18.03.13, 13:46
Czekamy na powtórkę Cypru w Polsce?
www.tokfm.pl/blogi/jaroszek/2013/03/cypr_bankructwo_ktore_zmieni_wszystko/1#BoxSlotII2img
Obserwuj wątek
    • zed-is-dead Re: Cypr 18.03.13, 13:54
      Jestem przekonany, że to będzie dla Vincenta inspirujące: forum.gazeta.pl/forum/w,103214,143258070,143258070,Tak_siezastanawiam_.html
      smile
      • kapitan_marchewa Re: Cypr 18.03.13, 16:51
        No proszę, sam sobie nie radzę z umieszczaniem postów w odpowiednich wątkach sad
        Czas na skarpetę.
        Vincent już za bardzo majstruje..
        • kapitan_marchewa Re: Cypr 20.03.13, 05:42
          samcik.blox.pl/2013/03/Cypr-jednak-nie-naruszy-gwarancji-depozytow.html
          • zed-is-dead Re: Cypr 20.03.13, 08:24
            Cypryjczycy zachowali się O.K. Martwi mnie co innego. Do tej pory postrzegałem UE, jako gwaranta stabilizacji gospodarczej i społecznej. W tej chwili to zaufanie jest mocno podkopane, choć niewykluczone, że chłopcy z Brukseli doszli do wniosku, że fajnie by było wciągnąć Rosję w operację dokapitalizowania banksterów...
            • kapitan_marchewa Re: Cypr 20.03.13, 08:50
              A wiesz że myślę podobnie?
              Cypr to był raj podatkowy dla ruskich nowobogackich, dla naszych niektórych zresztą też.
              Ale zabieranie wszystkim to rozbój w biały dzień i utrata zaufania do wszystkich banksterów.
              Kasa w tylko w skarpecie albo pod poduszką.
              Pewnie Vincent już rozpatruje rózne opcje - jak nie teraz to za rok albo pięć..
    • widz102 Re: Cypr 20.03.13, 14:31
      Kapitanie - JUŻ BYŁA! A zmiana warunków oszczędzania w OFE w trakcie trwania umów i zabranie tych prywatnych miliardów pieniędzy do sektora finansów publicznych, a niebawem likwidacja OFE w całości i umieszczenie całej prywatnej kasy na państwowym repartycyjnym koncie ZUS, to co to jest jak nie wariant cypryjski razy pięć? Tylko durni Polacy jak na razie tego , że ich państwo orżnęło ich na taką skalę - nawet nie zrozumieli.
    • balamuk Re: Cypr 20.03.13, 19:37
      Interesujące: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114877,13595934,Cypr__Kosciol_prawoslawny_jest_gotow_pomoc_panstwu.html
      Może to dobrzy ludzie są, ale mnie się łaciną odbija. W tym przypadku timeo Danaos et dona ferentes...
    • zed-is-dead Re: Cypr 22.03.13, 14:39
      Absolutnie trafione i rewelacyjne resume ze strony bankier.pl: "
      Lekcja tygodnia: banki nie są bezpieczne - zwłaszcza strefie euro, politycy kłamią, a za wszystkim i tak stoi ruska mafia."
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka