mariolka55 29.09.07, 10:46 koty to jednak najzabawniejsze stworzenia grobek.wrzuta.pl/film/aGT7q60zGT/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thorgalla Re: nie wiem czy juz było? ale DOBRE :))))))))))) 29.09.07, 10:56 Uwielbiam filmiki o kotach,są takie zabawne. Odpowiedz Link
mariolka55 hahahahahahah :))) i jeszcze tu 29.09.07, 11:02 www.youtube.com/watch?v=yvZosTKRV54 Odpowiedz Link
thorgalla Re: hahahahahahah :))) i jeszcze tu 29.09.07, 11:09 Padłam !! Kot pogonił niedźwiedzia. Odpowiedz Link
mariolka55 Re: hahahahahahah :))) i jeszcze tu 29.09.07, 11:14 thorgalla napisała: > Padłam !! > Kot pogonił niedźwiedzia. nooooo dobre nie a jest jednak masa tych filmików,nawet niewiedziałam ,nie wrzucam juz bo musiałabym to robic do wieczora mój synek oglada po kolei i ma ubaw)) moje dzieci uwielbiaja zwierzeta,wpajam im to od małego Odpowiedz Link
mariolka55 tu sa wszystkie 29.09.07, 11:19 www.youtube.com/watch?v=rLmKOGn7SNY&mode=related&search= i tu www.youtube.com/results?search_query=cats+doing+funny+things Odpowiedz Link
princessofbabylon Re: nie wiem czy juz było? ale DOBRE :))))))))))) 29.09.07, 16:46 hehehe, głupiutkie stworzenia, a mój kociamber jak był mniejszy to robił to samo co ten w 13 sekundzie tak się wspinał po nodze Odpowiedz Link
lena_pe Re: nie wiem czy juz było? ale DOBRE :))))))))))) 01.10.07, 17:08 hehe, chyba nie tylko twój! Mojemu wydawało się, że moja noga to drzewo! Czasem nawet nie zauważał, że jest ona goła i też wskakiwał! Brrr Odpowiedz Link
princessofbabylon Re: nie wiem czy juz było? ale DOBRE :))))))))))) 01.10.07, 21:29 no widzisz mój jak sie czasem rozpędził to od razu na plecy, babci po fartuchu się wspinał i siadał na ramieniu Odpowiedz Link
lena_pe Re: nie wiem czy juz było? ale DOBRE :))))))))))) 02.10.07, 09:55 O matko! Od razu na plecy! Nieźle! Odpowiedz Link
zosiaczek25 swoja droga 02.10.07, 11:36 To zachwycajace, jak wysoko potrafia skakac koty. Moja kicia nie jest moim pierwszym kotem, ale i tak zawsze potrafi mnie zaskoczyc czyms nowym. A meza, ktory dotad nie mial ze zwierzetami nic do czynienia, to juz wogole. Jak ja przynieslismy do domu, od razu uciekla pod kanape. A maz na czworakach cale popoludnie siedzial przy niej i ja obserwowal, tak byl zafascynowany Dzis kicia sie juz oswoila z mieszkaniem i skacze absolutnie wszedzie. Ma 3 miesiace a potrafi wskoczyc np. na blat kuchenny na wysokosci ponad metra (bez rozpedu) lub na parapet w lazience na wysokosci 1,50 m. Odpowiedz Link
princessofbabylon Re: swoja droga 02.10.07, 12:44 zosiaczek25 napisała: > a potrafi wskoczyc np. na blat kuchenny na wysokosci ponad metra (bez rozpedu) > lub na parapet w lazience na wysokosci 1,50 m. dokładnie, ja nie wiem jak one to robią że siedzi kot na podłodze, odbije sie i po prostu wzbija sie w powietrze i jest na szafie Odpowiedz Link