Dodaj do ulubionych

Noc marudzenia

20.07.11, 21:20
Po pierwsze- jestem głodna a do jedzenia mam tylko słonecznik. Po prostu zapomniałam wziąć coś z domu do jedzenia ( często zapominam) a nie mam teraz możliwości wyskoczyć do sklepu. Muszę siedzieć na dupie i odbierać telefony. Grrrrr

Po drugie- ogólnie to jest niewesoło bo to lato, lipiec, powinnam mieć urlop, wygrzewać swoje kościste ciało na jakiejś śródziemnomorskiej plaży a ja już po urlopie! Tegoroczny urlop spędziłam w Londynie , w marcu, tyrając za funty. Funty już dawno wydane, przetracone bezpowrotnie a ja zostałam bez perspektywy odpoczynku. No chyba, że pójdę na L-4.
Obserwuj wątek
    • dzidzia_bojowa Re: Noc marudzenia 20.07.11, 21:33
      Prawdopodobnie jestem tu teraz sama więc jak to mówią Kota nie ma, myszy harcują. Oj, poharcuję ja sobie dzisiaj, poharcujęsmile
      • niezmiennick Re: Noc marudzenia 20.07.11, 21:35
        Jak widać, nie udało się.
      • dzidzia_bojowa Re: Noc marudzenia 20.07.11, 21:37
        Na początek wirtualnego drinka sobie sporządzę( tylko taki mogę teraz, bo w pracy, wiadomo...)
        Margarita z limonką
        https://republika.pl/blog_tb_4802935/7372329/sz/margarita_4.gif

Sama go wypiję chytrzewink
    • niezmiennick Re: Noc marudzenia 20.07.11, 21:34
      Zjedzenie telefonu powinno rozwiązać oba problemy. Tyle, że niesmaczny może być telefon, żeby nie było za optymistycznie.
      • dzidzia_bojowa Re: Noc marudzenia 20.07.11, 21:39
        O! Cholera! Muszę się podzielić!
        Dobra!
        Jakiego drinka sobie życzysz? Służę...
        • niezmiennick Re: Noc marudzenia 20.07.11, 21:42
          W tę mokrą duchotę? Chyba piwo...
        • dzidzia_bojowa Re: Noc marudzenia 20.07.11, 21:42
          Niezmiennik chwilowo spacyfikowany więc zanucę jakąś rzewną pieśń. Ta chyba będzie najlepsza

Rosyjska pieśń o miłości
          • niezmiennick Re: Noc marudzenia 20.07.11, 21:50
            Jakaś taka nudnawa.
            • dzidzia_bojowa Re: Noc marudzenia 20.07.11, 22:42
              Obowiązki służbowe oderwały mnie od imprezy na forum ale jestem z powrotem.
              Pieśń jest nudnawa, zgoda, ale taka miała być.
              Jak już trochę powyłam, to mogę choć oko nacieszyć jakimś pysznym jedzeniem. Zachciało mi się schabowego, nasze polskie patriotyczne żarcie:
              https://www.blogi.szkolazklasa.pl/privefiles/blog-3576/schab.jpg

