malpeczka24 04.10.06, 09:22 Czy to normalne że mały kotek ma zimne łapki i zimny nosek? Może to dlatego, ze ogólnie zrobiło się zmino? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annb czy masz w domu płytki? 04.10.06, 09:27 jak dla mnie normalne ja po chorobnie gaby wiem cieply nosek-niedobrze ale niech sie inni wypowiedza Odpowiedz Link
malpeczka24 Re: czy masz w domu płytki? 04.10.06, 09:29 Mam wszędzie dywany i wykładziny dywanowe. Jeśli ciepły nosek to zły znak, to wolę zeby moja Melka szturchała mnie zimnym noskiem jak dotychczas Odpowiedz Link
weekenda Re: Pytanie 04.10.06, 09:39 zimny nosek to oznaka zdrowia ale zimne łapki? masz na myśli poduszeczki tak? no pewnie, że podusie są chłodniejsze niż nasza skóra w dotyku. Są gorzej ukrwione i stąd chłodniejsze. Odpowiedz Link
malpeczka24 Re: Pytanie 04.10.06, 09:55 Tak. Właśnie o poduszeczki mi chodzi. bo zawsze dostaje wstrząsu termicznego niemalze gdy kicia włazi mi pod kołdrę i łazi po mnie tymi zimnymi łapkami ale jak mówicie że to normalne, to dobrze. Już się przestaję martwić Odpowiedz Link
carmella Re: Pytanie 04.10.06, 11:40 moja też taka lodowata czasami dama jest chyba ma to po mnie Odpowiedz Link