Pusia), 2 psy (Tofi i Bryś) Elle-joan – 1 kot (Mia) Elzbieta24 – 6 kotów (Tajek, Amigo, Frej, Duszek, Mila i Munia), 1 pies (Lea) Elzet58 – 1 kot (Funia) Estelka1 (2 pańcie) – 3 koty (Dunia, Misia i Mania) Ewa_anna2 – 7 kotów (Zosia, Frodo, Pirat, Całka, Rysia, Ruda i Franek), 1 pies (Kajtek) i 1 dokarmiany kot ( Putin) Ewarudo – 2 koty (Imbryk i Orania ) Ewick1976 – 2 koty (Vader i Łaciata) Fajny.kotek (+ rodzina) – 7 kotów Hamerykanka – 2 psy (Gabi i Xena) Hanka20074 – 2 koty (Inka i Melania) Inez21 – 2 koty (Mela i Gniotek) Jaagna – 2 koty (Lesio i Jadwinia) Jarka63 – 2 koty (Kaja i Margot) K1234561 – 1 kot (Jeffrey) Karple – 2 koty (Maja i Nelka), 1 podpracowy (Kwadratek) Kasikk_29 - 2 koty i 1 pies Katikot – 3 koty (Lisa, Gryzio i Sylwester) Klaryma - 2 koty (Macho i Manolo) Kubona – 1 kot (Mruczuś) Kusama – 3 koty (Toschiro, Kusama, Takamisakari ), 1 pies (Kaya) La.bruya – 1 kot Lampka_nocna 5 – 2 koty (Szatanek i Lucyfer) Lisek.chytrusek – 2 koty (Kicia i Mizia), 1 pies (Tola) Livia1111 – 2 koty (Baja i Bongo) Loola_kr – 1 kot (Negrita) Lysy_jack – 1 kot (Dzidzia) Maadga - 2 koty Madziulec – 2 koty (Yvette-Paszczak i Salem-Sraluch) Mag_da53 – 8 kotów (Sonia, Kuba, Whisky, Figa, Dymek, Guciosław, Mruczysław i Drupi) Majolkaa – 2 koty (Feluś i Helenka), mysz (Skarpeta) Malpa-w-czerwonym1 – 2 koty (Halinka i Kicia) Mamaalana1 – 1kot i 1 pies Menard44 – 2 koty (Cykor i Feluś) i 1 pies (Dyzio) Mia72 – 2 koty (FRYGA I Sylwek) Minerwamcg – 2 koty (George, Kot Psot) Miriam_73 – 2 koty (Misia I Mela) Mirmunn - 2 koty (Maksio i Kizia) Mist3 – 1 kot (Kicia) Mitta – 3 koty (Bliźniaczka, Lisiczka i Migotka) Muraszka1 – 2 koty (Plamka i Filipek) Mysiulek08 – 4 koty ( Kicia.Yoda, Padme, Leia i Luk) Niebieskaa4 – 2 koty (Zośka i Jasiek) Niutaki - 2 koty (Ryszard i Piszczałka), 6 przydomowe (Diabol, Diabolinka, Alien, Kropek, Gwiazdus i Bure), 2 jeże Noirdesir2 – 1 kot (Kitka) Noname2002 – 2 koty ( Inka i Figa) 1 pies (Kola) i 5 chomików Olinka20 – 3 koty (Pin, Puk, Chuda), 1 pies (Supeł) Pi.asia - 3 koty (Duszka, Fraszka i Amurka), 1 pies (Kłopot) Rapuntzel – 1 kot (Różynia) Rychu20 – 1 kot (Rysia) Salimis – 4 koty (Misia, Melka, Szymek, Prysia), 1 pies (Sonia) Salsadura – 1 kot (Loko) + 3 po rodzinie ( Luna, Kocur + Łatka), 1 pies (Dżeki) Schiraz – 2 koty (Łatek i Tofi) Sol_ - 1 kot Sootball - 3 koty Spendoria – 2 koty (Melania i Gamoń) Super-kinia – 4 koty (Kinga, Tofik, Figa, Misia), 1 pies (Astek) Szila_tekila - 2 koty (Inka i Zorek) Thelma333.3 – 2 koty (Amor i Romeo) Tumigutek5 – 1 kot (Maniek) Verdana – 1 kot (Gambit) i 1 pies (Goliat) i 2 po rodzinie (Faust i Achaja) plus 2 szczurki (Sherlock i Watson) Viki711 – 1 kot (Puszek), 1 pies (Fifi) Wadera3 – 4 koty (Teofil, Antosia, Mamba i Edwarda) Wiesia.and.company – 8 kotów (Wikcia, Misia, Grosia, Fryga, Filipek, Miluś, Natalka i Leosia) Wladziac – 7 kotów (Kicia,Cwaniusia,Zuza,Misiu,Pipciuś, Filemon i Szarusia) Xxagaxx – 1 kot (Pirania) Yvi1 – 1 pies (Gismo), 3 kraby (Eugene ,Perla i Sandy) Zaba_300 – 3 koty (Max, Mini, Mysza) i ślimak (Sebastian) Zew-is - 1 kot (Czakra) Zielistka00 – 1 kot (Mamba) Zulka01 – 1 kot (Asia) i 1 pies (Zuzia) Zwiatrem - 2 koty (Mamrotka, Finka) Aktualnie 223 kotów/88 osób obsługi, 25 psów, 3 myszy, 6 chomików, 3 kraby, 2 jeże i 1 ślimak czyli 2,53 kota na 1 obsługę Odpowiedz Link
lysy-jack Re: Nasz kotostan 19.03.13, 22:00 barba50 napisała: > (...) i 1 ślimak czyli 2,53 kota na 1 obsługę ...oraz 88 osób obsługi na jednego ślimaka. Takiemu to dobrze. Ehh, ta statystyka. Odpowiedz Link
peggy_su Re: Nasz kotostan 19.03.13, 22:34 jeszcze my, jeszcze my kot na stanie jeden - Zygfryd oczywiście Odpowiedz Link
barba50 Re: Nasz kotostan 19.03.13, 22:54 Aankaa – 1 kot (Sonia) Ajaksiowa – 3 koty Agnes-05 – 2 koty (Omarek i Cipek) Ahnija – 2 koty (Pamir i Morris) Andy3458 – 1 kot (Kicia) Aniak68 – 1 kot (Daszka) Arim28 – 2 koty (Kizia i Plamka) Barba50 – 7 kotów (Ksika, Lolka, Pepek, Gucio, Gałka, Zawada i Hesia) i 3 koty poddomowe (Rudalon, Plastuś i Bure) Barbara965 – 4 koty (Cyntia, Dominisia, Hela i Czarcik) i 4 psy Bebe.lapin – 3 koty Biedroneczka47 – 1 kot (Pusia) Cappuccino_days – 1 kot (Nikita) Ciemnookadziewczyna – 1 kot (Kitka) Circa.about – 4 koty (Kinia, Hela Fonś i Lucynka), 1 chomik Dorcia1234 – 1 domowy (Emka) i 6 dokarmianych Dorotakatarzyna - 3 koty (Kiler, Marcysia i Pusia), 2 psy (Tofi i Bryś) Elle-joan – 1 kot (Mia) Elzbieta24 – 6 kotów (Tajek, Amigo, Frej, Duszek, Mila i Munia), 1 pies (Lea) Elzet58 – 1 kot (Funia) Estelka1 (2 pańcie) – 3 koty (Dunia, Misia i Mania) Ewa_anna2 – 7 kotów (Zosia, Frodo, Pirat, Całka, Rysia, Ruda i Franek), 1 pies (Kajtek) i 1 dokarmiany kot ( Putin) Ewarudo – 2 koty (Imbryk i Orania ) Ewick1976 – 2 koty (Vader i Łaciata) Fajny.kotek (+ rodzina) – 7 kotów Hamerykanka – 2 psy (Gabi i Xena) Hanka20074 – 2 koty (Inka i Melania) Inez21 – 2 koty (Mela i Gniotek) Jaagna – 2 koty (Lesio i Jadwinia) Jarka63 – 2 koty (Kaja i Margot) K1234561 – 1 kot (Jeffrey) Karple – 2 koty (Maja i Nelka), 1 podpracowy (Kwadratek) Kasikk_29 - 2 koty i 1 pies Katikot – 3 koty (Lisa, Gryzio i Sylwester) Klaryma - 2 koty (Macho i Manolo) Kubona – 1 kot (Mruczuś) Kusama – 3 koty (Toschiro, Kusama, Takamisakari ), 1 pies (Kaya) La.bruya – 1 kot Lampka_nocna 5 – 2 koty (Szatanek i Lucyfer) Lisek.chytrusek – 2 koty (Kicia i Mizia), 1 pies (Tola) Livia1111 – 2 koty (Baja i Bongo) Loola_kr – 1 kot (Negrita) Lysy_jack – 1 kot (Dzidzia) Maadga - 2 koty Madziulec – 2 koty (Yvette-Paszczak i Salem-Sraluch) Mag_da53 – 8 kotów (Sonia, Kuba, Whisky, Figa, Dymek, Guciosław, Mruczysław i Drupi) Majolkaa – 2 koty (Feluś i Helenka), mysz (Skarpeta) Malpa-w-czerwonym1 – 2 koty (Halinka i Kicia) Mamaalana1 – 1kot i 1 pies Menard44 – 2 koty (Cykor i Feluś) i 1 pies (Dyzio) Mia72 – 2 koty (FRYGA I Sylwek) Minerwamcg – 2 koty (George, Kot Psot) Miriam_73 – 2 koty (Misia I Mela) Mirmunn - 2 koty (Maksio i Kizia) Mist3 – 1 kot (Kicia) Mitta – 3 koty (Bliźniaczka, Lisiczka i Migotka) Muraszka1 – 2 koty (Plamka i Filipek) Mysiulek08 – 4 koty ( Kicia.Yoda, Padme, Leia i Luk) Niebieskaa4 – 2 koty (Zośka i Jasiek) Niutaki - 2 koty (Ryszard i Piszczałka), 6 przydomowe (Diabol, Diabolinka, Alien, Kropek, Gwiazdus i Bure), 2 jeże Noirdesir2 – 1 kot (Kitka) Noname2002 – 2 koty ( Inka i Figa) 1 pies (Kola) i 5 chomików Olinka20 – 3 koty (Pin, Puk, Chuda), 1 pies (Supeł) Peggy_su – 1 kot (Zygfryd) Pi.asia - 3 koty (Duszka, Fraszka i Amurka), 1 pies (Kłopot) Rapuntzel – 1 kot (Różynia) Rychu20 – 1 kot (Rysia) Salimis – 4 koty (Misia, Melka, Szymek, Prysia), 1 pies (Sonia) Salsadura – 1 kot (Loko) + 3 po rodzinie ( Luna, Kocur + Łatka), 1 pies (Dżeki) Schiraz – 2 koty (Łatek i Tofi) Sol_ - 1 kot Sootball - 3 koty Spendoria – 2 koty (Melania i Gamoń) Super-kinia – 4 koty (Kinga, Tofik, Figa, Misia), 1 pies (Astek) Szila_tekila - 2 koty (Inka i Zorek) Thelma333.3 – 2 koty (Amor i Romeo) Tumigutek5 – 1 kot (Maniek) Verdana – 1 kot (Gambit) i 1 pies (Goliat) i 2 po rodzinie (Faust i Achaja) plus 2 szczurki (Sherlock i Watson) Viki711 – 1 kot (Puszek), 1 pies (Fifi) Wadera3 – 4 koty (Teofil, Antosia, Mamba i Edwarda) Wiesia.and.company – 8 kotów (Wikcia, Misia, Grosia, Fryga, Filipek, Miluś, Natalka i Leosia) Wladziac – 7 kotów (Kicia,Cwaniusia,Zuza,Misiu,Pipciuś, Filemon i Szarusia) Xxagaxx – 1 kot (Pirania) Yvi1 – 1 pies (Gismo), 3 kraby (Eugene ,Perla i Sandy) Zaba_300 – 3 koty (Max, Mini, Mysza) i ślimak (Sebastian) Zew-is - 1 kot (Czakra) Zielistka00 – 1 kot (Mamba) Zulka01 – 1 kot (Asia) i 1 pies (Zuzia) Zwiatrem - 2 koty (Mamrotka, Finka) Aktualnie 224 kotów/89 osób czyli 2,52 kota na 1 osoboobsługę oraz 25 psów, 3 myszy, 6 chomików, 3 kraby, 2 jeże i 1 ślimak. Odpowiedz Link
zmija_w_niebieskim Re: Nasz kotostan 19.03.13, 23:12 U mnie niestety już tylko jeden kotek - Sammy. Zwany też Kochaniem Moim Najpiękniejszym Na Najcalusienieńkim Świecie Odpowiedz Link
barba50 Re: Nasz kotostan 23.03.13, 23:11 Aankaa – 1 kot (Sonia) Ajaksiowa – 3 koty Agnes-05 – 2 koty (Omarek i Cipek) Ahnija – 2 koty (Pamir i Morris) Andy3458 – 1 kot (Kicia) Aniak68 – 1 kot (Daszka) Arim28 – 2 koty (Kizia i Plamka) Barba50 – 7 kotów (Ksika, Lolka, Pepek, Gucio, Gałka, Zawada i Hesia) i 3 koty poddomowe (Rudalon, Plastuś i Bure) Barbara965 – 4 koty (Cyntia, Dominisia, Hela i Czarcik) i 4 psy Bebe.lapin – 3 koty Biedroneczka47 – 1 kot (Pusia) Cappuccino_days – 1 kot (Nikita) Ciemnookadziewczyna – 1 kot (Kitka) Circa.about – 4 koty (Kinia, Hela Fonś i Lucynka), 1 chomik Dorcia1234 – 1 domowy (Emka) i 6 dokarmianych Dorotakatarzyna - 3 koty (Kiler, Marcysia i Pusia), 2 psy (Tofi i Bryś) Elle-joan – 1 kot (Mia) Elzbieta24 – 6 kotów (Tajek, Amigo, Frej, Duszek, Mila i Munia), 1 pies (Lea) Elzet58 – 1 kot (Funia) Esimona – 1 kot (Milka) Estelka1 (2 pańcie) – 3 koty (Dunia, Misia i Mania) Ewa_anna2 – 7 kotów (Zosia, Frodo, Pirat, Całka, Rysia, Ruda i Franek), 1 pies (Kajtek) i 1 dokarmiany kot ( Putin) Ewarudo – 2 koty (Imbryk i Orania ) Ewick1976 – 2 koty (Vader i Łaciata) Fajny.kotek (+ rodzina) – 7 kotów Hamerykanka – 2 psy (Gabi i Xena) Hanka20074 – 2 koty (Inka i Melania) Inez21 – 2 koty (Mela i Gniotek) Jaagna – 2 koty (Lesio i Jadwinia) Jarka63 – 2 koty (Kaja i Margot) K1234561 – 1 kot (Jeffrey) Karple – 2 koty (Maja i Nelka), 1 podpracowy (Kwadratek) Kasikk_29 - 2 koty i 1 pies Katikot – 3 koty (Lisa, Gryzio i Sylwester) Klaryma - 2 koty (Macho i Manolo) Kubona – 1 kot (Mruczuś) Kusama – 3 koty (Toschiro, Kusama, Takamisakari ), 1 pies (Kaya) La.bruya – 1 kot Lampka_nocna 5 – 2 koty (Szatanek i Lucyfer) Lisek.chytrusek – 2 koty (Kicia i Mizia), 1 pies (Tola) Livia1111 – 2 koty (Baja i Bongo) Loola_kr – 1 kot (Negrita) Lysy_jack – 1 kot (Dzidzia) Maadga - 2 koty Madziulec – 2 koty (Yvette-Paszczak i Salem-Sraluch) Mag_da53 – 8 kotów (Sonia, Kuba, Whisky, Figa, Dymek, Guciosław, Mruczysław i Drupi) Majolkaa – 2 koty (Feluś i Helenka), mysz (Skarpeta) Malpa-w-czerwonym1 – 2 koty (Halinka i Kicia) Mamaalana1 – 1kot i 1 pies Menard44 – 2 koty (Cykor i Feluś) i 1 pies (Dyzio) Mia72 – 2 koty (FRYGA I Sylwek) Minerwamcg – 2 koty (George, Kot Psot) Miriam_73 – 2 koty (Misia I Mela) Mirmunn - 2 koty (Maksio i Kizia) Mist3 – 1 kot (Kicia) Mitta – 3 koty (Bliźniaczka, Lisiczka i Migotka) Muraszka1 – 2 koty (Plamka i Filipek) Mysiulek08 – 4 koty ( Kicia.Yoda, Padme, Leia i Luk) Niebieskaa4 – 2 koty (Zośka i Jasiek) Niutaki - 2 koty (Ryszard i Piszczałka), 6 przydomowe (Diabol, Diabolinka, Alien, Kropek, Gwiazdus i Bure), 2 jeże Noirdesir2 – 1 kot (Kitka) Noname2002 – 2 koty ( Inka i Figa) 1 pies (Kola) i 5 chomików Olinka20 – 3 koty (Pin, Puk, Chuda), 1 pies (Supeł) Peggy_su – 1 kot (Zygfryd) Pi.asia - 3 koty (Duszka, Fraszka i Amurka), 1 pies (Kłopot) Rapuntzel – 1 kot (Różynia) Rychu20 – 1 kot (Rysia) Salimis – 4 koty (Misia, Melka, Szymek, Prysia), 1 pies (Sonia) Salsadura – 1 kot (Loko) + 3 po rodzinie ( Luna, Kocur + Łatka), 1 pies (Dżeki) Schiraz – 2 koty (Łatek i Tofi) Sol_ - 1 kot Sootball - 3 koty Spendoria – 2 koty (Melania i Gamoń) Super-kinia – 4 koty (Kinga, Tofik, Figa, Misia), 1 pies (Astek) Szila_tekila - 2 koty (Inka i Zorek) Thelma333.3 – 2 koty (Amor i Romeo) Tumigutek5 – 1 kot (Maniek) Verdana – 1 kot (Gambit) i 1 pies (Goliat) i 2 po rodzinie (Faust i Achaja) plus 2 szczurki (Sherlock i Watson) Viki711 – 1 kot (Puszek), 1 pies (Fifi) Wadera3 – 4 koty (Teofil, Antosia, Mamba i Edwarda) Wiesia.and.company – 8 kotów (Wikcia, Misia, Grosia, Fryga, Filipek, Miluś, Natalka i Leosia) Wladziac – 7 kotów (Kicia,Cwaniusia,Zuza,Misiu,Pipciuś, Filemon i Szarusia) Xxagaxx – 1 kot (Pirania) Yvi1 – 1 pies (Gismo), 3 kraby (Eugene ,Perla i Sandy) Zaba_300 – 3 koty (Max, Mini, Mysza) i ślimak (Sebastian) Zew-is - 1 kot (Czakra) Zielistka00 – 1 kot (Mamba) Zmija_w_niebieskim – 1 kot (Sammy) Zulka01 – 1 kot (Asia) i 1 pies (Zuzia) Zwiatrem - 2 koty (Mamrotka, Finka) Aktualnie 226 kotów/91 osób czyli 2,48 kota na 1 osoboobsługę oraz 25 psów, 3 myszy, 6 chomików, 3 kraby, 2 jeże i 1 ślimak. Odpowiedz Link
dradam121 Re: Nasz kotostan 24.03.13, 03:43 Mamy dwa futra : Jave i jej corke Minimi. Opowiesc o nich znajduje sie w tym watku : forum.gazeta.pl/forum/w,10264,46595378,46595378.html?v=2&f=10264&w=46595378&a=46595378&wv.x=1 Odpowiedz Link
pamama Re: Nasz kotostan 26.03.13, 21:12 O my też prosimy o doliczenie: pamama - 3 kotki: Zuza, Fruzia i Kami Odpowiedz Link
barba50 Re: Nasz kotostan 29.03.13, 17:11 Aankaa – 1 kot (Sonia) Ajaksiowa – 3 koty Agnes-05 – 2 koty (Omarek i Cipek) Ahnija – 2 koty (Pamir i Morris) Andy3458 – 1 kot (Kicia) Aniak68 – 1 kot (Daszka) Arim28 – 2 koty (Kizia i Plamka) Barba50 – 7 kotów (Ksika, Lolka, Pepek, Gucio, Gałka, Zawada i Hesia) i 3 koty poddomowe (Rudalon, Plastuś i Bure) Barbara965 – 4 koty (Cyntia, Dominisia, Hela i Czarcik) i 4 psy Bebe.lapin – 3 koty Biedroneczka47 – 1 kot (Pusia) Cappuccino_days – 1 kot (Nikita) Ciemnookadziewczyna – 1 kot (Kitka) Circa.about – 4 koty (Kinia, Hela Fonś i Lucynka), 1 chomik Dorcia1234 – 1 domowy (Emka) i 6 dokarmianych Dorotakatarzyna - 3 koty (Kiler, Marcysia i Pusia), 2 psy (Tofi i Bryś) Dradam121 – 2 koty (Java i Minimi) Elle-joan – 1 kot (Mia) Elzbieta24 – 6 kotów (Tajek, Amigo, Frej, Duszek, Mila i Munia), 1 pies (Lea) Elzet58 – 1 kot (Funia) Esimona – 1 kot (Milka) Estelka1 (2 pańcie) – 3 koty (Dunia, Misia i Mania) Ewa_anna2 – 7 kotów (Zosia, Frodo, Pirat, Całka, Rysia, Ruda i Franek), 1 pies (Kajtek) i 1 dokarmiany kot ( Putin) Ewarudo – 2 koty (Imbryk i Orania ) Ewick1976 – 2 koty (Vader i Łaciata) Fajny.kotek (+ rodzina) – 7 kotów Hamerykanka – 2 psy (Gabi i Xena) Hanka20074 – 2 koty (Inka i Melania) Inez21 – 2 koty (Mela i Gniotek) Jaagna – 2 koty (Lesio i Jadwinia) Jarka63 – 2 koty (Kaja i Margot) Jolantas1955 – 2 koty (Frelek i Pańcia) K1234561 – 1 kot (Jeffrey) Karple – 2 koty (Maja i Nelka), 1 podpracowy (Kwadratek) Kasikk_29 - 2 koty i 1 pies Katikot – 3 koty (Lisa, Gryzio i Sylwester) Klaryma - 2 koty (Macho i Manolo) Kubona – 1 kot (Mruczuś) Kusama – 3 koty (Toschiro, Kusama, Takamisakari ), 1 pies (Kaya) La.bruya – 1 kot Lampka_nocna 5 – 2 koty (Szatanek i Lucyfer) Lisek.chytrusek – 2 koty (Kicia i Mizia), 1 pies (Tola) Livia1111 – 2 koty (Baja i Bongo) Loola_kr – 1 kot (Negrita) Lysy_jack – 1 kot (Dzidzia) Maadga - 2 koty Madziulec – 2 koty (Yvette-Paszczak i Salem-Sraluch) Mag_da53 – 8 kotów (Sonia, Kuba, Whisky, Figa, Dymek, Guciosław, Mruczysław i Drupi) Majolkaa – 2 koty (Feluś i Helenka), mysz (Skarpeta) Malpa-w-czerwonym1 – 2 koty (Halinka i Kicia) Mamaalana1 – 1kot i 1 pies Menard44 – 2 koty (Cykor i Feluś) i 1 pies (Dyzio) Mia72 – 2 koty (FRYGA I Sylwek) Minerwamcg – 2 koty (George, Kot Psot) Miriam_73 – 2 koty (Misia I Mela) Mirmunn - 2 koty (Maksio i Kizia) Mist3 – 1 kot (Kicia) Mitta – 3 koty (Bliźniaczka, Lisiczka i Migotka) Muraszka1 – 2 koty (Plamka i Filipek) Mysiulek08 – 4 koty ( Kicia.Yoda, Padme, Leia i Luk) Niebieskaa4 – 2 koty (Zośka i Jasiek) Niutaki - 2 koty (Ryszard i Piszczałka), 6 przydomowe (Diabol, Diabolinka, Alien, Kropek, Gwiazdus i Bure), 2 jeże Noirdesir2 – 1 kot (Kitka) Noname2002 – 2 koty ( Inka i Figa) 1 pies (Kola) i 5 chomików Olinka20 – 3 koty (Pin, Puk, Chuda), 1 pies (Supeł) Pamama – 3 koty (Zuza, Fruzia i Kami) Peggy_su – 1 kot (Zygfryd) Pi.asia - 3 koty (Duszka, Fraszka i Amurka), 1 pies (Kłopot) Rapuntzel – 1 kot (Różynia) Rychu20 – 1 kot (Rysia) Salimis – 4 koty (Misia, Melka, Szymek, Prysia), 1 pies (Sonia) Salsadura – 1 kot (Loko) + 3 po rodzinie ( Luna, Kocur + Łatka), 1 pies (Dżeki) Schiraz – 2 koty (Łatek i Tofi) Sol_ - 1 kot Sootball - 3 koty Spendoria – 2 koty (Melania i Gamoń) Super-kinia – 4 koty (Kinga, Tofik, Figa, Misia), 1 pies (Astek) Szila_tekila - 2 koty (Inka i Zorek) Thelma333.3 – 2 koty (Amor i Romeo) Tumigutek5 – 1 kot (Maniek) Verdana – 1 kot (Gambit) i 1 pies (Goliat) i 2 po rodzinie (Faust i Achaja) plus 2 szczurki (Sherlock i Watson) Viki711 – 1 kot (Puszek), 1 pies (Fifi) Wadera3 – 4 koty (Teofil, Antosia, Mamba i Edwarda) Wiesia.and.company – 8 kotów (Wikcia, Misia, Grosia, Fryga, Filipek, Miluś, Natalka i Leosia) Wladziac – 7 kotów (Kicia,Cwaniusia,Zuza,Misiu,Pipciuś, Filemon i Szarusia) Xxagaxx – 1 kot (Pirania) Yvi1 – 1 pies (Gismo), 3 kraby (Eugene ,Perla i Sandy) Zaba_300 – 3 koty (Max, Mini, Mysza) i ślimak (Sebastian) Zew-is - 1 kot (Czakra) Zielistka00 – 1 kot (Mamba) Zmija_w_niebieskim – 1 kot (Sammy) Zulka01 – 1 kot (Asia) i 1 pies (Zuzia) Zwiatrem - 2 koty (Mamrotka, Finka) Aktualnie 233 kotów/94 osób czyli 2,48 kota na 1 osoboobsługę oraz 25 psów, 3 myszy, 6 chomików, 3 kraby, 2 jeże i 1 ślimak. Odpowiedz Link
kkjp Re: Nasz kotostan 31.03.13, 13:01 zgłaszam się i ja Oto Maniek ulubione miejsce - umywalka w łazience, a jak leci woda to i głowę wsadzi pod kran no i moja Czarnula czyli Mania, która mieszka u moich rodziców. Oto Mania, Maniek i Psotka Odpowiedz Link
menard44 Re: Nasz kotostan 03.04.13, 07:31 Od wczoraj moja budka ma nowego lokatora.... tym razem mam burasa "pci"nieznanej bo jak wieje to tylko bure futro widze, jade po klatke i robie łapanke nie będę czekała az mi się toto rozmnoży Odpowiedz Link
barba50 Re: Nasz kotostan 03.04.13, 09:50 Aankaa – 1 kot (Sonia) Ajaksiowa – 3 koty Agnes-05 – 2 koty (Omarek i Cipek) Ahnija – 2 koty (Pamir i Morris) Andy3458 – 1 kot (Kicia) Aniak68 – 1 kot (Daszka) Arim28 – 2 koty (Kizia i Plamka) Barba50 – 7 kotów (Ksika, Lolka, Pepek, Gucio, Gałka, Zawada i Hesia) i 3 koty poddomowe (Rudalon, Plastuś i Bure) Barbara965 – 4 koty (Cyntia, Dominisia, Hela i Czarcik) i 4 psy Bebe.lapin – 3 koty Biedroneczka47 – 1 kot (Pusia) Cappuccino_days – 1 kot (Nikita) Ciemnookadziewczyna – 1 kot (Kitka) Circa.about – 4 koty (Kinia, Hela Fonś i Lucynka), 1 chomik Dorcia1234 – 1 domowy (Emka) i 6 dokarmianych Dorotakatarzyna - 3 koty (Kiler, Marcysia i Pusia), 2 psy (Tofi i Bryś) Dradam121 – 2 koty (Java i Minimi) Elle-joan – 1 kot (Mia) Elzbieta24 – 6 kotów (Tajek, Amigo, Frej, Duszek, Mila i Munia), 1 pies (Lea) Elzet58 – 1 kot (Funia) Esimona – 1 kot (Milka) Estelka1 (2 pańcie) – 3 koty (Dunia, Misia i Mania) Ewa_anna2 – 7 kotów (Zosia, Frodo, Pirat, Całka, Rysia, Ruda i Franek), 1 pies (Kajtek) i 1 dokarmiany kot ( Putin) Ewarudo – 2 koty (Imbryk i Orania ) Ewick1976 – 2 koty (Vader i Łaciata) Fajny.kotek (+ rodzina) – 7 kotów Hamerykanka – 2 psy (Gabi i Xena) Hanka20074 – 2 koty (Inka i Melania) Inez21 – 2 koty (Mela i Gniotek) Jaagna – 2 koty (Lesio i Jadwinia) Jarka63 – 2 koty (Kaja i Margot) Jolantas1955 – 2 koty (Frelek i Pańcia) K1234561 – 1 kot (Jeffrey) Karple – 2 koty (Maja i Nelka), 1 podpracowy (Kwadratek) Kasikk_29 - 2 koty i 1 pies Katikot – 3 koty (Lisa, Gryzio i Sylwester) Kkjp – 2 koty (Maniek i Mania) i 1 pies Klaryma - 2 koty (Macho i Manolo) Kubona – 1 kot (Mruczuś) Kusama – 3 koty (Toschiro, Kusama, Takamisakari ), 1 pies (Kaya) La.bruya – 1 kot Lampka_nocna 5 – 2 koty (Szatanek i