nata82 nie będę bluźnić 26.06.06, 16:11 kurcze jak oni wiercą - a już po 16, myślałam,że dłużej nie pracują :( a jednak... ech Odpowiedz Link
aard łeeee 26.06.06, 16:21 a może Ty mieszkasz gdzieś koło moich rodziców? Bo ja tam za kilkadziesiąt minut zacznę kurwawęgiel przerzucać :p Odpowiedz Link
huann Re: łeeee 26.06.06, 16:26 aard napisał: > zacznę kurwawęgiel przerzucać :p ale lekarski kurwawęgiel? i czy piłką? Odpowiedz Link
aard Nie wiem 26.06.06, 21:22 ale na szczęście okazało się, że tym razem tylko 2,5. A ręka mnie napierdala, jakby miała zaraz odpaść ;) Odpowiedz Link
aard kurwa, ale mnie bolą mięśnie przedramienia! 27.06.06, 09:48 Jakbym z półtorej tony węgla przerzucił... Odpowiedz Link
nata82 Re: łeeee 26.06.06, 16:30 węgiel bym zniosła (no tak kury mi jakoś od razu przyszły do głowy... hmmm, może zrobię sobie jajecznicę na obiad) ale nie młot (to chyba to cudeńko warczy pod mym oknem) pneumatyczny :( Odpowiedz Link
aard Re: łeeee 26.06.06, 16:54 nata82 napisała: > węgiel bym zniosła A to się świetnie skłąda, bo właśnie z podwórka do piwnicy trza znieść. Może wpadniesz pomóc? :p Odpowiedz Link
nata82 Re: Tu można sobie pobluzgać 26.06.06, 18:53 wiem, że to zabrzmi jak z pamiętnika szesnastolatki, ale kurwa chciałabym się znowu zakochać...Albo przynajmniej zapomnieć o tamtym - juz nawet nie mogę go nazwać chujem... Kurwa :( Odpowiedz Link
aard Nie ustawaj w nadziei 26.06.06, 21:24 nasze RU i w tym niejednej i niejedemu potrafiło pomóc ;) Odpowiedz Link
aard no to kurwę na ławę 27.06.06, 13:48 chodzi o piosnkę Nirvany, gdzie pewna papuga (jaka?) miała zachcianki. No i jeszcze osobno całkiem owo "chodzenie" :) Dzierżkurwęnaławę! Odpowiedz Link
nata82 kurwa, juz nie wytrzymuję 28.06.06, 18:04 ile godzin kurwa można coś rozwalać, ciąć itp. robiąc przy tym tyle jebanego hałasu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy ich dzień pracy nie powinien się juz skończyć? O ja pierdolę :( Odpowiedz Link
vauban Re: kurwa, ale pierdoły ludzie piszą 02.07.06, 04:13 Nie ma nic głupszego, niż czytanie blogów. Na jasny chuj rozmaite gnojki piszą kurewskie ecie - pecie, by to czytali ich znajomi i podniecali się, jacy to autorzy śliczni, tajemniczni i piwniczni ? Próżność, vanitas, et caetera bomba yądroffa... Teraz zarzut: trafiłem na blox by szprotokoły. Wstyyyd !!! A gdzie Jakość ? RU ma znacznie więcej sensu, niżeli bloxy... Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Re: kurwa, ale pierdoły ludzie piszą 02.07.06, 11:37 > Teraz zarzut: trafiłem na blox by szprotokoły. Wstyyyd !!! A gdzie Jakość ? No właśnie, tu jest pies podgrzewany, bo wchodzi na to, że to jest jakość niezgody. Odpowiedz Link
vauban Re: kurwa, ale pierdoły ja piszę 02.07.06, 12:59 Miało być nie : Jakość, ale : Godność. Zarzut nie dotyczy szprotokołów, tylko tego, co pojawia się po kliknięciu "następny blog". I następny... Następny... Kurwa jach ! -- Dzierżbór, zagrożenie pożarciowe ! Odpowiedz Link
aard ta zniewaga wymaga /krrrrrwi! 02.07.06, 23:05 vauban napisał: > RU ma znacznie więcej sensu [ciach!] Odpowiedz Link
