ewa_anna2 Re: Trzy dupki 30.01.14, 22:19 Tak A obok Rysia (z lewej znaczy się) Moje koty mają upodobanie kolorystyczne - bure lgnie do burego. szare do szarego, czarne lgnęło do czarnego/czarno-białego Odpowiedz Link
elle-joan Re: Trzy dupki 30.01.14, 22:24 A to zgadłam. A co one tak w jednym kierunku patrzą?Jakiś serial leci? Odpowiedz Link
pi.asia Re: Trzy dupki 31.01.14, 06:53 Moje pierwsze skojarzenie - paski, cętki, paski. Czyli "kreska kropka kreska". No to wrzuciłam w Google'a alfabet Morse'a. Jaka litera mi wyszła? Własnym oczom nie wierzyłam - litera K. K jak kot. Przypadek? I niech ktoś jeszcze śmie twierdzić, że koty to nie są zwierzęta magiczne: Odpowiedz Link
hanka20074 Re: Trzy dupki 31.01.14, 10:46 kuperki jak się patrzy ja mam przed sobą tylko jeden taki bury zadek ale za to podwójny Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Trzy dupki 31.01.14, 18:51 No tak, odwieczny mój dylemat: trzy bure dupki, a ręce tylko dwie Odpowiedz Link
ewa_anna2 Re: Trzy dupki 31.01.14, 22:23 U mnie problemu nie miałabyś. Całka pogłaskać się nie da. No, chyba, ze przyszłyby trzy chłopaczki do głaskania Odpowiedz Link