Dodaj do ulubionych

Eurowybory

14.03.14, 18:23
Ktoś się wybiera? Bo ponoć tylko 25-30%.
Startują już wszyscy z kojarzonymi "nazwiskami".
Chyba Natalia Siwiec, czy tam Otylia Siwiec, czy tam Natalia Jędrzejczak - takie same predyspozycje sad
Najwyżej sobie zdjęć narobią i kasy zarobią.
Ale są też polityczne "panienki lekkich obyczajów", delikatnie mówiąc, co to pójdą z każdym i nie wiadomo ile zaszkodzą:
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15625518,Dzis_jedynka_na_liscie_PO_do_PE__kiedys_spin_doktor.html#BoxSlotII3img
Obserwuj wątek
    • old.bear Re: Eurowybory 14.03.14, 20:34
      Ja się wybieram. Choćby po to aby skreślić ludzi pokroju byłego PiSdzielca, Kamińskiego. To już jego siódma drużyna polityczna. I przepraszam za chamstwo, ale ludzie pokroju Kamińskiego to najniższy sort kurestwa politycznego.
      • skuter44 Re: Eurowybory 15.03.14, 07:57
        MISIU . Jesteś z 8 okręgu ? Kamiński tu (w moim okręgu) będzie dostępny do wykreślenia. Mogę to za Ciebie zrobić.
        • old.bear Re: Eurowybory 15.03.14, 08:08
          Skuter, zrób to big_grin
          Bo to nie mój okręg. Ja u siebie skreślę ... nie wiem jeszcze kogo. Poczekam aż wszyscy się ujawnią.
    • zed-is-dead Re: Eurowybory 14.03.14, 21:21
      A ja po raz trzeci zagłosuję na Gierka. Chłop rzetelnie informuje, co się dzieje, głosuje zgodnie z zaleceniami frakcji socjalistów i się nie opierdziela. Jedyny dylemat: wiek. Sam niedawno mówił, że nie chce mu się już jeździć do Brukseli uncertain
      • ewa9717 Re: Eurowybory 15.03.14, 01:05
        Ja jak Misiek...
        Niestety.
      • old.bear Re: Eurowybory 15.03.14, 08:11
        A to Gierek nie lata do Brukseli ? Jeździ ? Bo jak coś to ja mogę go wozić smile
        • skuter44 Re: Eurowybory 15.03.14, 09:17
          Na razie nie ma list dot. okręgu 3. Jak ukażą się to poproszę Cię o wykreślenie kogoś, wink w drodze rewanżu . smile,
          • old.bear Re: Eurowybory 15.03.14, 09:22
            Załatwione smile
          • zed-is-dead Re: Eurowybory 15.03.14, 15:58
            U nas pełnych list jeszcze nie ma, ale kilka ciekawych nazwisk się pojawiło:
            Buzek, Olbrycht, Kutz, Gierek, Grabowska...
        • zed-is-dead Re: Eurowybory 15.03.14, 15:56
          Podróżuje, Misiu - jak byłem na spotkaniu z nim, to użył z pewnością słowa "podróże". Zapewne lata, bo kolejami trwałoby to strasznie długo, a prowadzenie samochodu mogłoby go męczyć. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka