karple 01.06.14, 22:36 no cudny pysio!!! I te ząbeczki- normalnie do pokochania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niutaki Re: ANDRZEJ!!!!!! 01.06.14, 22:40 to on a teraz mieszka sobie heeeen daleko, panstwo przyjechali po niego okolo 500 km i zbudowali dla niego zewnetrzny kojec i tam sobie zyje i broi oczywiscie, podkopy robi Odpowiedz Link
kotapsota Re: ANDRZEJ!!!!!! 02.06.14, 09:04 Przepraszam, ale nie jestem w kursie dzieła. Co to za śliczny pysiulek? To chyba nie jest kotecek? Pozdrawia Joanna Odpowiedz Link
niutaki Re: ANDRZEJ!!!!!! 02.06.14, 11:21 reszta mieszka w ogrodzie u znajomych na wiosce kilkanascie km od mojego zadupia wrzuce w domu jakies inne zdjecia sleputka Odpowiedz Link
mitta Re: ANDRZEJ!!!!!! 02.06.14, 15:13 Przepraszam bardzo, ale jak ten Andrzej tam wszedł? Ja bym zawału dostała, gdyby cóś takiego pojawiło się w jakiejś dziurze. Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: ANDRZEJ!!!!!! 02.06.14, 15:34 A ja pamiętam to zdjęcie z jakiegoś wątku. Te ząbeczki urocze! I ten wilgotny noseczek uroczy! Zaprezentował się z nader fotogenicznej strony Zasłużył na specjalne wygody, niech mu tam będzie jak najlepiej, i jak najdłużej Odpowiedz Link
niutaki Mitta:) 02.06.14, 17:21 Andrzejek to niszczycielski zywiol, to zdjecie zrobila mu moja corka, jak sie przegryzl z kolejnego domku Odpowiedz Link
zaba_300 Re: ANDRZEJ!!!!!! 02.06.14, 16:00 Faktycznie, całuśny bardzo. Jak takiego widzę, to żałuję, że nie mam domku... Odpowiedz Link
aankaa Re: ANDRZEJ!!!!!! 02.06.14, 19:21 bożesztymój ! wreszcie się doczekałam cudności zwierzątka Andrzejek wymiata !!! Odpowiedz Link
jarka63 Re: ANDRZEJ!!!!!! 02.06.14, 20:01 Właśnie się zastanawiałam czy sam ten podkop (podgryz) wykonał. Cudownie, że ma stały dom. Odpowiedz Link
niutaki Re: ANDRZEJ!!!!!! 04.06.14, 21:45 a tak Andrzejek wygladal sobie z pudeleczka w drodze do swojego domku: pani obiecala, ze niedlugo podrzuci nowe fotki i od wtedy od razu sie z Wami podziele Odpowiedz Link