h8red Keridwen 07.04.04, 15:27 Widziałaś??? Redakcyja wytła ten fajny wątek o Szefie Szefów :((( Odpowiedz Link
uerbe Szef Szefów 07.04.04, 18:19 rzecze: > Widziałaś??? Redakcyja _wytła_ ten fajny wątek o Szefie Szefów :((( ROTFL2 :D [topic pasuje + podkreślenie moje] Odpowiedz Link
keridwen h8red 07.04.04, 21:08 widzialam juz rano, i nawet uerowi mowilam, ze spoznil sie na fajnego wata.... Odpowiedz Link
szprota Aardzie 08.04.04, 19:47 Eyemakk się zajął plotkami o wspólnych znajomych tudzież kultywowaniem hazardu i niggy, przenigdy nie przychodzi na imprezy. Odpowiedz Link
aard Hejtred 14.04.04, 08:38 Głowa była spoko, ale na forum mnie nie było :-) Faktem jest, że dawno tak nieprzytomny w pracy nie byłem ;-) Gramy dzisiaj? Odpowiedz Link
h8red aard 14.04.04, 08:41 Z tego co wiem narazie jest 5. Albo o 3 za mało albo o 1 za dużo ;) Odpowiedz Link
h8red aard 14.04.04, 09:02 aard napisał: > właśnie słyszałem, że Bary i Call B. odpadli. Kto jeszcze? O!!! No to Mysza pewnie tyż nie zagra. No to zostaje nas 3 :((( Wieczny problem powraca: brak 4. Odpowiedz Link
aard H8red 14.04.04, 09:28 To możemy tego czwartego poszukać, nie? Vladip, Aric, dla przykładu... A w ogóle, to przejdźmy na prova, bo forum cóś mi marnie chodzi, ok? Odpowiedz Link
h8red Aard 14.04.04, 09:31 aard napisał: > To możemy tego czwartego poszukać, nie? Vladip, Aric, dla przykładu... > > A w ogóle, to przejdźmy na prova, bo forum cóś mi marnie chodzi, ok? Gdybyś napisał zamiast prova=krova to bym chociaż znał słowo :))) Odpowiedz Link
aard H8red 14.04.04, 10:05 h8red napisał: > Gdybyś napisał zamiast prova=krova to bym chociaż znał słowo :))) W takim razie proponuję Korova Milky Bar w piątek. Odpowiedni wątek na Utopii. Odpowiedz Link
aard Aric 14.04.04, 08:57 Dwa pytania do ojca prowadzącego: Po pierwsze, jaki sparing? (czysta ciekawość, ewentualnie chęć współuczestnictwa, jeśli dyscyplina interesująca) Po wtóre, może masz ochotę zagrać dziś w brydża o 19 u mnie? Odpowiedz Link
h8red aard 14.04.04, 09:04 aard napisał: > Po pierwsze, jaki sparing? (czysta ciekawość, ewentualnie chęć > współuczestnictwa, jeśli dyscyplina interesująca) Nie wiem czy Ociec prowadzący tu zajrzy, więc pozwolę sobie w jego imieniu zapodać: www.hattrick.org > Po wtóre, może masz ochotę zagrać dziś w brydża o 19 u mnie? Jest to myśl. Zapomłem, że Ociec prowadzący coś tam stękał kiedyś, że by pograł :))) Odpowiedz Link
aric <jeb> 14.04.04, 09:26 Ej kurwancka matka, nie macie kiedy sobie terminów wybierac, fak. A nie mozna by np w piatek?? Kurde balans. Ja dziś próbe mam... A wy mi wyjezdzacie z brydżem, fak. Aardzie, Hejt wyjaśnił o co chodzi ze sparyngiem. Gramy z Hejtem już 25 minut i na razie jest 0:0.:))) Odpowiedz Link
h8red Aric 14.04.04, 09:29 Spiepszyłeś wątek znuf. Tak samo jak ja wcześniej :))) A jak ten koleś będzie jeszcze raz strzelał to dostanie w łeb :))) Odpowiedz Link