Lucyfer) Lisek.chytrusek – 2 koty (Kicia i Mizia), 1 pies (Tola) Livia1111 – 2 koty (Baja i Bongo) Loola_kr – 1 kot (Negrita) Lysy_jack – 1 kot (Dzidzia) Maadga - 2 koty Madziulec – 2 koty (Yvette-Paszczak i Salem-Sraluch) Mag_da53 – 8 kotów (Sonia, Kuba, Whisky, Figa, Dymek, Guciosław, Mruczysław i Drupi) Majolkaa – 2 koty (Feluś i Helenka), mysz (Skarpeta) Malpa-w-czerwonym1 – 2 koty (Halinka i Kicia) Mamaalana1 – 1kot i 1 pies Menard44 – 1 kot pci nieznanej i 1 pies (Dyzio) Mia72 – 2 koty (FRYGA I Sylwek) Minerwamcg – 2 koty (George, Kot Psot) Miriam_73 – 2 koty (Misia I Mela) Mirmunn - 2 koty (Maksio i Kizia) Mist3 – 1 kot (Kicia) Mitta – 3 koty (Bliźniaczka, Lisiczka i Migotka) Muraszka1 – 2 koty (Plamka i Filipek) Mysiulek08 – 4 koty ( Kicia.Yoda, Padme, Leia i Luk) Niebieskaa4 – 2 koty (Zośka i Jasiek) Niutaki - 2 koty (Ryszard i Piszczałka), 6 przydomowe (Diabol, Diabolinka, Alien, Kropek, Gwiazdus i Bure), 2 jeże Noirdesir2 – 1 kot (Kitka) Noname2002 – 2 koty ( Inka i Figa) 1 pies (Kola) i 5 chomików Olinka20 – 3 koty (Pin, Puk, Chuda), 1 pies (Supeł) Pamama – 3 koty (Zuza, Fruzia i Kami) Peggy_su – 1 kot (Zygfryd) Pi.asia - 3 koty (Duszka, Fraszka i Amurka), 1 pies (Kłopot) Rapuntzel – 1 kot (Różynia) Rychu20 – 1 kot (Rysia) Salimis – 4 koty (Misia, Melka, Szymek, Prysia), 1 pies (Sonia) Salsadura – 1 kot (Loko) + 3 po rodzinie ( Luna, Kocur + Łatka), 1 pies (Dżeki) Schiraz – 2 koty (Łatek i Tofi) Sol_ - 1 kot Sootball - 3 koty Spendoria – 2 koty (Melania i Gamoń) Super-kinia – 4 koty (Kinga, Tofik, Figa, Misia), 1 pies (Astek) Szila_tekila - 2 koty (Inka i Zorek) Thelma333.3 – 2 koty (Amor i Romeo) Tumigutek5 – 1 kot (Maniek) Verdana – 1 kot (Gambit) i 1 pies (Goliat) i 2 po rodzinie (Faust i Achaja) plus 2 szczurki (Sherlock i Watson) Viki711 – 1 kot (Puszek), 1 pies (Fifi) Yaga7 – 2 koty (Eryk i Maciek) Wadera3 – 4 koty (Teofil, Antosia, Mamba i Edwarda) Wiesia.and.company – 8 kotów (Wikcia, Misia, Grosia, Fryga, Filipek, Miluś, Natalka i Leosia) Wladziac – 7 kotów (Kicia,Cwaniusia,Zuza,Misiu,Pipciuś, Filemon i Szarusia) Xxagaxx – 1 kot (Pirania) Yvi1 – 1 pies (Gismo), 3 kraby (Eugene ,Perla i Sandy) Zaba_300 – 3 koty (Max, Mini, Mysza) i ślimak (Sebastian) Zew-is - 1 kot (Czakra) Zielistka00 – 1 kot (Mamba) Zmija_w_niebieskim – 1 kot (Sammy) Zulka01 – 1 kot (Asia) i 1 pies (Zuzia) Zwiatrem - 2 koty (Mamrotka, Finka) Aktualnie 236 kotów/96 osób czyli 2,46 kota na 1 osoboobsługę oraz 26 psów, 3 myszy, 6 chomików, 3 kraby, 2 jeże i 1 ślimak. Staram się pisać poprawnie po polsku Odpowiedz Link
grazyna1605 Re: Nasz kotostan 03.04.13, 10:11 Nieco spóźniona dopisuję stan naszego zwierzyńca: 1 kotka - Maja. Pozdrawiamy. Odpowiedz Link