Dodaj do ulubionych

Radwańska

12.01.13, 05:58
Głupie marudzenie.
Taka fajna niby kobitka, wygląda na sympatyczną, i dwa zgrzyty u mnie.
Ta walka o kasę i odpuszczenie trochę bezczelne IO Londyn, no to to, że popiera prezesa Jarosława i te ich marsze. sad
Może młoda i jeszcze dojrzeje i zmądrzeje.
www.sport.pl/celebrities/1,83535,13185870,Tenis__Grozna_Radwanska.html#BoxSportTxt
Obserwuj wątek
    • old.bear Re: Radwańska 12.01.13, 09:01
      A popiera JarKacza ? No cóż, nie ona jedna... niestety uncertain
      • kapitan_marchewa Re: Radwańska 12.01.13, 09:58
        Świat nie polega tylko na popieraniu albo nie Jarkacza.
        Tusk nie jest aż tak lepszy.
        Ale Jarkacz jest złem ewidentnym.
        Howgh..
        • dzidzia_bojowa Re: Radwańska 12.01.13, 14:49
          Z Radwańską mam kłopot. Jestem skłonna wybaczyć jej poglądy i sympatie polityczne, nawet gdyby prowadziła audycje w Radiu Maryja- też bym jej wybaczyła ale zlekceważenia IO nie mogę jej darować. Moim zdaniem ktoś wcześniej powinien jej wytłumaczyć jaki ważne dla Polaków są sukcesy na IO, bo sama chyba nie do końca to pojmowała, młoda jest, może niezbyt świadoma politycznie( to także może tłumaczyć jej polityczne poglądy, o ile je faktycznie ma.
          Jedno wiem na pewno- kibicuję jej, mecze oglądam, cieszę się z sukcesów bo jestem kibicem sportowym, i tyle.

A szczypiornistów wspieracie?
          • kapitan_marchewa Re: Radwańska 12.01.13, 18:56
            Gdyby dla kasy nie odpuściła IO byłaby na długo super hero.
            Może tata małolacie nie wytłumaczył na czym pijar polega.
            A szkoda..
            • kapitan_marchewa Re: Radwańska 12.01.13, 18:57
              PS. Jak to mówią niektórzy:"pinindze to nie wszystko" smile
    • man_sapiens Re: Radwańska 16.01.13, 22:32
      Ja jej nie lubię, bo ma zawsze skrzywioną gębę. Nic jej nie cieszy, nigdy nie uśmiecha się.
      Chodzący ból zębów.
    • zed-is-dead Re: Radwańska 17.01.13, 10:29
      To wpływ tatusia - wojskowego. Francuzi mają powiedzenie, ze kepi zostawia odciska na mózgu. Tu ten odcisk okazuje się być dziedziczny.
      • dzidzia_bojowa Re: Radwańska 18.01.13, 13:24
        Jeden zgrzyt jakby wyjaśniony:
        www.sport.pl/tenis/1,64987,13190409,Nowa_strona_Agnieszki_Radwanskiej__Bez_polityki_i.html

Cytat- Tata zamieszcza na stronie różne rzeczy, także polityczne. Mam mu za złe, że tak robi, bo to jednak jest strona sportowa. Nie powinien tego mieszać. Ja staram się nie mieszać sportu z polityką, nie trzymam żadnej strony, nie interesuje mnie to. Miałam już w przeszłości propozycje popierania różnych partii, ale zawsze je odrzucałam. Skupiam się na tenisie, sporcie, stoję zupełnie z boku. I chcę, żeby tak zostało - mówiła Radwańska.
        • zed-is-dead Re: Radwańska 18.01.13, 17:29
          Czyli jednak nie dziedziczny ten odcisk. Tylko tatusiowy.
          • tojabogdan A Adam (leć, Adam, leć!) Małysz? 20.01.13, 15:30
            Adam zajął 15 miejsce w rajdzie Dakar (nie ma jużod lat nic wspólnego z Dakarem)!!!
            Dła mnie to fenomen, bo na 88-miu, którzy ukończyli ten rajd w katergorii samochodów terenowych, to niesamowity wyczyn. Oczywiście i innie nasi wypadli nieźle, trzeci na quadzie, 11-ty na motocyklu, 40-ty ciężarówką.
            A Agnieszka? Wygrała po raz kolejny w dwóch setach. I jest dobra.
            I to najważniejsze. Podobno zmieniła swoją stronę internetową, nie ma na niej już polityki. Ale to nie są sprawdzone informacje.
            • dzidzia_bojowa Re: A Adam (leć, Adam, leć!) Małysz? 20.01.13, 20:33
              To są sprawdzone informacje. Odwiedziłam tę stronę- faktycznie zero polityki.
              • tojabogdan czyli jakiś zaprzyjaźniony PRowiec jej doradził 21.01.13, 18:48
                albo sam administruje jej web
                • kapitan_marchewa Radwańska 22.01.13, 02:58
                  Właśnie obejrzałem jej spektakularną klęskę z Na Li.
                  W drugim secie już prowadziła 2:0, żeby przegrać 5 gemów z rzędu.
                  Ciekawy jestem tłumaczeń.
                  Nie była sobą, grała dziwnie bojaźliwie.. Może nie zjadła Snickersa? wink
    • kapitan_marchewa Re: Radwańska 08.04.13, 18:05
      Serena? wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka