maginiak Chyba warto zrobić porządek 28.04.05, 09:18 z tymi brudnymi talerzami w kuchni. Naprawdę warto! Pójdź, zobacz i uczyń swoją powinność! :-p Odpowiedz Link
latajacy_rosomak LOL :D 28.04.05, 11:01 Wyobraziłem sobie Maginiak, grożącą wałkiem Yavorovi:D Odpowiedz Link
maginiak Sacrebleu! There is no wałek! 28.04.05, 12:04 Trzeba mi na zakupy, bezwzględnie! ;) Odpowiedz Link
yavorius hehe, dalej nie ma wałka <haplam> /jest tekst 10.05.05, 12:13 A tak serio, Aardzie, przeczyściłbyś:P Odpowiedz Link
aard Yavoriusie 11.05.05, 14:26 Z tym będzie problem, bo MZtka, zdaje się, jest przeciw. Ja zresztą też. Może w piątek to przedyskutujemy? Odpowiedz Link
szprota hy hy 12.05.05, 00:35 ten wątek to taka droga yavorowa. stacja pierwsza: Yavorius się denerwuje. Stacja druga: Yavorius błaga o porządek. Stacja trzecia: Yavorius śle esmesy z żądaniem hasła dostępu do loginu administratorów... [...] stacja sto trzydziesta druga: Yavorius idzie do wojska, wszyscy śpiewamy "przyjedź MZtko na przysięgę" :P Odpowiedz Link
yavorius och, jakie dowcipne 12.05.05, 07:57 > Stacja trzecia: Yavorius śle esmesy z żądaniem hasła dostępu do loginu administratorów... Patrz, a ja myślałem że żartowałem. Ogólnie rzecz ujmując: praktycznie każdy wątek (z wyjątkiem nurtującego), który ma jakąkolwiek swoją własną drogę i zasady, zostaje po jakimś czasie roz%$#%% ny, ciekawe czemu. No nic, po prostu muszę się przyzwyczaić, skoro normalna rozmowa nie pomaga, a bić piany i grochem o ścianę mi się nie chce. Tyle. Odpowiedz Link
aard Mnie tam rozbawiło :) 13.05.05, 11:27 yavorius napisał: > No nic, po prostu muszę się przyzwyczaić I o. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Yavor jest najśmieszniejszy jak 13.05.05, 11:34 się złości:D A że się wpisał na Punkcie o 7:57 nadaje temu jeszcze dodatkowej pikanterii, hihihi:) Odpowiedz Link
zipek4 Re: Mnie tam rozbawiło :) 13.05.05, 11:35 Z tego co zauwazylem, to Ciebie bawi zbyt duzo rzeczy. A jesli chodzi o cala te sprawe, to mysle ze wiem o co chodzi tym, ktorzy domagaja sie porzadku. Jesli na jakims watku jest zasada i jej zastosowanie daje zwykle mile oku rezultaty (wezmy taki watek nurtujacy, ale i rowniez watki typu plum, czy rzeczony punkt), no i faktycznie pachnie surrealizmem (bo przeciez surreal i anarchia to nie to samo!) to mozna watek potraktowac jako rodzaj gry. Czemu zatem takim rodzajem gry jest watek nurtujacy, a inne watki nie moga? Uszanowanie, Zip -- nic do dodania, poza tym, co napisane. Odpowiedz Link
aard Hoho... :) 13.05.05, 12:58 zipek4 napisał: > Z tego co zauwazylem, to Ciebie bawi zbyt duzo rzeczy. Co rozumiesz przez "zbyt dużo", Kochanieńki? Odpowiedz Link
zipek4 Re: Hoho... :) 13.05.05, 13:03 Wystarczy chociazby spojrzec na to, jak sie zachowywales po smierci Papieza, np. na to co Ci odpisano: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=13368939&a=22439710 I nie mow do mnie Kochanienki, jesli mozesz. A jak nie mozesz, to tez nie mow. Uszanowanie, Z. Odpowiedz Link
aard Jeszcze raz, powoli i drukowanymi literami 13.05.05, 13:07 C O R O Z U M I E S Z P R Z E Z S W O J E S F O R M U Ł O W A N I E że "mnie za dużo rzeczy bawi"? Odpowiedz na pytanie, jeśli możesz. Jeśli nie możesz, to też odpowiedz. Odpowiedz Link
zipek4 Re: Jeszcze raz, powoli i drukowanymi literami 13.05.05, 13:15 OK, BEDA DRUKOWANE. CHODZILO MI O TO, ZE NIE POTRAFISZ ZACHOWAC POWAGI WTEDY, KIEDY SIE POWINNO, CHOCIAZBY DLA ZWYKLEJ PRZYZWOITOSCI. CHODZILO MI PRZEDE WSZYSTKIM O SPRAWE Z PAPIEZEM I TWOJE DURNE SYGNATURY. MAM NADZIEJE ZE ZROZUMIALES. Odpowiedz Link
