kejt35 17.07.06, 21:38 Terry Pratchetta. O Prawdziwych Kotach. Właśnie odkryłam.Czytałyście? Bardzo fajne! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
graz.ka Re: "Kot w stanie czystym" 17.07.06, 22:11 Fajne jest jeszcze "Zadziwiający Maurycy i jego uczone szczury". Odpowiedz Link
pepsi Re: "Kot w stanie czystym" 18.07.06, 09:17 czytalam zanim sie zakocilam, wiec nie wszystko bylo dla mnie jasne teraz juz jest )) Odpowiedz Link
biljana Re: "Kot w stanie czystym" 18.07.06, 14:59 ja mialam tak samo. pierwszy raz przeczytalam przed zakoceniem no i bylo smieszne ale nie do konca jasne. dopiero gdy w moim zyciu pojawil sie kot splynelo na mnie zrozumienie))) tym bardziej, ze wszystko odbylo sie zgodnie z opisanymi przez autora sposobami "pozyskania" kota - moj przypadek to zakup domu na wsi. Zgodnie z info z ksiazki, kot powinien sie pojawic mniej wiecej w ciagu roku od zakupu doku I tak wlasnie bylo. Gucio pewnego dnia po prostu do nas przyszedl i juz zostal... Odpowiedz Link
gattara Re: "Kot w stanie czystym" 18.07.06, 16:03 Właśnie w piatek zamówiłam w księgarni internetowej MARENO i teraz czekam na dostawę. Odpowiedz Link
kejt35 Re: "Kot w stanie czystym" 18.07.06, 17:39 W Merlinie ostatnio "Kot" był po 10 zł w promocji. Świetna książka. Pozdrawiam Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: "Kot w stanie czystym" 19.07.06, 16:29 czytalam ale tylko trosze...zapomnialam ze mm...teraz dopiero sobie przypomnialam;] Odpowiedz Link
adrzewoj Nasza Rozalka 20.07.06, 10:47 To wypisz-wymaluj "kot z kreskówek". Czarno-biała, kiedy chce ruszyć do biegu na twardej powierzchni przez ułamek sekundy przebiera łapkami w miejscu. Jaśminka zaś to "kregosłup populacji Prawdziwego kota", jakby płowa, z odrobiną rudego... Pozdrawiam Odpowiedz Link