shatmach 03.08.13, 19:29 Kilka foteczek mojego Maciusia. Fotki z telefonu więc jakość taka sobie. Wybaczcie. Lubię leżeć sobie u pana na brzuchu... Oho, coś usłyszałem... Milutko jak tak mizia uszko... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pi.asia Re: Maciuś na brzuchu. ;) 03.08.13, 20:00 Ach, wybacz, nie skojarzyłam, że jesteś na Zkątku już od jakiegoś czasu. Rzadko się odzywasz i to przez to Odpowiedz Link
yvi1 Re: Maciuś na brzuchu. ;) 03.08.13, 20:19 I to jest wlasciwe miejsce dla kota,niestety moja tak nie uwazala. Gismo by tak chcial,ale niestety rozmiar nie ten. Slodziaka masz,zazdroszcze! Odpowiedz Link
shatmach Re: Maciuś na brzuchu. ;) 03.08.13, 20:26 pi.asia napisała: > Ach, wybacz, nie skojarzyłam, że jesteś na Zkątku już od jakiegoś czasu. > Rzadko się odzywasz i to przez to Owszem, regularnie czytam, ale udzielam się raczej mało. Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Maciuś na brzuchu. ;) 03.08.13, 21:03 Pięęęęękny! Kiedy równie piękny Miluś wyszedł do mnie z krzaków zakochałam się od pierwszego spojrzenia. Wyszedł do mnie w niedzielę, a w piątek go zgarnęłam w transporter i jest ze mną od 2006r. Coś w tej mince, w tym spojrzeniu, różowym nosku łapie mnie od razu za serce. Mój typ! Odpowiedz Link
daslicht Re: Maciuś na brzuchu. ;) 03.08.13, 23:23 Mam podobną czapkę co on czarne futerko. Z uszkami Odpowiedz Link
shatmach Re: Maciuś na brzuchu. ;) 04.08.13, 00:05 Faktycznie, wygląda jakby miał czapeczkę. Przez 5 lat mi się to nie skojarzyło w ten sposób. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Maciuś na brzuchu. ;) 05.08.13, 12:16 Krowkowy MAcius jest super! Bardzo mi sie podoba, miziak jeden Odpowiedz Link
aniak68 Re: Maciuś na brzuchu. ;) 07.08.13, 13:04 no Kiciuś cudny, moja też mnie tak zalega w różnych pozycjach i jeszcze układa mi pyszczydełko na szyję lub do ucha w tym upale bezcenne Odpowiedz Link