babka71 01.07.06, 15:29 .. sporo sie wydarzyło ale o tym potem muszę sie rozpakowac.. Bardzo się cieszę Wiesiu, ze Frygusia jest u Ciebie szczęsliwa!!! p.s do Wiesi mam juz nowa klawiaturę jak widać pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pixie65 Re: Witam po urlopie..troszke mnie nie było.., 01.07.06, 17:56 Witaj Babko Wyurlopowana! Odpowiedz Link
babka71 Re: Witam pixie65 01.07.06, 18:41 Feluś to mój drugi kot pod względem miłości....he he Nie zdecydowałam się brać Lizy, została w Warszawie.. Felutek nie wydaje żadnego dzwieku w odróznieniu do mojej Lizy, ale tak fajnie "skrzeczy"..nawet nie masz pojęcia jaki to cudowny kocurek, jaki rozumny, tylko ciut za cichutki.., boi sie ludzi 3 osoby w pokoju to Feluś prostym krokiem zmierza na parapet w swoim pokoju i kota nie ma.... Ale za to z Felutkiem mam układ ja go wącham i On mnie wącha noski noski robilismy dzień w dzień.... Felutka byś nie poznała ..wąsy na 8 cm , ogon 2 cm grubości piekny i szczęsliwy kot ,.. p.s opalałam się z Felutkiem na balkonie zgadnij kto pierwszy uciekł?? od słońca Odpowiedz Link
pixie65 Re: Witam pixie65 01.07.06, 18:53 LOL! A toś mi Babko radosną nowinę uczyniła!Zostały mi po Nim jeszcze fotki, co to do ogłoszeń robiłam...Jeeeeeeeeeeeeeee, ale mu się fajnie trafiło! pozdrowienia dla Mamy, Taty bo Felutka to już NA PEWNO wymiziałaś ode mnie...? A ja się już rozstałam z Jedooką...Pojechała w Boże Ciało do Wawy i tam teraz Jako Królewna bryluje. Na Pradze zresztą )) Tymczasowo... Odpowiedz Link
babka71 Re: Witam pixie65 01.07.06, 19:12 Na Pradze to obok mnie mieszka napisz na priva to może Jednooką odwiedzę..!! Odpowiedz Link