kapitan_marchewa Re: sąsiedzi 14.03.12, 07:14 Dlaczego jeszcze żadna z Pań nie napisała, że to seksistowsko-szowinistyczne??? Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: sąsiedzi 14.03.12, 12:23 he he he a wiecie panowie, czemu żadna nie napisała że szowinistyczne? bo każdej z nas pan nie potrzebuje wypasionej kosiarki i polerki ;> Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: sąsiedzi 15.03.12, 08:14 tygrysgreen napisała: > he he he > a wiecie panowie, czemu żadna nie napisała że szowinistyczne? > bo każdej z nas pan nie potrzebuje wypasionej kosiarki i polerki ;> Tygrysku jak nie jak tak, ja jeszcze potrzebuje wypasiona wiertare Odpowiedz Link
old.bear Re: sąsiedzi 15.03.12, 08:30 Łał 111 Lady z Boschem czy inną Makitą ... niebanalny widok Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: sąsiedzi 15.03.12, 08:52 z Makitą, fajniaste sa tylko koszmarnie drogie te które mnie by pasowały. Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: sąsiedzi 15.03.12, 09:06 fajne jest to ze mozna podłaczyc do zwykłego odkurzacza i sie nie pyli tak, tylko sie zastanawiam co za worki ten odkurzacz musiałby miec, bo pył przy gładziach jest taki ze przejdzie przez kazdy filtr. Odpowiedz Link
old.bear Re: sąsiedzi 15.03.12, 09:20 Fakt, na pył przy gładziach nie ma mocnych. Skądś to znam. Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: sąsiedzi 15.03.12, 09:25 najsmieszniejsze jest to ze rylam sciany jakies 3 lata temu, i do dzis ten pyl wylazi przy panelach, nie pisze juz o tym ze jak sprzatam na polkach z książkami to w ksiazkach nadal gdzies tam jest. Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: sąsiedzi 15.03.12, 09:28 rozgladam sie bo remont łazienki mnie czeka, poza tym prawdo podobnie własnie gładzie , ech Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: sąsiedzi 15.03.12, 10:17 chyba muszę wyjaśnić Lady, nasi wszyscy panowie, obojętnie czy byli, obecni, czy też przyszli, nie potrzebują żadnych wypasionych sprzętów. doprawdy wystarczą im grabki i łopatki. no bo spójrz na żonę tego pana od wypasionej kosiarki i polerki i na żonę tego co szmatką autko mył... Odpowiedz Link
tetika Re: sąsiedzi 15.03.12, 15:46 zwyczajnie pan do polerki to nadzwyczajny buc i kazda pani ma to w genach ze odrozni takiego barana. a skoro kazda zdrowo myslaca pani to ma to kazda wezmie sie za takiego ze szmatka i z poczuciem humoru a nie za buca. na tym forum widac nie ma pan preferujacych wypasiony sprzet bo wola fajnych facetow wiec dlatego zadna tego nie komentuje co jest oczywiste... amen Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: sąsiedzi 16.03.12, 07:11 Teti no jest problem, bo ja wypasionego sprzetu np rolniczego nie wiąże z kategoriami facetów, lubie dobrej jakości sprzet, ale wcale nie znaczy to ze lubie buców. Odpowiedz Link