Matko kochana, zaraz padnę z głodu! a gdzie jeszcze do rana?!
              • dzidzia_bojowa Re: Noc marudzenia 20.07.11, 22:50
                Chce ktoś ciasta?
                https://www.mojegotowanie.pl/var/self/storage/images/przepisy/desery/kolorowe_ciasto_z_posypka/1088180-1-pol-PL/kolorowe_ciasto_z_posypka_popup_watermark.jpg
                • dzidzia_bojowa Re: Noc marudzenia 20.07.11, 22:51
                  No, teraz dałam do pieca z rozmiarem obrazka! Za późno by zmniejszać. Przepraszam.
                • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Noc marudzenia 20.07.11, 22:54
                  ja chcę!
                  i bardzo mi się nie podoba (tym razem nie zapominam o marudzeniu), że jest ono tylko w monitorze, gdyż albowiem głodna jestem!
              • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Noc marudzenia 20.07.11, 22:53
                mniam! smocznego
                koperek wygląda zachęcająco
                • kaga9 Re: Noc marudzenia 20.07.11, 22:56
                  Rany boskiesad Pójdę po ogórka kiszonego. Jeeeeeeeeeeeeeśćsad
                  • kategemi Re: Noc marudzenia 20.07.11, 22:59
                    A ja wpylam ptasie mleczko !!!!!!
                    • dzidzia_bojowa Re: Noc marudzenia 20.07.11, 23:06
                      Daj gryza, nie bądź sknerą!
                      • kategemi Re: Noc marudzenia 20.07.11, 23:09
                        Proszem bardzo sie czenstój !
                • dzidzia_bojowa Re: Noc marudzenia 20.07.11, 22:58
                  Witaj moja droga, łączę się w bólu gdyż cierpię głód z tym, że Ty pewnie w domu jesteś i kuchnię posiadasz jak przypuszczam a w mojej służbowej lodówce li tylko woda mineralna i jakiś prastary zeschły kawałek sera. Nie ma co jeść!
                  • dzidzia_bojowa Re: Noc marudzenia 20.07.11, 23:09
                    Ptasie mleczko jem w taki sposób(jeśli oczywiście posiadam na podorędziu), że najpierw obgryzam czekoladową skorupkę a potem zjadam to co w środku i właśnie to jest dla mnie najpyszniejsze.
                    • kategemi Re: Noc marudzenia 20.07.11, 23:11
                      Ło matko! Mam tak samo!
                      • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Noc marudzenia 20.07.11, 23:13
                        bo to jest jedyny prawidłowy sposób zjadania ptasiego mleczka: najpierw obgryźć całe ptasie, potem wszamać samo mleczko
                      • kaga9 Re: Noc marudzenia 20.07.11, 23:14
                        Ja też, ja też!!!
                  • kaga9 Re: Noc marudzenia 20.07.11, 23:13
                    Wykorzystałam lodówkęsad Nie oparłam się pokusie pożarcia dwóch węgierskich kiełbasek wraz z ogórkiem kiszonym. Teraz spożywam minikrakersy z Lidla. A d00pa rośnie.

Dzidzia, chcesz gołąbka z sosem pomidorowym ręcznie robionym (w sensie, że nie z torebki)?
                    • kategemi Re: Noc marudzenia 20.07.11, 23:16
                      Załóżmy podforum ptasio-mleczkowe tutaj!!!!!!
                      • kaga9 Re: Noc marudzenia 20.07.11, 23:17
                        Ja mogę być skarbnikiem! I Szafarzem PM.
                        • kategemi Re: Noc marudzenia 20.07.11, 23:18
                          A żesz tyyyyyy! Interesik węszymy?
                    • dzidzia_bojowa Re: Noc marudzenia 20.07.11, 23:19
                      kaga9 napisała:
                      >
                      > Dzidzia, chcesz gołąbka z sosem pomidorowym ręcznie robionym (w sensie, że nie
                      > z torebki)?

Dziękuję ci dobra kobietosmile Jeśli pozwolisz, to z przyjemnością. Poproszę dwa
                      • dzidzia_bojowa Re: Noc marudzenia 20.07.11, 23:23
                        Ptasie mleczko. Mmmmmmm

https://x.garnek.pl/ga8497/fc448724dbebcba5428338a3/ptasie_mleczko.jpg
                        • dzidzia_bojowa Re: Noc marudzenia 21.07.11, 00:13
                          Dobra, czas popracować. Muszę trochę popisać więc żegnam się z Państwem na jakieś dwie, trzy godziny, żeby nie było, że mi za nicnierobienie płacą na państwowej posadziesmile
                          • kaga9 Re: Noc marudzenia 21.07.11, 00:22
                            Przepraszam za zwłokę, ale nażarłam się ketonalu i niektóre organy mi sfiksowałysad
                            Oto gołębie:
                            https://x.garnek.pl/ga3949/a5f84f41a3b19a10234679a3/golabki_w_sosie_pomidorowym.jpg
                            • dzidzia_bojowa Re: Noc marudzenia 21.07.11, 04:47
                              Napasłam oczy gołompkami i kończę powoli dyżur. Zaraz jadę do domu i spać! Strasznie się rozpadało. Dziękuję za miłe towarzystwo i dobranoc.
                              • kapitan_marchewa Re: Noc marudzenia 22.07.11, 17:42
                                To ja to teraz wszystko skomentuję:
                                1. Dzidzia - masz tydzień na bycie wredną optymistką, korzystaj
                                2.Gołompki i schabowy mniam, ale za mało sad
                                3. Ja jestem rusofil, to ta rosyjska piosenka o miłości była NAWET NAWET
                                4.Dlaczego jak jest super nocna impreza z żarciem, drinkami i deserem to ja śpię i nikt mnie nie budzi???
                                5. Kategemi, jako harcerka chyba nie piłaś???
                                6. Kaga tam była? Nie pomnę.. Bo jeśli była to wrrr, po nocy włóczyć małolatę??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka