chaladia 16.02.05, 10:11 Wobec braku wpisów na tym Forum informuję uprzejmie, że jeśli sytuacja się nie poprawi, zamknę to Forum, wykasuję wątki i skończy się ten bezsens. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beduinka Re: Oświadczenie 19.02.05, 11:37 nie masz "pisaczy", ale masz wielu "czytaczy" Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Oświadczenie 19.02.05, 11:41 beduinka napisała: > nie masz "pisaczy", ale masz wielu "czytaczy" > Z czytaczami też nie jest tak do końca - nie powiesz mi, że po kilka razy czytają to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: Oświadczenie 19.02.05, 13:43 Sloggi, a czy Ty sobie wyobrażasz, że ja nadążę pisać sam tyle, żeby każdy miał dla siebie "story" do poczytania przed snem codziennie na dobranoc? To nawet Ryszard Kapuściński by nie dał rsdy... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Oświadczenie 20.02.05, 12:08 Ależ ja Cię doskonale rozumiem, monologi to mozna prowadzić do lustra podczas golenia. Ten temat jest mi całkowicie obcy, zatem czytam - ale nie wierzę, ze na forach GW nie bywaja expacie, a może dodaj w nazie słowo "Expat"? Odpowiedz Link Zgłoś
marieia Re: Oświadczenie 21.02.05, 18:19 czytam! czytam! ale czy zawsze trzeba cos pisac?? nie pracowalam tak jak Ty i inni ale zawsze z checia czytam ciekawe wypowiedzi! wiec sie nie zlosc ze ludzie czasami niewiele pisza.... pozdr wiecej usmiechu proponuje pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
ropsu Re: Oświadczenie 26.02.05, 12:42 Nie zamykaj. Zapewniam, ze masz "czytaczy" jak juz ktos u gory napisal. Pozdrawiam z Hagi Odpowiedz Link Zgłoś