aard Aric 14.04.04, 09:52 Primo: nie psuj wątku ;-) Secundo: w piątek to jest surimprezka w Jazzdze i - jak rozumiem - jesteście obecni :-) (tym bardizej, że powiekszona Kapituła głosuje!) Tertio: jak to jest jakiś komputerowy sparing, to miłej zabawy, nawet tam nie zaglądam, żeby mój komp palpitacji monitora nie dostał. Odpowiedz Link
aric Aric 14.04.04, 10:37 Gadam do siebie, <jeb>.:) A pomyslimy, a gdzie jest Jazzgot?? Bo ja nie tutejszy tutaj... Sorry za zniszczenie wątku, zaraz się przeloguje na <jeb>.:) Odpowiedz Link
keridwen Aric 14.04.04, 15:15 piotrkowska oswietlona pieknymi lampkami wielkanocnymi, pod numerem bodajze siodmym. Odpowiedz Link
aric Keridwen 15.04.04, 10:28 Niestety, żona przypomniała, że w świeta gosci sprosilismy na seans Matrixa więc... dupa, że tak powiem. Odpowiedz Link
aard Aric 15.04.04, 10:24 Jazzgot to jest w Warszawie, w Pałacu Qltury :-p Natomiast Jazzga jest na Piotrkowskiej 17, w bramie koło poczty - po metalowych schodkach na środku podwórka wchodzi się na piętro. Do zobaczenia jutro...? :-) Odpowiedz Link
spinaczowy_ludzik zasikany_misio 15.04.04, 10:06 Dzięki misiu zasikany dawno nie widziany:-) Gdzieżeś bywał przez te lata? I czy jesteś teraz chociaż troszkę mniej zasikany? Odpowiedz Link
szprota Keri 16.04.04, 01:14 Jeśli chodzi o tusz, to jest to zsynchronizowane z porą lęgową ośmiornic. Czyli naprzemiennie raz na rok i raz na cykl bilingowy w zależności od daty aktywacji. A czcionki da się importować wyłącznie z kas fiskalnych na dworcu w Kutnie. Tak że nie bardzo gothic, raczej hip-hop i to po polsku, więc bezszeryfowy. Odpowiedz Link
keridwen BART!!!!!!!! 16.04.04, 11:14 wyskalam do ciebie maila na onet..... odbierz laskawie przed wieczorem :) bo odmowy tym razem nie przyjmuje.... ;) Odpowiedz Link
keridwen BART!!!!!!!! 16.04.04, 11:20 oooooooooooo! wrocilo sie 'no such user' wydawalo mi sie, ze dobrze pamietam :((( jestem rozczarowana :) Odpowiedz Link
lea SZPROTKO! 16.04.04, 12:01 w kwestii wciąż aktualnej czyli Aktimela: ma być pomarańczowy, wieloowocowy, truskawkowy czy tradycyjny? obiecuję, że Bartuszysko przypilnuję Odpowiedz Link
szprota Lea... 16.04.04, 17:40 Jakby to powiedzieć... jak mi zacznie zależeć, sama się u dłużnika przypomnę. Ale dzięki za dobre chęci. Odpowiedz Link
cz.kura lamerskie_konto 19.04.04, 13:09 aard, że Che: > Bartuszysko - reaktywacja. Gdzieżeś, jak tu tak dobrze?... y tytuł wzniosły (różne osoby). Odpowiedz Link
lamerskie_konto urb 19.04.04, 13:12 cz.kura napisał: > Gdzieżeś, jak tu tak dobrze?... y tytuł wzniosły (różne osoby). Jaja sobie robicie ;P Odpowiedz Link
keridwen uerbe 19.04.04, 14:56 jednak maila nie napisalam. wiec nie ma czego odbierac. Odpowiedz Link
aard Szprota 20.04.04, 09:36 Na potęgę posępnego Bartucha! Powalczymy jeszcze? Taki piękny wątek, a o mało nie skonałprzed dwusetką... Odpowiedz Link
aard Sz.Protko 21.04.04, 09:29 ja też się czuję w poprzek. Ale ja nie o tym, tylko o ptaszku przelatującym. Odpowiedz Link
szprota Aardzie 23.04.04, 17:40 Ja tam nie o lotach ptaka, lecz kursie wspinaczkowym na pochyłe drzewa. Odpowiedz Link
mama_aarda Aardziku kochany 20.04.04, 09:47 mamusia zapytuje, czy bedziesz dzisiaj na obiadku... zrobic ci zrazy czy leniwe wolisz? Odpowiedz Link