nata82 tadaaaa to znowu ja, ale nie, nie - nie sama 03.07.06, 12:41 bo z kim? Z "moimi" ukochanymi robotnikami!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A co panowie robią? Poprawiają kurwa spieprzoną robotę!!!! Powtarzam sobie w myślach: "Jestem oazją spokoju, jestem oazą spokoju... jestem kurwa zajebistą OAZĄ SPOKOJU....................która zaraz wybuchnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Albo pójdę ich opierdolić - a to się panowie zdziwią :D Odpowiedz Link
nata82 co, nikt nie bluzga? 11.07.06, 21:55 to może ja: - kurwa jaka duchta - nawet teraz o 21:55 - kurwa jestem totalna kretynką - kurwa kurwa kurwa No to kurwa jutro będzie przejebane :( iiiiiiii CHUJ Odpowiedz Link
huann nie mówi się 11.07.06, 23:01 > - kurwa jaka duchta tylko: -panna lekkich obyczajników Krowy Tybetańskiej duchtuje. ps. to to jest duchtuje? Odpowiedz Link
nata82 ech huannie, teraz to mi to rybka 12.07.06, 12:21 kto te panny obraca, duchuje czy co tam jeszcze z nimi robi :D KUWA, OBRONIŁAM SIĘ :DDDD i CHUJ niczym krowa na łace się pasie, wessie go , wsysnie i zatka - a co!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) P.S. Ech, co to były za czasy jak koło mojego bloku krowy się pasły ;). Mmmmmm - sielanka, maślanka i trawka w buzi. Odpowiedz Link
huann Gratulacje jak Multiwieloryb! 12.07.06, 12:29 ja też pamiętam czasy szkolnej ławicy, echh.... Odpowiedz Link
nata82 Re: Gratulacje jak Multiwieloryb! 12.07.06, 13:09 jakże piękne - prawda? Ale co zachodu przy tym było łomatko :) Odpowiedz Link
huann Re: Gratulacje jak Multiwieloryb! 12.07.06, 13:12 skoro zachodu, toś nie McEaster a McWester! Odpowiedz Link
nata82 Re: Gratulacje jak Multiwieloryb! 12.07.06, 13:17 co by to nie było - literki przed natą juże są...jakieś ;))) Odpowiedz Link
huann Re: Gratulacje jak Multiwieloryb! 12.07.06, 13:23 nie jakieś tyłko łacińskie :] acha, kilka zaległych kurew o ja pierdole nam się w tej dyskusji porobiło. ożesz w kurwę! Odpowiedz Link
aard rybka lubi pływać (w pocie czoła) 12.07.06, 12:57 nata82 wybronowała: > i CHUJ niczym krowa na łace się pasie, wessie go , wsysnie i zatka - a co!!!! "wsyśnie do zadka"? Co na to Miś_toaletowy? A ponaardto: Graardtulacje surrdeczne. Czyś teraz pani McEaster? :) Odpowiedz Link
mis_toaletowy Re: rybka lubi pływać (w pocie czoła) 12.07.06, 12:58 aard napisał: > Co na to Miś_toaletowy? Zadem Witam - Miś :D!!! Odpowiedz Link
nata82 Re: rybka lubi pływać (w pocie czoła) 12.07.06, 13:07 aard napisał: >"wsyśnie do zadka"? Co na to Miś_toaletowy? Miś się zapewne ucieszy, ale co z jego żoną? To juz tylko WC kaczka wie :) i oczka pewnie Misiowi wydrapie po Naty smsie :))) Ach, raz się żyje :) niech oczka będa z nim! > A ponaardto: Graardtulacje surrdeczne. Czyś teraz pani McEaster? :) Dziękuję równie suurdecznie :D. Mały poślizg był... :D Odpowiedz Link
szprota ojejku 12.07.06, 13:19 cieplutko. idę sobie spatki bez piżameczki. buzaiki. paptaki. Odpowiedz Link
yamamura Re: Tu można sobie pobluzgać 13.07.06, 21:50 No to mam, kurwa, nowe konto ... jeśłi ktokolwiek wie, jak się włamać na własne konto, bo jest sie debilem i zapomniało się nowego hasła, to niech mi powie. PS. Mam NAPRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAWDĘ chujowy humor. Dziękuję. Odpowiedz Link
huann to ja bym coś zjadł. 13.07.06, 23:41 a powodowany niechlujną tradycją tego wątku dodam: najchutniej kurew z końtrabasem. acha, podzikujem: dzikujem. Odpowiedz Link
aard o żeż kurwa! [ot] 14.07.06, 09:28 jak mnie przez tę klimę gardnęło napierdala. No w chuj kurwa normalnie! PS. A jutrą są urodziny Wiedźmuna - tak jakoś mi się kurwa przypomniało :p Odpowiedz Link
szprota nie jedyna to wszak rocznica :) 14.07.06, 09:38 o urodzinach SzproHuann pamięta :) PS Aardzie, pij dużo wody przy klimie. Troszkę pomaga. Odpowiedz Link
aard Re: nie jedyna to wszak rocznica :) 14.07.06, 18:00 Ano, dlatemu o tej jakoś mi trudniej pamiętać ;) szprota napisała: > o urodzinach SzproHuann pamięta :) Nie wątpię :) > PS Aardzie, pij dużo wody przy klimie. Troszkę pomaga. A dziękiuję - picie (czegokolwiek) i tabletki na gardło pomagają :) Odpowiedz Link
huann i oddychaj 14.07.06, 23:00 wszystkimi porami w rytm wielkiego pora ze wszystkich sił! Odpowiedz Link
nata82 Re: i oddychaj 14.07.06, 23:41 a gdzie kurwa? oj "psujecie się tutaj" ;) acha, KURWA Odpowiedz Link
huann Re: i oddychaj 14.07.06, 23:52 nata82 napisała: > a gdzie kurwa? no tutaj! > oj "psujecie się tutaj" ;) a gdzie kurwa? > acha, KURWA i chuj. Odpowiedz Link
nata82 Ech, w sumie nie wiem co napisać 25.07.06, 10:13 bluźnić mi się nie chce. Jestem skołowana... Nie wiem co mam o tym myśleć i co mam zrobić. Czy zaufać, zawierzyć a na końcu zaryzykować??? Nie mam kurwa pojęcia, i to jest kurwa nie do zniesienia :(. Odpowiedz Link
huann Re: Ech, w sumie nie wiem co napisać 25.07.06, 23:21 nata82 napisała: > i to jest kurwa nie do zniesienia :(. Kutno???!!! bez jaj... ale jaja... [zasłyszane; zapodaję Kotredowi na ewentualną sygnaturkę] Odpowiedz Link
nata82 huannie, wytłumacz, jak to się ma do tego co napis 25.07.06, 23:41 ałam? Buuu, jestem w rozsypce :(((( Acha - kurwa! Echhh, żle mi strasznie :( Odpowiedz Link
huann kurcze, nie wiem jak to się ma do tego co napisała 25.07.06, 23:49 ś, ale tak mi przyszło do głowy i musiałem szybko utrwalić, a że byłem na tym właśnie lwątku... :) Odpowiedz Link
nata82 Re: kurcze, nie wiem jak to się ma do tego co nap 26.07.06, 00:16 rozumiem, rozumiem. I pewnie dlatego mnie zacytowałeś ? ;) OK, czepiam się to znaczy, że czas na sen :) Odpowiedz Link
huann Re: kurcze, nie wiem jak to się ma do tego co nap 26.07.06, 00:25 nata82 napisała: > rozumiem, rozumiem. I pewnie dlatego mnie zacytowałeś ? ;) ja?ja? > OK, czepiam się to znaczy, że czas na sen :) a, to znaczy, że trzeba iść coś zjeeeść :] Odpowiedz Link
kotbert Po moim trupie 26.07.06, 04:13 to zadupie znajdzie się w mojej - choćby tylko w połowie - sygnaturce! No! I kurwa, żeby nie było. Odpowiedz Link
szprota eno 26.07.06, 18:40 ale sygnaturka ma konotację kolegów Hentka, Maqa i Soqa, z którymi łupiliśmy w oszukańca w nocnym pociągu! Odpowiedz Link
vauban Re: Przy okazji 26.07.06, 22:57 spytam, czy czasami nie targano dzwona w rowach ? Odpowiedz Link
szprota anie 26.07.06, 23:12 acz kusił. posrałam ci gołębia tak w ogóle. chwilowo jeszcze bez zającznika. Odpowiedz Link
maginiak Nożesz kurwa! 27.07.06, 15:14 Jak to może być, żeby tak było, żeby nie było na co bluzgać????? Odpowiedz Link
huann Re: Nożesz kurwa! 27.07.06, 15:31 maginiak napisała: > Jak to może być, żeby tak było, żeby nie było na co bluzgać????? tak nie bywa. uwierz. Odpowiedz Link
