Dodaj do ulubionych

WĄTEK PUNKT

• yavorius hop południe 31.03.05, 12:00

• yavorius Ubiję 15.04.05, 13:00
      i jeszcze 2 i pół godziny do końca...
    • aard Jeszcze 1,5 godziny :/ 21.04.05, 15:00

• yavorius Chyba warto też zrobić porządek na tym wątku 27.04.05, 11:00
        Chyba że nie
        • maginiak Chyba warto zrobić porządek 28.04.05, 09:18
          z tymi brudnymi talerzami w kuchni. Naprawdę warto! Pójdź, zobacz i uczyń swoją
          powinność! :-p
          • latajacy_rosomak LOL :D 28.04.05, 11:01
            Wyobraziłem sobie Maginiak, grożącą wałkiem Yavorovi:D
            • maginiak Sacrebleu! There is no wałek! 28.04.05, 12:04
              Trzeba mi na zakupy, bezwzględnie! ;)
              • aard Czy to niedopatrzenie już naprawione? /wał 10.05.05, 11:50

• yavorius hehe, dalej nie ma wałka <haplam> /jest tekst 10.05.05, 12:13
                  A tak serio, Aardzie, przeczyściłbyś:P
                  • aard aard dający na przeczyszczenie? /pomyślimy 11.05.05, 10:10

• yavorius AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARDZIE! 11.05.05, 10:12
                      Zrób no tu porządek!
                      • aard Yavoriusie 11.05.05, 14:26
                        Z tym będzie problem, bo MZtka, zdaje się, jest przeciw. Ja zresztą też. Może w
                        piątek to przedyskutujemy?
                        • szprota hy hy 12.05.05, 00:35
                          ten wątek to taka droga yavorowa. stacja pierwsza: Yavorius się denerwuje.
                          Stacja druga: Yavorius błaga o porządek. Stacja trzecia: Yavorius śle esmesy z
                          żądaniem hasła dostępu do loginu administratorów...
                          [...]
                          stacja sto trzydziesta druga: Yavorius idzie do wojska, wszyscy śpiewamy
                          "przyjedź MZtko na przysięgę"
                          :P
                          • yavorius och, jakie dowcipne 12.05.05, 07:57
                            > Stacja trzecia: Yavorius śle esmesy z żądaniem hasła dostępu do loginu
                            administratorów...

Patrz, a ja myślałem że żartowałem.

Ogólnie rzecz ujmując: praktycznie każdy wątek (z wyjątkiem nurtującego), który
                            ma jakąkolwiek swoją własną drogę i zasady, zostaje po jakimś czasie roz%$#%%
                            ny, ciekawe czemu. No nic, po prostu muszę się przyzwyczaić, skoro normalna
                            rozmowa nie pomaga, a bić piany i grochem o ścianę mi się nie chce. Tyle.
                            • aard Mnie tam rozbawiło :) 13.05.05, 11:27
                              yavorius napisał:

> No nic, po prostu muszę się przyzwyczaić

I o.
                              • latajacy_rosomak Yavor jest najśmieszniejszy jak 13.05.05, 11:34
                                się złości:D

A że się wpisał na Punkcie o 7:57 nadaje temu jeszcze dodatkowej pikanterii,
                                hihihi:)
                              • zipek4 Re: Mnie tam rozbawiło :) 13.05.05, 11:35
                                Z tego co zauwazylem, to Ciebie bawi zbyt duzo rzeczy. A jesli chodzi o cala te
                                sprawe, to mysle ze wiem o co chodzi tym, ktorzy domagaja sie porzadku. Jesli
                                na jakims watku jest zasada i jej zastosowanie daje zwykle mile oku rezultaty
                                (wezmy taki watek nurtujacy, ale i rowniez watki typu plum, czy rzeczony
                                punkt), no i faktycznie pachnie surrealizmem (bo przeciez surreal i anarchia to
                                nie to samo!) to mozna watek potraktowac jako rodzaj gry. Czemu zatem takim
                                rodzajem gry jest watek nurtujacy, a inne watki nie moga?

Uszanowanie,
                                Zip
                                --
                                nic do dodania, poza tym, co napisane.
                                • aard Hoho... :) 13.05.05, 12:58
                                  zipek4 napisał:

> Z tego co zauwazylem, to Ciebie bawi zbyt duzo rzeczy.

Co rozumiesz przez "zbyt dużo", Kochanieńki?
                                  • zipek4 Re: Hoho... :) 13.05.05, 13:03
                                    Wystarczy chociazby spojrzec na to, jak sie zachowywales po smierci Papieza,
                                    np. na to co Ci odpisano:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=13368939&a=22439710
                                    I nie mow do mnie Kochanienki, jesli mozesz. A jak nie mozesz, to tez nie mow.

Uszanowanie,
                                    Z.
                                    • aard Jeszcze raz, powoli i drukowanymi literami 13.05.05, 13:07
                                      C O R O Z U M I E S Z P R Z E Z S W O J E S F O R M U Ł O W A N I
                                      E że "mnie za dużo rzeczy bawi"?

Odpowiedz na pytanie, jeśli możesz. Jeśli nie możesz, to też odpowiedz.
                                      • zipek4 Re: Jeszcze raz, powoli i drukowanymi literami 13.05.05, 13:15
                                        OK, BEDA DRUKOWANE. CHODZILO MI O TO, ZE NIE POTRAFISZ ZACHOWAC POWAGI WTEDY,
                                        KIEDY SIE POWINNO, CHOCIAZBY DLA ZWYKLEJ PRZYZWOITOSCI. CHODZILO MI PRZEDE
                                        WSZYSTKIM O SPRAWE Z PAPIEZEM I TWOJE DURNE SYGNATURY.

MAM NADZIEJE ZE ZROZUMIALES.
                                        • aard Teraz, jakeś wyartykułował, odpowiadam 16.05.05, 16:06
                                          Zipku4,

Nie ma czegoś takiego jak "się powinno". Jest to sformułowanie tak rozmyte, że
                                          praktycznie nie istnieje.

Jeśli chodzi o nieco konkretniejsze "ja powinienem", to ma ono zastosowanie
                                          wtedy, kiedy istnieje jakieś zewnętrzne w stosunku do mnie uwarunkowanie, które
                                          mnie ku temu skłania. Takiego uwarunkowania nie było w przypadku, o którym
                                          piszesz. Jestem człowiekiem wolnym i mam swoje poglądy, które mogą się Tobie (i
                                          innym ludziom) nie podobać, ale w takim razie napisz uczciwie, że to Tobie się
                                          nie podobają i przekonaj mnie argumentami, dlaczego powinienem je zmienić, a
                                          nie powołuj się na jakieś abstrakcyjne "sie powinno", bo w odpowiedzi mogę
                                          napisać, że "się powinno" jadać żywe karaluchy (jadam codziennie rano i
                                          wieczorem, wiesz, jak to fantastycznie robi na potencję?!) i jaki z tego
                                          wniosek wyciągniesz? Będziesz jadał? Czy jednak - po prostu i zwyczajnie -
                                          weźmiesz mnie za idiotę?

Uszanowanie,
                                          aard

PS. Drukowanymi literami, to ja tłumaczyłem TOBIE. Jesli możesz, nie bij nas
                                          nadmiernie capsem po oczach. Jeśli nie możesz, też nie bij.
                                • aard Ach, jeszcze coś 16.05.05, 19:48
                                  Bawiący mnie powyższy żart Szproty z użyciem analogii do drogi krzyżowej
                                  prawdopodobnie również jest dla Ciebie niesmaczny?
                                  Bo jeśli tak, to - bez obrazy, ale może powinieneś zmienić forum na takie dla
                                  miłośników RM albo inne zdeklarowane ideologicznie? Bo tutaj raczej mało kto
                                  się przejmuje polityczną (religijną, rasową, dowolną inną) poprawnością.
                                  Więc pomyśl, czy nie warto czasemzagłosować nogami ;)

Co nie znaczy jednak - i chcę mieć pewność, że to rozumiesz - że przeszkadza mi
                                  Twoja tutaj krytyka. Wprost przeciwnie, miło się dyskutuje z Twoim wołaniem na
                                  puszczy :)

Ushaardowanie,
                                  dzierż!
                                  • aard Nie no - jakżeż takie pyszności mogą 23.11.05, 12:28
                                    pozostawać usunięte? Mam na myśli całą gałąź, pod którą siedzę.
                                    • huann achaaa, to stąd RUlicznik zwariował?/kukunakomuniu 23.11.05, 12:33
                                    • maginiak no rzeczywiście szkoda było 23.11.05, 13:26
                                      bo czytając post MZtki poplułam monitor. szkoda tylko że jego obrócenie w czyn
                                      niemożliwe. Yavor ma kategorię Z :)
                                      • aard O! Z tego wyciągam jeden wniosek 23.11.05, 14:01
                                        Zipkiem4 nie jest Maginiak ;)
                                        • maginiak Re: O! Z tego wyciągam jeden wniosek 23.11.05, 14:04
                                          Hmmm, a byłam podejrzana? Zdradzę Ci w sekrecie, że ten Maginiak ma tylko
                                          jednego klona. No dobra, może dwa :-P
                                          • aard Re: O! Z tego wyciągam jeden wniosek 23.11.05, 14:20
                                            Nie, nie byłaś :)
                                            • szprota oj jak komu 23.11.05, 18:23
                                              ja to bym chętnie Maginiaczka tu i ówdzie podejrzała :D
                                              • maginiak hojojoj! 24.11.05, 09:49
                                                hola hola i nununu! nieładnie używać swojego stołka jako wykrywacza Maginiaka!
                                                to podchodzi pod mobbing maj dir ;)
                                                • szprota to ja w ramach pokuty 27.11.05, 19:28
                                                  pouprawiam mopping w moim homie.
    • yavorius południe 11.05.05, 12:00
      Ciekawe.
      • huann popołudnie 17.05.05, 12:12
        punkt! niech ktoś wreszcie zrobi porządek z tym popołudniem no!
    • latajacy_rosomak Ten punkt jest martwy 14.06.05, 11:00
      i dlatego się w niego wpatruję.
      • yavorius Wcale nie :P /nt 14.06.05, 11:00
    • cassani Re: WĄTEK PUNKT 14.06.05, 11:41
      punkt to zdrowie
      • latajacy_rosomak Już po Tobie 14.06.05, 12:00
        Yavor Ci zrobi kęsim, kęsim. Nawet latem da się zrobić z dupy jesień renesansu.

Jesteś martwy jak ten punkt, który martwy nie jest.
        • yavorius co ja mogę biedny miś /nt 14.06.05, 12:00

• huann 18:00 20.06.05, 18:08
      tak bardzo chciałem punkt o 18:00, dn. 20.06.2005 r. było to marzeniem mego
      rzycia...
      spóźniłem się o całe 8 minut.... a to się już NIGDY nie powtórzy...
      odę się pochlastać.
      udzielcie wskazówek na przeszłość.
      • aard 19:00 20.06.05, 18:51
        Rachunki krzywd wyRUwnane :)
      • aard 19:00 20.06.05, 18:52
        Rachunki krzywd spłacone :)
    • yavorius WYCZYSZCZONE /dziękuję /nt 21.06.05, 13:00
      • latajacy_rosomak I znów nie ma moich odwrotnych godzin:D 21.06.05, 21:00
        ROTFL, ale punktualny:D
    • yavorius no:) 22.06.05, 11:00
      nowy wątek:)
    • kpiarz kpię sobie z tej godziny! /nic 22.06.05, 13:00
    • yavorius bynajmniej dziesiąta 23.06.05, 10:00
      <ziew, uaaaa>
    • yavorius Mamy południe 24.06.05, 12:00
      Jesczcze 3,5 h...
    • yavorius to nie ten wątek 24.06.05, 14:00
      ale co tam:)

zapomniałem.
    • aard threepijem 24.06.05, 15:00
      na zdrówko!

Aha, tym wątkiem nie będę migotał, bo by później Yavor znów chciał sprzątać :p
    • huann PUNKT 2:00 04.08.05, 02:00
      wszystko punkt
      • yavorius podbijam no bo umrze nie? 23.03.06, 12:00
    • yavorius A podbiję .nt 28.09.05, 11:00
    • latajacy_rosomak 18:00 dla Yavora. 22.11.05, 18:01
      A dla siebie: do lekcji! Czytać Długosza!
      • latajacy_rosomak Bobra, poddaję się 22.11.05, 18:02
        nie wychłodzi mi zdziś coś.
    • aard Przywróciłem arbitralnie 23.11.05, 14:09
      To znaczy wszystkie te posty, które nie były próbą trafienia, a za to były
      abderycką dyskusją bądź też takie, które były próbą trafienia i były abderycką
      dyskusją.

Dzierżżżż!!!
      • huann no pięknie! 23.11.05, 14:16
        ku dobRU licznika Panie ADMIrale!
        • aard czy to znaczy 24.11.05, 12:12
          że jesteś przeciw? Czy tak sobie plumkasz?
          • huann zazaza 24.11.05, 12:31
            wręcz przeciwnie! /tylkoelektryk
    • huann PUNKT 15:00! 13.08.06, 15:00
      ależ dawno nie punktowaliśmy!

z Okazji przyjazdu Yaviniaków do Lizaarda taka tam luźna uwaga:

"KUKURYKU"
    • huann 12/00! 01.11.06, 12:00

• huann 01:00 15.02.07, 01:00
      huhu!

yavorius napisał:

> Punkt 1:00.
      >