vauban Re: chcemy Naty! tęsknimy! 20.11.06, 09:42 No, właśnie. Jak w temacie/Nacie Och urwał nać ! Odpowiedz Link
szprota wlazł na gruszkę, siał pietruszkę 20.11.06, 13:08 czekamy na Natę w tym temacie. Odpowiedz Link
huann Re: byś się kurwa 28.11.06, 13:52 cassani napisał: > o mnie spytał! dobra. co masz w lodówce? :> Odpowiedz Link
cassani Re: byś się kurwa 28.11.06, 15:35 twarożek, stary olej, pasztet, jakieś pomidory, pepsi, i jakieś fragmenty zwierzęcia - chyba jego nogi. Odpowiedz Link
szprota to ja może napiszę 28.11.06, 19:05 co miałam dziś w plecaku wracając z emocjonującej wyprawy do salonu mej rodzimej sieci i kauflandu: - przegródka z siateczką: chusteczki, parasolka - przegródka ze skośnym ekspresem: klucze - przegródka mała z ekspresem dookoła: błyszczyk, krem nawilżający, pilniczek, lusterko i nokia - przegródka z poziomym ekspresem: pudełko z kartą sim, szprotokólarz, pisak i olejek eteryczny o zapachu nie wiem jakim - przegródka zwyczajowo ukryta: serek twarogowy ze szczypiorkiem, kilkanaście podgrzewaczy o zapachu cynamonowym, ser żółty teksas z ziołami, wkładki higieniczne bella - przegródka z ekspresem w dwie strony: dwie puszki kociego żarcia (nie wchodzi im!), słój nutelli, serek twarogowy paprykowy, karta gwarancyjna i faktura na nokię nie zmieściły się do plecaka: ręczniki papierowe sztuk dwa, papier toaletowy sztuk sześć, chleb ciabata, chleb razowy sojowy i dalszy ciąg asortymentu materiałów opatrunkowych o nazwach ob i bella. Odpowiedz Link
vauban Re: o ja pierdolę 29.11.06, 00:12 to na dobranoc jeszcze napiszę, że współczuję (ale za to ja wczoraj przeładowałem z ciężarówki do domu pół tony towaru, paneli podłogowych i podkładów, i ciągle jeszcze żyję, co podpada pod staranne lekarskie dochodzenie, jakim to cudem). Odpowiedz Link
vauban Re: matematyka z geometrią 29.11.06, 00:40 podpowiadają mi (a i fizyka podszeptywa), że zużyłem już ponad dwie tony materiałów budowlanych, tylko po to, aby część dzienna mieszkania używalną była. I, zaprawdę, większość z tego wniosłem na własnych plecach (o, jak to dobrze, iż mieszkam na parterze ;)) La, la la laa ! Odpowiedz Link
szprota dziękuję 29.11.06, 00:44 na pociechę mogę dodać, że słój nutelli zużywam aktualnie. Odpowiedz Link
nata82 jestem 01.12.06, 09:41 echh, zaczęło się od tego ze nie miałam nawet czasu zaglądać na RU... ktoś by powiedział, ze czas zawsze się moze znaleźć ale z nadzieją ,ze i w realu wokół mnie są mili ludzie spędzałam ten czas z nimi. Teraz czuję się trochę pogruchotana (nie wiem , moze to akurat taki dzień/chwila?)... Jestem osobą która mimo wszystko bardzo lubi ludzi... ale... mam wrażenie, ze zawsze się o coś walczy :/ Wracam, postaram się (zresztą sama tego też trochę potrzebuję)znów bywać tu częściej. P.S. Czy raki zawsze są takie uparte i obrażalskie ??? Odpowiedz Link
szprota Raki 01.12.06, 12:13 moja debestna i ofolna przyjacióła jest rak, i tak, jest uparta i obrażalska :) Odpowiedz Link
huann Raki 01.12.06, 12:35 lubią się odpinać o byle co i dziurawić wszystko bez powodu. chyba założę wątek (ale nie tu) pt. ChWDP*. *Chowam Wszystko Do Plecaka. taki poręczny spis tego, co się może przydać na wycieczce :) Odpowiedz Link
nata82 Re: Raki :) 02.12.06, 10:03 no własnie - a jeszcze 2 raki to juz w ogóle koszmar. Jednego dnia jest wszystko ładnie i pięknie a na drugi , wystaczy ze coś zrobisz nie poich mysli - od razu foch echhh, pomimo trudnej obsługi ;] i tak je zajebiscie lubię :) Odpowiedz Link
aard Choryskop 21.10.08, 16:08 Jedna taka miała fijoła na tym punkcie, a że sama była wodnikiem, więc ciężko jej było powiedzieć: "idź się utop!" A znowuż inny taki nie miał fijoła na tym punkcie, ale miał na innych, więc odkręcił kurek pod prysznicem i nie pomyślał, że jak nocny ognik wschodzi na bagnie, jak mokry Jaskier za kurwą w deszcz przepada... Odpowiedz Link
lavinka Re: GDZIE DO CHUJA JEST NATA 08.11.07, 02:05 Kto by pomyślał,że tyle jest wątków na "Gdzie"... końca nie widać! Odpowiedz Link