aard PIERDOLĘ TO 24.11.05, 16:29 To byłdziwny dzień. Niby cały czas zapierdalałem, a nic konkretnego nie zrobiłem :/ Nie chcę takich dni. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak CZY TAM 24.11.05, 22:55 wątek z kaFeŁ, w którym Al-ki chwali się dyplomami z gotowania. Super:D On i Teufel powinni być honorowymi moderatorami na forum Krowy;) Cudo! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=405&w=11003768&a=11003768 Stara krowo, czyli piękna boginko, czyli nimfo, czyli kobieto lekkich obyczajów! Odpowiedz Link
szprota O. PŁATKI. 26.11.05, 23:34 przesłodziłam się po tych życzonkach imieninowych. śledzia!!!!!!!!! Odpowiedz Link
huann OBAWIAM SIĘ 28.11.05, 13:17 Że dzień się chyli ku nocy. Dlaczego dzień wstaje a noc zapada? Odpowiedz Link
szprota DLATEGO ŻE 28.11.05, 22:27 idzie jesień. człowiek zsocjalizowany przez nasz system szkolnictwa z czasem nabiera przekonanie, że przyczyna wszechrzeczy tkwi w fakcie, że idzie jesień. Odpowiedz Link
aard STRZELAM W CIEMNOŚCIACH 29.11.05, 14:09 huann napisał: > a noc zapada? A to nie jest rusycyzm aby? ;) Odpowiedz Link
szprota BYWA 29.11.05, 10:13 dodam zupełnie nie a propos, że to mój 10502 post na forum. Odpowiedz Link
cassani DODAM WIĘC 29.11.05, 10:27 że byc może wczoraj świętowałem Twój 10502-gi post. a nie wiedziałem! Odpowiedz Link
yavorius WAHAM SIĘ 29.11.05, 10:43 Bim - bom www.era.pl/index.php?id=firma_6&dane_tech=261&zone=10§ion=korp Odpowiedz Link
maginiak PRZY MOICH KORORACH 29.11.05, 11:19 Nie widzę większej różnicy :) Wybierz soniaka wybierz soniaka! Odpowiedz Link
szprota PO NAMYŚLE WSPARTYM INFEM 29.11.05, 23:31 stwierdzam, że jednak SE. No bo po co komu aż tysiąc wpisów w książce telefonicznej? boot (23:29) telefon słuchawka aparat budka interfon domofon bramofon Odpowiedz Link
lolik2 CO ZA CZASY! 29.11.05, 11:30 muszę kupić bratanicy na Mikołaja farmę ze zwierzątkami, rolnikiem, traktorem itd... a najgorsze jest to, że farma kosztuje 115 zeta :( może po prostu pokażę jej RDS? Odpowiedz Link
maginiak CO ZA TO BĘDZIESZ MIAŁA 29.11.05, 11:38 czyli, czy bratanica też Ci kupi farmę z rolnikiem i z itd? Bo jak nie, to to przecież zupełnie nieopłacalna inwestycja! idź to open finance, zobaczysz że Ci to samo powiedzą! Odpowiedz Link
cassani WIDZI PAN - ZA MOICH CZASÓW.... 29.11.05, 14:26 tośmy się bawili w wojne. a teraz dzieci się bawią w rolników. tylko w co sie bawią rolnicy? ja sie obwawiam że jeśli ja się bawiłem w wojne, teraz dzieci bawią sie w rolników to koło musi sie zamknąć i rolnicy się zbroją! Odpowiedz Link
aard TAK TAK 29.11.05, 14:38 Nie wyobrażam sobie wprawdzie nawożenia ziemi odrzutowym migiem, ale wiem, jak wykorzystać helikopter - do góry nogami go jak całe rolnictwo i on tym wielkim smigłem będzie kosił. A mały młócił z tyłu, jak ktoś podejdzie. A jak się popsuje, to go ogonemw ziemię i będzie wiatrak. A jak wieś we cztery czołgi podpełznie pod urząd gminy, to która kierowniczka im tych dopłat nie wyda? Albo nawozów? Nie tylko sztuczne im wyda! /inspiracja: P. Dłużewski/ Odpowiedz Link
cassani ZAINSPIROWAN 29.11.05, 16:17 rolnik nawozem stoi i żywemu nie zaśpiewa: "Litwo! Ojczyzno maja! Ty jesteś jak zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, Kto cię stracił. Dziś piękność twą w całej ozdobie Widzę i opisuję, bo tęsknię po tobie" Panno święta, co Jasnej bronisz Częstochowy I w Ostrej świecisz Bramie! Ty, co gród zamkowy Nowogródzki ochraniasz z jego wiernym ludem! Jak mnie dziecko do zdrowia powróciłaś cudem, (Gdy od płaczącej matki pod Twoją opiekę Ofiarowany, martwą podniosłem powiekę I zaraz mogłem pieszo do Twych świątyń progu Iść za wrócone życie podziękować Bogu), Tak nas powrócisz cudem na Ojczyzny łono. Tymczasem przenoś moją duszę utęsknioną Do tych pagórków leśnych, do tych łąk zielonych, Szeroko nad błękitnym Niemnem rozciągnionych; Do tych pól malowanych zbożem rozmaitem, Wyzłacanych pszenicą, posrebrzanych żytem; Gdzie bursztynowy świerzop, gryka jak śnieg biała, Gdzie panieńskim rumieńcem dzięcielina pała, A wszystko przepasane jakby wstęgą, miedzą Zieloną, na niej z rzadka ciche grusze siedzą." /inspiracja: Cassani/ Podpisał: Adam M. Za to chętnie zaśpiewa: "oj ty, oj ty, oj ty mała coś sie tak rozesmiała oj, ty, oj ty, oj ty mała coś sie dziś rozebrała łoj, łoj, łoj" /inspiracja: Freud.Z/ Odpowiedz Link
lolik2 NIE BYŁO FARMY 29.11.05, 19:52 nabyłam safari camp!!! jest sowa co rusza glową jak się zrobi pusz te baton :) cassani jest proszony o zmianę utworu na bardziej pasujący Odpowiedz Link
cassani PROSZĘ 30.11.05, 08:29 psychodeliczno-bożonarodzeniowo-afrykańsko: www.dziecionline.pl/maluch/bajki/nel/1.htm ale nie zmienię zdania że rolnik okoniem stoi! Odpowiedz Link
huann W KOŃCU TO ZA "W PUSTYNI I W PUSZCZY" 30.11.05, 12:43 - Pan zabić lwa, pan kruszyć skałę, pan oswajać słonia! - cieszyli się Mea i Kali Henryk Sienkiewicz dostał Nobla! Odpowiedz Link
cassani PUREE 30.11.05, 13:15 wg teorii E. im wyżej uniesiesz tym bardziej straci na wadze. czyli zła informacja. Odpowiedz Link
mikroprofesor NATOMIAST PRUS 30.11.05, 17:05 był junkrem przeciwpancernym, ale z Głową. Odpowiedz Link
huann NATOMIAST ELA 30.11.05, 17:39 mikloplofesol napisał: > był junklem przeciwpancelnym, ale z Głową. Głowa to był Józef, wlóć, Bloda! klwi. wysączymy ją z pielsi kulczaka i pieśni. cóż że nielaz gorzko smakował na tej ziemi więzienny chleb za tę dłoń podniesioną nad Polską kura w łeb! ps. wraz!wraz!wraz kotek! na płotek. pps. lewa!lewa!lewa stasiu! ner. Odpowiedz Link
dziad_borowy WPISAŁEM NOWE NUMERY 29.11.05, 12:43 Dziękurewka bardzo swarna! Dzierżżż!!! Odpowiedz Link
cassani CYRK 30.11.05, 12:43 widzę. widzę klownów biegających przed tygrysem i żonglujących palącymi się pochodniami. widze jak wchodzi treser i uspokaja tygrysy, zwierzęta siadają na podestach ale sa rozeźlone, niezadowolone. Dopiero smakołyk od tresera trochę je uspokaja. klowni wybiegają ze sceny, zacznie się jakiś pokaz, pomocnicy wnoszą obręcze. Będą pewnie jakieś skoki, tak, na pewno podpalili obręcze. Treser spokojnie kieruje zwierzętami, tygrysy skacza przez obręcze i posłucznie wracaja na swoje miejsce. Pokaz trwa już długo - zwierzęta sa zmęczone, treser delikatnie kieruje je ku wyjściu. ciekawe co będzie dalej? ludzie dookoła objadają się jakimiś ciastkami, dzieci ziewają i chyba niektóe sie nudzą. ale widzę juz zaciekawienie - u zklepienia namiotu pojawił się linoskoczek. lina jest lekko poluzowana, a nie na tyle by się mogła swobodnie bujać. linoskoczek wchodzi na linę i zaczyna korygować pozycje rozłozynymi rękoma. spadnie? nie, niemozliwe, pewnie przemieszcza sie na środek liny. Juz mie boli szyja, musze na chwilę ja opuścić i rozmasowac kark. Linoskoczek zatrzymał sie na środku i usiadł na linie. Dzieciaki nerwowo obgryzaja paznokcie. ech, cyrk... Odpowiedz Link
huann TO BYŁY CZASY 30.11.05, 13:12 kiedy objazdowy cyrk parkował tuż koło stałego w swej głębi basenu, między nim a gazownią miejską. zawsze sie bałem, że foka. no, poczucie zagrożenia bywało! Odpowiedz Link
mikroprofesor A MÓJ KOLEGA 30.11.05, 17:06 widział w takim okolicznościach (przyrody, a jakże!) przez okno wieżowca na Manhattanie słonia w zbrockanym widmie Galerii Ł. Odpowiedz Link
mikroprofesor SPALAM SIĘ 30.11.05, 17:03 dla ciebie spalam się za mnniejszą mnniejszą mnniejszą mnniejszą pensję spalam się... Odpowiedz Link
huann 2200 01.12.05, 01:17 już tylko 300 drugiej edycji OGŁOSZEŃ i... -> ? a ja: znudzony IE i starą Mozillą zainstalowałem nowego Firefoxa i z rozpędu jeszcze Operę i teraz mogę karmić pajacyka 3 razy dziennie bo to najzdrowiej a Szprotce życzmy udanego ponownego uRUchomienia kompu! Odpowiedz Link
szprota A DZIĘKI 01.12.05, 01:45 na razie mówię to na omal wstrzymanym oddechu, ale patrzy na to, że działa :) Odpowiedz Link
szprota NA NADAL WSTRZYMANYM ODDECHU 01.12.05, 11:49 informuję, że komp chwilowo działa. Póki co, nie przywiązuję się do myśli, że podziała długo, bo jestem ostatnio pesymistką i się cieszę, gdy autobus nieoczekiwanie przyjeżdża zgodnie z rozkładem. Przy okazji przekładania bebechów do kompa zrobiłam remanent w szafce i znalazłam w niej następujące rzeczy: -dwa cd-romy, w tym przynajmniej jeden niesprawny -dwa pudła dyskietek -kilkanaście płyt z różnym oprogramowaniem, w tym prehistoryczną płytę z cybera z 1998 roku -trzy myszki, w tym dwie niesprawne i jedną nówkę sztukę nieśmigan -przelotę z usb na coma -trzy kości ramu -kartę sieciową -twardy dysk Rybki (nie mylić ze Szprotką) o pojemności 8GB -dwie magistrale -kilka fascynujących mnie kabli i wtyczek -gandziową foliówę ze śrubkami -plik czystych kartek memo -plik zapisanych kartek memo -fakturę vat z marca 2005 opiewającą na abonament za taryfę promo jedyna -wyciąg z banku pko bp z tegoż miesiąca (całkiem ładna kwota ze względu na wypłatę premii z heraklesa) -atrament pelikan -kredki samocwiety -ryzę papieru do drukarki Odpowiedz Link