aard Teraz, jakeś wyartykułował, odpowiadam 16.05.05, 16:06 Zipku4, Nie ma czegoś takiego jak "się powinno". Jest to sformułowanie tak rozmyte, że praktycznie nie istnieje. Jeśli chodzi o nieco konkretniejsze "ja powinienem", to ma ono zastosowanie wtedy, kiedy istnieje jakieś zewnętrzne w stosunku do mnie uwarunkowanie, które mnie ku temu skłania. Takiego uwarunkowania nie było w przypadku, o którym piszesz. Jestem człowiekiem wolnym i mam swoje poglądy, które mogą się Tobie (i innym ludziom) nie podobać, ale w takim razie napisz uczciwie, że to Tobie się nie podobają i przekonaj mnie argumentami, dlaczego powinienem je zmienić, a nie powołuj się na jakieś abstrakcyjne "sie powinno", bo w odpowiedzi mogę napisać, że "się powinno" jadać żywe karaluchy (jadam codziennie rano i wieczorem, wiesz, jak to fantastycznie robi na potencję?!) i jaki z tego wniosek wyciągniesz? Będziesz jadał? Czy jednak - po prostu i zwyczajnie - weźmiesz mnie za idiotę? Uszanowanie, aard PS. Drukowanymi literami, to ja tłumaczyłem TOBIE. Jesli możesz, nie bij nas nadmiernie capsem po oczach. Jeśli nie możesz, też nie bij. Odpowiedz Link
aard Ach, jeszcze coś 16.05.05, 19:48 Bawiący mnie powyższy żart Szproty z użyciem analogii do drogi krzyżowej prawdopodobnie również jest dla Ciebie niesmaczny? Bo jeśli tak, to - bez obrazy, ale może powinieneś zmienić forum na takie dla miłośników RM albo inne zdeklarowane ideologicznie? Bo tutaj raczej mało kto się przejmuje polityczną (religijną, rasową, dowolną inną) poprawnością. Więc pomyśl, czy nie warto czasemzagłosować nogami ;) Co nie znaczy jednak - i chcę mieć pewność, że to rozumiesz - że przeszkadza mi Twoja tutaj krytyka. Wprost przeciwnie, miło się dyskutuje z Twoim wołaniem na puszczy :) Ushaardowanie, dzierż! Odpowiedz Link
aard Nie no - jakżeż takie pyszności mogą 23.11.05, 12:28 pozostawać usunięte? Mam na myśli całą gałąź, pod którą siedzę. Odpowiedz Link
maginiak no rzeczywiście szkoda było 23.11.05, 13:26 bo czytając post MZtki poplułam monitor. szkoda tylko że jego obrócenie w czyn niemożliwe. Yavor ma kategorię Z :) Odpowiedz Link
maginiak Re: O! Z tego wyciągam jeden wniosek 23.11.05, 14:04 Hmmm, a byłam podejrzana? Zdradzę Ci w sekrecie, że ten Maginiak ma tylko jednego klona. No dobra, może dwa :-P Odpowiedz Link
szprota oj jak komu 23.11.05, 18:23 ja to bym chętnie Maginiaczka tu i ówdzie podejrzała :D Odpowiedz Link
maginiak hojojoj! 24.11.05, 09:49 hola hola i nununu! nieładnie używać swojego stołka jako wykrywacza Maginiaka! to podchodzi pod mobbing maj dir ;) Odpowiedz Link
huann popołudnie 17.05.05, 12:12 punkt! niech ktoś wreszcie zrobi porządek z tym popołudniem no! Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Ten punkt jest martwy 14.06.05, 11:00 i dlatego się w niego wpatruję. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Już po Tobie 14.06.05, 12:00 Yavor Ci zrobi kęsim, kęsim. Nawet latem da się zrobić z dupy jesień renesansu. Jesteś martwy jak ten punkt, który martwy nie jest. Odpowiedz Link
huann 18:00 20.06.05, 18:08 tak bardzo chciałem punkt o 18:00, dn. 20.06.2005 r. było to marzeniem mego rzycia... spóźniłem się o całe 8 minut.... a to się już NIGDY nie powtórzy... odę się pochlastać. udzielcie wskazówek na przeszłość. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak I znów nie ma moich odwrotnych godzin:D 21.06.05, 21:00 ROTFL, ale punktualny:D Odpowiedz Link
aard threepijem 24.06.05, 15:00 na zdrówko! Aha, tym wątkiem nie będę migotał, bo by później Yavor znów chciał sprzątać :p Odpowiedz Link
latajacy_rosomak 18:00 dla Yavora. 22.11.05, 18:01 A dla siebie: do lekcji! Czytać Długosza! Odpowiedz Link
aard Przywróciłem arbitralnie 23.11.05, 14:09 To znaczy wszystkie te posty, które nie były próbą trafienia, a za to były abderycką dyskusją bądź też takie, które były próbą trafienia i były abderycką dyskusją. Dzierżżżż!!! Odpowiedz Link
huann PUNKT 15:00! 13.08.06, 15:00 ależ dawno nie punktowaliśmy! z Okazji przyjazdu Yaviniaków do Lizaarda taka tam luźna uwaga: "KUKURYKU" Odpowiedz Link
huann 01:00 15.02.07, 01:00 huhu! yavorius napisał: > Punkt 1:00. > > Kto nie ustrzeli - out. Odpowiedz Link