szyszkasosny 29.03.13, 06:16 Marudy - życzę Wam wesołych świąt!!! Trudno, że białych i mroźnych. Marudzenie czas przerwać i zacząć myśleć świątecznie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapitan_marchewa Re: życzenia 30.03.13, 08:02 Jaki tam znowu odpoczynek, niedawno ze sklepu wróciłem, sklep systemu Społem. Mówi to panu coś? Po prostu ręce opadają: po 7 rano pieczywo się już kończy. Dlaczego nie ma więcej, dlaczego nie zamówili? BO TO SPOŁEM, oni tam tylko pracują, nikt nie myśli. Majonez? Wziąłem jeden z ostatnich - nie taki jakiego szukałem. Marchewka mrożona w kostce - zabrakło. Inne tam rózne - słyszę "nie ma, nie ma". Zupełnie jak u Laskowika i jego "Z tyłu sklepu" Nie ma, nie ma, a co jest?, ja jestem.. No to pomarudziłem nawet w wątku świątecznym Ale spokoju i odpoczynku życzę w ten świąteczny weekend i miłego obrzucania się śnieżkami w lany poniedziałek. Naczelny maruda RP. Odpowiedz Link
balamuk Re: życzenia 30.03.13, 16:23 O rany, ale marudzisz, kto ci kazał o 7 rano do sklepu chodzić? Spokoju i sensownej pogody wszystkim. Odpowiedz Link