yoma 03.11.05, 13:38 pozwalam sobie zgłosić pomysł w osobnym wątku, coby nie zginęło, bo widzę aprobatę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groha Re: Forum Kociotków 03.11.05, 13:51 Ponieważ słowo "ciotka" odpowiada mi raczej bardzo średnio (nie pytajcie - sama nie wiem dlaczego), więc w rodzinie od dawna jestem Kociocią, czyli w skrócie - Kocią. Tutaj, w tak wspaniałym towarzystwie, będę Kociotkiem z największą przyjemnością) Kociotek - zachwycające! )) Odpowiedz Link
mirmunn Re: Forum Kociotków 03.11.05, 17:28 a może "Po prostu - Koci Świat"(Przygody kota Filemona))) Odpowiedz Link
misia007 Re: Forum Kociotków 03.11.05, 14:02 Hej kociotek ci ja dana cos tam dana, mogę tańczyc z Mruczkiem do białego rana, może jakis hymn forumowy. Odpowiedz Link
wrexham Re: Forum Kociotków 03.11.05, 14:06 fajnie: forum kociotkow tylko cos madziasz milczy... Odpowiedz Link
kotolub Re: KOCIORUM - SSUUPPERRR NAZWA!!!! 03.11.05, 21:11 Kociorum to zajefajna nazwa dla takich kociozakręconych jak my. Kociorum - takie kocie forum, właśnie takie fajne jak nasze. POPIERAMYYYY)) Bajka i ja Odpowiedz Link
mafilka Re: Forum Kociotków 04.11.05, 07:58 Kociorum stanowczo, bo jak się trafi jakiś męski kociotek to co? (a przecież bywają tacy) Odpowiedz Link
mirmunn Kociorum - spox , cudny neologizm!!! 07.11.05, 20:38 brzmi przy tym elegancko i tajemniczo, z lekka łacińsko i odrobinę złowieszczo - jak czający się do skoku zza firanki jeden z naszych słodkich zbirków małych))) Odpowiedz Link
yoma Re: Forum Kociotków 03.11.05, 22:23 Szanowna Admin jest wzywana do ustosunkowania się... Odpowiedz Link