aard Mama_aarda 20.04.04, 10:59 Dzięki, Mamo. Będę na obiadku... u Chińczyków, jak co dzień. Przepraszam, ale wiesz przecież, ze nie mam czasu jeździć taki hektar. Pozdrów Trawnik! Odpowiedz Link
trawnik_aarda Aard 20.04.04, 11:18 Dzięki za pozdrowienia. Ale boleję nad faktem, że przedkładasz chińczykowe sajgonki nad niezłe turlanko trawnikowe. Tudzież inne zabawy. Ponawiam zaproszenie. Trawnik herbu Tęsknota Odpowiedz Link
zamek Szprota 23.04.04, 17:38 Przecie mamy The Wall u mnie na dyszczku. Toż mogę choćby i dziś wieczorem przegrać... :* Odpowiedz Link
szprota Zamek 23.04.04, 17:43 Aha,aha. To zagaję Tuleczkę czymś innym, jak tylko mi przyjdzie do głowy, czym. Odpowiedz Link
zamek Szprota 23.04.04, 17:50 Chyba podziałałoby zagajanie o zagajnik, tym bardziej, że masz ostatnio niezłe doświadczenia nadrzewne ;P Odpowiedz Link
szprota Zamek 23.04.04, 17:57 To ja w takim razie przewieszę się przez linę w beczce. i 12m rulez:) (a okoliczni chłopi sukcesywnie uszczuplali długość liny asekuracyjnej) Odpowiedz Link
szprota Zamek 23.04.04, 18:04 A Maginiaczek nie wyjeżdża, więc imprezujemy w Warszawie:) Odpowiedz Link
zamek Szprota 23.04.04, 18:09 zamierza zagaić Tuleczkę o linę i beczkę ;P PS. Idę do śmiechamonii na smerfonię. Pa! :** Odpowiedz Link
uerbe Szprotessa_de_RU 24.04.04, 00:27 W porządku, przyjąłem. Proszę jeszcze o określenie stopnia kompresji (w skali liczbowej bądź opisowej). ;) Odpowiedz Link
szprota Uery 25.04.04, 22:31 mogą być dwuwymiarowe jak dla mnie. czy napisałam, że z toffi? Odpowiedz Link
uerbe Sprattus sprattus 26.04.04, 14:58 Są 2 z toffi, 2 defaultowe i 3 (jeszcze) z kokosem... bez kompresji, bo zafolderowane w hard-pudełku. Jak się wyrobię, to nawet do Radia dowiozę... chociaż wolałbym nie obiecywać ... Odpowiedz Link
szprota Uerbe 28.04.04, 13:00 No i nie zjadłam (nadgodzinki!) - zachowasz w formalinie jak prosiłam? Odpowiedz Link
tulka Szprota i Zamek 04.05.04, 22:56 Szprotokół już widzieliśmy, obśmialiśmy się defaultowo i dorzuciliśmy swoje skromne trzy grosze (do Szprociego ogródka). Bawiliśmy się świetnie, choć bez Was to już nie to samo... W dodatku pogodę zabraliście ze sobą! Wypogodziło się, oczywiście, kiedy pakowaliśmy w poniedziałek graty do samochodu... Mieliśmy pokrętny plan zajrzeć na końcówkę audycji, ale że o 22.30 wjeżdżaliśmy do Aleksandrowa, musieliśmy zrezygnować. Dziękujemy raz jeszcze za prawie dwa dni (i jedną noc!) spędzone z Wami w tak pięknych okolicznościach przyrody! Odpowiedz Link
mistrz_i_frateressa Tulka, por. Borewicz 04.05.04, 23:06 A my z kolei widzieliśmy trzy grosze, pardon, centy i zwłaszcza ogień w spodniach nas uradował. Za to w drodze (bez)powrotnej byliśmy Riders of the Storm, o czym w następnym odcinku. W każdej bądź razie opłacenie autostrady wyłącza kurek z wodą u św. Piotra. Lub czasopisma. A w ogóle to było niehójowiuteńko i dzierżbór niezłe pobujanko! Tak? ;) Odpowiedz Link
tulka Szprocia i Zamek 04.05.04, 23:14 Ogień w spodniach uradował wszystkich ;-) Dzierżbór niezłe potakiwanko, tak? Odpowiedz Link