latajacy_rosomak Lewatyw na Kobiecie 10.10.04, 10:21 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=16337046&a=16337046 Odpowiedz Link
zamek Forum Muchorum 14.10.04, 00:27 czyli Kraków pojeffał: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=16134399 Odpowiedz Link
szprota to jakiś blog! 16.10.04, 02:30 Żona go opierniczyła... Cytat na zanętę: Pewnego dnia Bóg obudził się z pomysłem. Z pomysłem stworzenia świata. Oprócz stworzenia świata wpadł na pomysł założenia bloga poprzez, który będzie mógł zarchiwizować tworzenie swojego dzieła. Jak postanowił tak i zrobił. Pierwszego dnia stworzył świat. A wieczorem to opisał. Następnego dnia rano zanim przystąpił do dalszego tworzenia świata sprawdził czy są komentarze. Były. Kilka pierwszych w stylu "świetny blog" albo "powodzenia" a nawet "wpadnij do mnie. Pełen optymizmu przystąpił do mozolnego trudu stworzenia swego dzieła. Kiedy skończył pracę znów to opisał. Rano pojawiły się następne komentarze – część takich jak poprzednie i jeden nowy "z niecierpliwością czekam na jeszcze". Trzeciego dnia z zapałem przystąpił do pracy. Czwartego też. Podobnie piątego, choć o poranku nieco zdziwił go komentarz - "A dlaczego Ziemia nie leży koło Saturna?". Szóstego dnia stworzył swoje największe dzieło czyli człowieka. Siódmego postanowił odpocząć a odpoczywając, uważnie przeczytać wszystkie komentarze. I tu się troche zdziwił. Na początku natrafił na taki: - "Jakim prawem stworzyłeś kobietę z żebra mężczyzny a nie mężczyznę z żebra kobiety." Bóg zdziwił się tylko trochę. Niezrażony jednak zaczął wgłębiać się dalej. Jego uwagę na dłużej przyciągnął inny komentarz: -"Nie no stary! To w ogóle trzeba było zrobić inaczej! Ty wziąłeś z lewa na prawo, a trzeba było brać centralnie z góry. Ja zawsze tak robię i wiem co mówię. Napisz do mnie email to ci podpowiem co i jak!" Bóg podrapał się po głowie. Wzruszył ramionami i zaczął czytać dalej. -"BoSh! YAk pIeNkNie tU u CiEbIe. KOfFam tO cO rObiSz. RÓob tAak dAleY, eLo pOsdrOofKa yO!" Nie wiele zrozumiał więc przeszedł do następnego komentarza: - "Kto ci huju dał prawo decydować, że małpy mają żyć na drzewach co? Mam wiele znajomych małp i wiem dobrze, że nie chcą siedzieć na drzewach. O wiele bardziej wolałyby pływać w morzu! Spierdalaj na bambus jak się nie znasz!" Srodze zasromał się nasz Stwórca. Ręka zadrżała nieco na myszce, ale dzielnie surfował po kolejnych komentarzach: - "Ty, po coś ty się wziął za robienie tego świata co? Chciałeś się przed kimś popisać? A ja wam wszystkim naiwnym mówię, że facet ściemnia! Z palca wszystko wyssał i ściemnia każdym wpisem i w kułak się śmieje. To wszystko bujda! Wierzcie mi, sprawdziłem – nie ma takiego IP!" Bóg otworzyl szeroko usta. Chciał coś powiedzieć ale machnął ręką. Wpisał kolejną notkę "Skasuj bloga". Generalnie obawiał się, że przez bloga zadrży mu ręka i nie będzie mógł spokojnie rzucić plagi egipskiej albowiem jeszcze ktoś będzie starał mu się wyperswadować, że źle robi. Przecież Stwórca wiedział, że wszystko co robi jest zaprawdę godne i sprawiedliwe. Gott straffe RUcajs Odpowiedz Link
szprota lubię ten wątek 17.10.04, 22:43 bo można na nim zapodać spam, który normalnie bym ciachnęła bez pardonu Ot, na przykładtaki... Odpowiedz Link
neochuan Re: zachwycone WOW ;P 20.10.04, 13:35 moim zdaniem to ostatnie stadium delirki... Odpowiedz Link
lolik2 --------------------------------------------- 20.10.04, 15:52 www.collegehumor.com/?image_id=72344 Odpowiedz Link
meteor2017 Godzinami moge sie gapic na te ludziki: 20.10.04, 22:36 ludzik i ludzik i ludzik i ludzik i ludzik i ludzik Odpowiedz Link
neochuan tu znajdziecze klucz do gąski 21.10.04, 00:50 i jak robi sójka też: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12827 Odpowiedz Link
aard Wiatr we włosach, a burza w szklance wody 21.10.04, 15:29 Najsmieszniejsze jest to, że ja posiałem wiatr, a burzę zbieracie "Wy" :-) Odpowiedz Link
neochuan skoro już spamuję 21.10.04, 23:52 to trochę "wołowinki po "góralsku" ": forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20791&w=13848900&a=16915696 Odpowiedz Link
neochuan Re: dla Potterowców 22.10.04, 14:17 zostałem malfoyem. ale tylko tak dla draki. Odpowiedz Link
lolik2 rybka pipka 22.10.04, 14:09 www.newgrounds.com/portal/view/81219 PLAY THIS GAME już byłam pięknym różowym łososiem, gdy nagle zeżarł mnie niebieski szczupak! Odpowiedz Link
aard Sorki, że usuwam post Rosomakowy 26.10.04, 09:00 Ale same pop-upy i prawie mi kompa zawiesiło. Antydzierżbór takie linki! Odpowiedz Link
szprota Aardzie 26.10.04, 20:20 toż to kwestia ustawień przegladarki. Ja mam blokadę wyskakujących okienek i nic się nie zbiesiło, co więcej, ściągnęłam sobie troszkę Pratchetta. Nie przywracam, ale weź to pod uwagę. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak U mnie też luz-guz 27.10.04, 00:28 bo przeca gdybym widział o trudych ościach toż bym nie linował... Odpowiedz Link
szprota pewno jestem niehumanitarna 23.10.04, 16:03 ale co poradzę, że mnie to śmieszy? (kopiuję posta, bo on z FENu i nie każdy przeczyta) "bylem oto na pewnej imprezie, niby bliscy znajomi, ale calosc tej zabawy, mimo iz dobrze sie bawilem (do pewnego czsu), szla w kierunku grupen sex, chociaz ja tam staram sie panowac nad soba, zona ulegla presji otoczenia i po spozyciu kilku glebszych troche pozwolila sobie z moim wydawaloby sie bliskim kumplem na male ryki tiki tak i teraz jestem z nia porozniony, do tego kumpla owego znac nie chce... generalnie sam nie wiem jak sie zachowac w tej sytuacji, niby obmacywanie pewnych czesci ciala nie jest jeszcze przestepstwem co juz dotykanie sie w miejscach intymnych jest dla mnie forma nie do przelkniecia" Odpowiedz Link
kangur.hip.hop Yo ziomal, przelknij to jak maczyzna! 23.10.04, 16:28 I pamientaj: riki tiki tak ma tylko dwie kalorie! --- Oferta na wąt, z kiosku kolo mojej pracy: - I Swallow. - sequel: I Swallow, Two. Odpowiedz Link
szprota to się nazywa dobry dzień 23.10.04, 16:58 prawie w jednym poście wszystkie linki Galeria Joe Seigenthalera haiku dziecięce Odpowiedz Link
neochuan ładne fotki na pocieszenie oczu 23.10.04, 21:53 tupacz: www.yannarthusbertrand.com/yann2/ Odpowiedz Link
b00g13 Trevor Brown 24.10.04, 18:02 galerie kryją się pod literkami, jak ktoś ma albumy tego pana to ja jestem bardzo ich spragniony ! Odpowiedz Link
szprota Re: Trevor Brown 24.10.04, 19:28 to jeszcze takie (sameś wygrzebał) Galeria sztuk raz lair.bizarrepassion.org/879/article.html?order=&sense=asc&limit=41,1 Galeria sztu dwa Odpowiedz Link
szprota w ten weekend 24.10.04, 20:35 utopce krążyły po necie i naznosiły liczków Oto jeden z nich Odpowiedz Link