aard A CZY OGŁASZASZ PSZETARG 01.12.05, 12:29 Na powyższe (nieniezbędne jak zakładam) artefakty? W razie czego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=14960600&a=14960600 Odpowiedz Link
szprota PO GŁĘBSZEJ ANALIZIE 01.12.05, 12:49 stwierdzam, że namierzyłam w szafce maszynę do skrętów od b00g13go i paczkę flujek maskotek. Oraz pudełko z cyrklami. w sumie mogę ogłosić. Odpowiedz Link
aard DRUGA 02.12.05, 14:19 prawdziwsza. A najprawdziwsza jest ta de iure pod jakąś chatką drewnianą z fajką w ręku. dzierż!!! Odpowiedz Link
szprota PADRUGA 02.12.05, 14:41 <a href="www.mnc.pl/~zamek/szprotka/inne roznosci/dziedziczka.jpg">ta?</a> Odpowiedz Link
szprota PISAŁAM DZIŚ TEST Z PROCEDURŃ 02.12.05, 01:55 Martwi mnie, że osiągnęłam wynik az 80%... Odpowiedz Link
huann ALE 02.12.05, 11:49 wiosennego, z trybulwką. na Brusie* taki jest podobno *dla zamiejscowych: Brus to takie miejsce w Łodzi przy szosie do Konstantynowa, gdzie wyrabia się Brusery! Odpowiedz Link
szprota POCIESZAJĄCE JEST TO 08.12.05, 20:13 że dzięki temu zazdoju człowiek loguje się raz na trzy dni i ze wszystkim zdanża. Odpowiedz Link
huann A DZIŚ DO ŁODZI PRZYJEŻDŻA LOLIKI DRUGI DWA! 08.12.05, 12:17 chętni do odbioru w towarzystwie Huann szprotykają się na fabrycznej około 13:30 na peronie dokąd dojeżdżają telimeny z wawy. dalej w programie nie wiadomo. :))) Odpowiedz Link
aard NO ŁADNE CACKO 09.12.05, 09:42 A właśnie wczoraj miałem chęć - nie wiem czemu - obejrzeć sobie ten model :p Odpowiedz Link
huann POTRZEBNE TOREBKI FOLIOWE - DUŻO 12.12.05, 14:01 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=940&w=33361382 Odpowiedz Link
aard KURWA, ALE LABIRYNT! 12.12.05, 16:44 polecań się i podziękowań. A mnie znowu wylogowało, kurwa. To nie ten wątek. Aha. Odpowiedz Link
huann TEN GOŚĆ 15.12.05, 13:46 od wydry jest niemożliwie spasiony. jan_chryzostom_uadny_nick podpisano. Odpowiedz Link
worek.foliowy TYLKO TERAZ! 15.12.05, 12:02 Świąteczna promocja: Cennik: Założenie mnie na głowę: dzień powszedni 0,75 zł/h; weekend (so, nd): 1,5 zł/h. Dodatkowo: klej w torbie - 2 zł za zdarzenie; gaz z zapalniczki - 4 zł za zdarzenie. Wyrzyganie się we mnie: 7 zł/100 ml (niezależnie od pory tygodnia). Dostępne taryfy: Rzygulinek - 1 litr na miesiąc - 80 zł. Rzygaczek - 1,5 litra na miesiąc - 110 zł. Rzygacz - 2 litry na miesiąc - 150 zł. Rzygulec - 4 litry na miesiąc - 280 zł. Niewykorzystane wymiociny nie przechodzą na kolejny miesiąc! Odpowiedz Link
huann WŁAŚNIE STAŁEM SIĘ OFIARĄ AGRESJI OLFAKTORYCZNEJ:< 15.12.05, 14:47 wyszedłem na klatkę schodową by zajrzeć do skrzynki na listy, a tam ktoś komuś i to nie mnie bardzo kotletów smaży! Odpowiedz Link