nata82 kurwa 05.08.06, 22:43 ale miałam wieczór. Kurwa - dlaczego wszystko się tak beznadziejnie układa... Choć, może to i lepiej (paradoks). Kurwa Odpowiedz Link
iolanta Re: kurwa 06.08.06, 00:00 Ależ wy jesteście wulgarni jak morzna pisać takie rzeczy na forum kultura wstydcie sie naprawde ! Odpowiedz Link
aard jasny chuj! 14.08.06, 13:41 ale dobrze jest! :) Uwielbiam takie długie weekendy przy kominku... A nie, to nie ta jebajka, ale w sumie i książką nie pogaardzę :) Odpowiedz Link
rozmowy_kontrolowane Kurwancka mać! 14.08.06, 15:13 Dzieci się na moim prowincjonalnym forum panoszą, jak unicestwić?:/ Odpowiedz Link
nata82 Re: Tu można sobie pobluzgać 20.08.06, 00:10 Qrwa! Od wczoraj zjadłam cały gar sałatki, wypiłam całe wino i wypaliłam chyba z tysiąc papierosów. Pytanie od czego jestem uzależniona? O cholera chyba będę rzygać :( Odpowiedz Link
huann o 26.08.06, 17:40 <a heef="http://fooum.gazeta.pl/fooum/72,2.html?f=384&w=47270979>kuuwa</a>, <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=47270979>link</a> się spieedolił :] Odpowiedz Link
vauban Re: Ach, żesz kurwa mać ! 30.08.06, 23:47 Pojutrze przeprowadzka, a ja kurwa kartonów nie mam ! Odpowiedz Link
nata82 Re: Ach, żesz kurwa mać ! 31.08.06, 00:35 eetam, idź do najbliższego sklepu - choćby spożywczego i zapytaj czy nie mają. Odpowiedz Link
huann Re: Ach, żesz kurwa mać ! 31.08.06, 00:57 skoro pojutrze, to, ożesz kurczaki, mogą jeszcze nie mieć! Odpowiedz Link
vauban Re: No, kurwa, byłem przecież ! 31.08.06, 02:01 Wszystkie sklepy na osiedlu obszedłem, a w takim jednym, to nawet pańciasklepowa mnie pogoniła, jakbym jej nie wiadomo jaki afront uczynił... Wyczochrałem sześć, ale to o wiele, wiele za mało. Mam namiary na więcej, ale dopiero po 16, no żesz ty ! Czy Wy macie pojęcie, czego ja muszę jutro dokonać do godziny 16 ? I po tejże godzinie ? I jak ja to zrobię, skoro jeszcze kurwanieśpięabędęmusiałjutrowstać o abderyckiej 07 ? Pocieszam się świadomością, że to rzadko się zdarza w życiu, i że takie rzeczy to tylko w erze. Oby geologicznej ;) Odpowiedz Link
aard Ja nie tak dawno, w kwietniu kurwa 02.09.06, 18:28 z braku kartonów przeprowadzałem część łazienkowych drobiazgów w jebanych miskach do mycia pierdolonych smierdzących nóg :p Odpowiedz Link
nata82 Re: Tu można sobie pobluzgać 08.09.06, 15:58 ech, kurwa polskie urzędy, piapierki, formalności kurwa Odpowiedz Link
nata82 Re: Tu można sobie pobluzgać 08.09.06, 16:05 a Giertych znowu pieprzy. Dobrze ,że nie mam jeszcze dzieci... Odpowiedz Link
szprota niestety 09.09.06, 20:41 on ma dwoje. nawet nie chcę myśleć, co z nich wyrośnie. miejmy nadzieję, że w wieku buntu młodzieńczego trafią na jakąś przyjemnie anarchizującą grupę odniesienia. Odpowiedz Link
nata82 Re: niestety 11.09.06, 22:25 szprota napisała: > on ma dwoje. nawet nie chcę myśleć, co z nich wyrośnie. oby któres z nich nie chciało kochac inaczej ;) > miejmy nadzieję, że w > wieku buntu młodzieńczego trafią na jakąś przyjemnie anarchizującą grupę > odniesienia. miejmy i życzmy Odpowiedz Link
nata82 Re: niestety 11.09.06, 22:35 nata82 napisała: > oby któres z nich nie chciało kochac inaczej ;) swoją drogą ciekawe jak Giertych by na to zareagował... P.S. ale konia zrobić córce umie ;) Odpowiedz Link
huann Re: niestety 11.09.06, 22:54 nata82 napisała: > szprota napisała: > > > on ma dwoje. nawet nie chcę myśleć, co z nich wyrośnie. > > oby któres z nich nie chciało kochac inaczej ;) albo oba wzajemnie! Odpowiedz Link
aard kurwa gierytch kurwa 12.09.06, 11:17 nata82 napisała: > oby któres z nich nie chciało kochac inaczej ;) Oby chciało! :)))))))))))))) Odpowiedz Link
nata82 znowu qrwa 11.09.06, 22:27 pakuję się w to samo g.. choć jeszcze nie wszystko stracone - oby Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: Tu można sobie pobluzgać 12.09.06, 11:28 Pierdolone czasy, takie, kurwa, pierdolone jak, kurwa, chuj. Dziekuje. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link
aard racja 12.09.06, 11:38 nie można przecież tak po prostu samotną kurwą w temacie zjebać takiego pieknego wątku! Odpowiedz Link
huann Re: bywa 12.09.06, 12:49 huann napisał: > [tradycyjna kurwa] > o, zjebałem wątek! :D Odpowiedz Link
nata82 Re: Tu można sobie pobluzgać 12.09.06, 12:50 net mi się pier..li* :(. Żeby np wejść na takie RU musże 5000 razy odświeżać!!!!!!!! *ale ,że jakoś bluzgi ostatnio przez palce mi nie przechodzą...dziwne, zastanawiające... Odpowiedz Link
szprota Zeus to ma dobrze! 15.09.06, 19:51 on ma co prawda Sonyego Ericssona k800i, ale i ta oferta jest spoko threestore.three.co.uk/offerdetails.aspx?offercode=18d7vtt108 Odpowiedz Link
nata82 echh 22.09.06, 17:18 kurwa, powinnam się cieszyć, a ja się nie cieszę. nie te godziny, nie to... co chiałam po jakiego chuja się tam pakowałam to ja nie wiem :( tzn wiem, ale nie powiem ;) tchórz ze mnie i tyle. ot co! Odpowiedz Link
szprota Re: echh 22.09.06, 17:44 a mnie kurewsko łeb pęka. i tęsknię jak pieprzony chory pies. Odpowiedz Link
kotbert Tylko 22.09.06, 21:02 nie pęknij łba do niedzieli, to Cię odwiedzimy. No chyba, że nie chcesz, to pękaj. Odpowiedz Link
szprota w dupę pierdolone procedury plusa 23.09.06, 13:03 i ich zarzygana identyfikacja. Odpowiedz Link
nata82 o ja pierdole ale to wszystko jest 24.09.06, 23:22 pojebane!!! Organizacja pieprzona Nawet porządnej strony kurwa nie potrafią zrobić!!!!!!!! co za chuj Kurwaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link
aard etam, na pewno ich strona 25.09.06, 12:13 jest w chuj lepsza od mojej :p (a czyja?) Odpowiedz Link
szprota podejrzenie było słuszne: nie czytałeś szprotokołu 25.09.06, 13:13 nie, zlicza po IP, przeglądarka nie ma tu nic do gadania. pod operą wyświetla się poprawnie. Odpowiedz Link
aard Szprotokół kurwa czytałem 25.09.06, 13:25 ale z niego nie wynikało, że odpaliłaś w różnych przeglądarkach. W każdym razie nie wprost :p Odpowiedz Link
szprota nie pochlebiaj sobie :P 25.09.06, 14:09 defaultowo nie miałam oczekiwań wobec wzmiankowanej domyślności. ot, zostawiłam jej i wrzuciłam na luz. czy identyfikujesz się ze swoją domyślnością? Odpowiedz Link
nata82 Re: etam, na pewno ich strona 25.09.06, 12:35 aard napisał: > jest w chuj lepsza od mojej :p zalinkujesz? Bo jestem ciekawa :) > (a czyja?) sprostowanie, ona jest profesjonalna i w ogóle, ale nie mogłam znaleźć informacji która mnie interesowała i stad ta moja złość. Na szczescie później znalazłam :))) strona OiZetu Odpowiedz Link
aard Re: etam, na pewno ich strona 25.09.06, 13:05 Już zalinkowana tu i ówdzie, ale proszę ;) PS. jako sygnaturka nie liczy się jako spam! :p Odpowiedz Link