Dodaj do ulubionych

Instrukcja czyszczenia muszli toaletowej

22.10.13, 13:45

1. Podnieść klapę muszli i wlać jedną ósmą szklanki szamponu dla zwierząt.

2. Wziąć kota na ręce i głaskając go iść wolno w stronę łazienki.

3. W odpowiednim momencie wrzucić kota do muszli, zamykając jednocześnie klapę. W razie
potrzeby stanąć na niej.

4. Kot w tym czasie samodzielnie rozpocznie czyszczenie muszli, wytwarzając przy tym
wystarczającą ilość piany. Odgłosami dochodzącymi z muszli nie należy się niepokoić i
spokojnie pozwolić kotu wyżyć się do woli!

5. Zainicjować fazę mycia turbo i płukania końcowego poprzez kilkukrotne uruchomienie
spłuczki.

6. Jeśli stanie na klapie muszli było konieczne, poprosić kogoś innego o otwarcie dzwi wejściowych. Zadbać o to, żeby nikt nie znajdował się między dzwiami łazienki a wejściowymi.

7. Z bezpiecznej odległości możliwie szybko otworzyć klapę toalety. Duża szybkość kota spowoduje samoczynne wysuszenie jego sierści.

8. W ten sposób i toaleta i kot są znowu czyściutkie.

Moj malzonek rechoczac mi zapodal smile
Obserwuj wątek
    • saga55-5 Re: Instrukcja czyszczenia muszli toaletowej 22.10.13, 14:40
      Gdyby się tylko zmieścił, to bym tam twojego męża wsadziła do tej muszli.
      Ciekawe czy by mu tak wesoło było
      • niutaki Re: Instrukcja czyszczenia muszli toaletowej 22.10.13, 15:33
        mnie nie smieszy, ale ja sztywniara jestem i kija mam w doopie...
    • wadera3 Re: Instrukcja czyszczenia muszli toaletowej 22.10.13, 15:37
      Faktycznie - mało śmieszne
      • salimis Re: Instrukcja czyszczenia muszli toaletowej 22.10.13, 16:23
        Tak sobie myślę że ową instrukcję wymyślił debil albo osoba nie lubiąca kotów.
        Jestem przeciwnością niutaki ale to nie wyzwoliło ze mnie ani krzty uśmiechu. No cóż, nie wszystkich śmieszy to samo .
        • hanka20074 Re: Instrukcja czyszczenia muszli toaletowej 23.10.13, 09:16
          nic w tym śmiesznego
          żenada
    • lianis Re: Instrukcja czyszczenia muszli toaletowej 23.10.13, 10:26
      W takim razie przepraszam, ze podalam cos takiego,
      Nie przyszlo mi do glowy, ze mozna to wziac na powaznie, ja zawsze z duzym przymruzeniem oka czytam, takie internetowe wypociny, czy to dotyczace zwierzat, czy ludzi.
      • dzedlajga Re: Instrukcja czyszczenia muszli toaletowej 23.10.13, 10:38
        a mnie się podobało
      • hanka20074 lianis 23.10.13, 10:45
        nie gniewaj się za moją ripostę ale o ile Ty i ktoś inny uzna to za żart to ktoś trzeci przeczyta, opowie, usłyszy to ktoś mało inteligenty i nie daj Boże sprawdzi czy to tak funkcjonuje
        może przesadzam ale nie rzadko mamy przykład takich "żartów"
        • salimis Re: lianis 23.10.13, 14:32
          To może ja uzasadnię dlaczego mi się nie podobało. Otóż przypomina mi to bardziej Instrukcję znęcania się nad kotem. Każdy może to odbierać inaczej i stąd różne poglądy wink
          • a.kudla5 Re: lianis 23.10.13, 15:23
            A ja sie zastanawiam kto to wymyslil> Nigdy nie przyszedl by mi podobny pomysl na dowcip.
            • wiesia.and.company Re: lianis 23.10.13, 18:39
              Mam mieszane uczucia. Bo mnie trochę rozbawiło, trochę przeraziło, ale traktuję to z przymrużeniem oka. Przypomina taki baaardzo stary dowcip, z czasów kiedy to nie było papieru toaletowego w sklepach: "Jak sobie poradzić, gdy się skorzystało z wychodka, a nie ma papieru?
              Złapać malutką młodziutką puchatą kaczuszkę i się nią podetrzeć. Bardzo ekonomiczne, bo ten "papier toaletowy" może być wielokrotnego użycia". Też niby dowcip, ale jakoś tak....
              Eee, co tam, przecież nikt tak naprawdę nie czyści, bo równie dobrze mógłby swojego psa do wanny wrzucić i przy okazji podłogę nim umyć a i siebie także, gdy się pies otrząśnie. Nie no, nie dajmy się zwariować wink
              • mitta Oto moja odpowiedź 23.10.13, 19:12
                Bo myślałam, że to jaki mem albo demot będzie. A skoro nie - to sama uczyniłam o moim Szanelku, który jest "kotem" w naszej kociej kompanii (słowa twarde, oryginalne, z wojska wzięte)

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/gg/wb/qpz8/rFPhrsEwqRGYyy2cVB.png
                • mist3 Re: Oto moja odpowiedź 23.10.13, 21:08
                  Ten obrazek super!!! smile
                  • pi.asia Re: Oto moja odpowiedź 24.10.13, 18:18
                    Mitta, to jest ekstra! Na Demoty i Kotburgera wrzuciłaś?
    • triismegistos Re: Instrukcja czyszczenia muszli toaletowej 24.10.13, 20:00
      Mnie rozbawiło smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka