szprota 19.10.04, 00:01 Dziaduniu - wszystkiego dziadowskiego i szyszkowego :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neochuan wczoraj było Dziada Borowego?? 19.10.04, 00:04 dobrze, że Szprota zdążyła o tym napisać przed północą!! Dziadzie, Dziadzie, wszystkiego wczorajszego!!!!!!!!!!!!!!! -- szycha zamiast gąchy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
neochuan Re: wczoraj było Dziada Borowego?? 19.10.04, 00:04 nie no, prefix, czy precox, bo już mi miga Odpowiedz Link
pawel-strzalka Re: wczoraj było Dziada Borowego?? 19.10.04, 00:05 migasz się chuanie, a ja sie nie migam i życzę Odpowiedz Link
szprota dziś to dziś 19.10.04, 00:07 miało być dziś, ale był wcześniej praecox, to skasowałam Odpowiedz Link
dova a co! też Dziadkowi pożyczę! 19.10.04, 00:33 Dziaduniu, pożyczę Ci laskę długonogą, ale nie drewnianą, pożyczę Ci wnuczki cudne( "dziadku, dziadku a dlaczego ty jestes borowy a nie laskowy? ") i jeszcze Ci mogę(?) pożyczyć sto lat w borze w lisiej norze! Idziesz na to? A Dziad Borowy ma najzajebawniejszy nick gazetowoforumowy!!! Odpowiedz Link
aard Dziad Unio Katowicka! 19.10.04, 09:32 Ty jesteś jak anielica Ile cię trzeba szanować ten tylko się dovie kto Twe lica ucałował. Niech Ci tedy kamienie do butów nie wpadają lecz szychą wielką w sumie nie bądź również - bowiem tylko bukowe orzeszki szczęście dają. Dzierżbór występuje z największą intensywnością właściwie w drugiej połowie paźwziernika właściwie! Odpowiedz Link
maginiak Nareszcie jest Dziada Borowego!!!!!! 19.10.04, 12:59 Dziadzie drogi a kochany, niechaj Ci gwiazdka borowości świeci, oczywista na czerwono i na błyszcząco i niechaj jeszcze sto lat sto lat, i niech Ci wiewiórka bróżowa kitka doda co najmniej pięć lodów, i niech Ci się szyszki same zbierają do Twej dziadoborowskiej kieszeni, i żołędzie zresztą też (hmmm, Dziadzie, czy Ty właściwie lubisz żołędzie? bo jakoś wszyscy wspominają o szyszkach, a o żołędziach to nie...), no i jeszcze dużo wszystkiego najlepszego i jeszcze bardziej świecącego i jeszcze bardziej błyszczącego, i jeszcze, i jeszcze, i jeszcze :********* Odpowiedz Link
dziad_borowy A d roweBo Dzijest ada goziś! 19.10.04, 13:37 Cala swoja borowatoscia dziekuje Wam za niezle życzonko i tu i tam i owdzie. Jestem wzruszony chlip i szczesliwy chlip i w podziece wyskocze Wam teraz z tortu <energiczny_wyskok_z_tortu_polaczony_z_przytupem_lewa_noga> ,zamacham marynarka <machanie_nad_glowa_marynarka_do_furkotu_prowadzace> oraz zrobie jak sojka <tak_jak_sojka_robi_o_swicie_w_dzien_targowy>. Podziekuwa do boru!! Dzierżbór występuje jak nie wiem co!!!! ps. Szprotaresso, a jak myslisz?? :-)))) Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Re: A dziś jest Dziada Borowego! 19.10.04, 16:00 Ogólnie toya życzę jak najwięcej dziadostwa! I niech mnie dziadoski bicz rozpuszczony trachnie jeśli tak nie będzie! Odpowiedz Link
zamek Wszystkiego najborowszego Dziaduniu! 19.10.04, 23:36 Dzierżwiertaręzudarem! :))))) Odpowiedz Link
yavorius Re: A dziś jest Dziada Borowego! 21.10.04, 09:32 Dopisuję się z pewnym opóźnieniem, tym niemniej jednak :-D Wszystkiego borowego, borowikowego i o! Odpowiedz Link
yavorius Re: A dziś jest Dziada Borowego! 23.01.06, 08:31 To wszystkiego najlepszego, tak? Odpowiedz Link
lolik2 jak dla mnie 24.01.06, 08:44 Dziada Borowego może byc codziennie! BLURP oraz WAK WAK życze! Odpowiedz Link
aard Dziad i Maginiak w jednym świątowali dniu 25.01.06, 11:11 Dziad i Maginiak w jednym świątowali dzionku Dziad w Katowicach, Maginiak w Warszawie Dziad był spokojny, nie wadził nikomu A Maginiak też :p Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: Dziad i Maginiak w jednym świątowali dniu 25.01.06, 11:45 Dziad, spokojny, nie wadził nikomu, Maginiak najdziksze wymyślała swawole. Ciągle wylewała w swoim pokoju: To drink, zapojka czy flaszka whiskey Ciągle i ciągle wywracała kieliszki, Znosił to Dziad, nareszcie nie może; Schodzi do Maginiak i prosi w pokorze: - Zmiłuj się waćpanna, wylewaj mniej nieco, Bo mi na wszystkie butle pustką już świecą. - A na to Maginiak: - Wolnoć, Dziadku, W swoim stadku. - Cóż byłe mówić? Dziad ani pisnął, Wrócił do siebie i szyszak nacisnął. Nazajutrz Maginiak jeszcze smacznie chrapie, A tu z powały coś Jej na nos kapie. Zerwała się z łóżka i pędzi na górę. Sztuk! puki - Zamknięto. Spogląda przez dziurę I widzi... Cóż tam? cały pokój w wódzie, A Dziad z wiertarką siedzi na komódzie. - Co waćpan robisz? - Ryby sobie wiercę. - Ależ, mośpanie, mnie kapie po ręce! A Dziad na to: - Wolnoć, Maginiaczku, W swoim zagajniaczku. - Dzierżbór niezłe rrrozlewanko!!!! Odpowiedz Link
aard Re: Dziad i Maginiak 25.01.06, 13:21 [...] Z tej oto powiastki morał w tym sposobie: Jak Maginiak Dziadowi polewa, to Dziad pije sobie! Odpowiedz Link
maginiak Aaaaaaaaaaaaaaaaaa! 26.01.06, 10:47 Maginiaku, zjadłaś A! A jeśli zjadło się A trzeba zjeść B! I O! Odpowiedz Link
maginiak Re: Aaaaaaaaaaaaaaaaaa! 15.12.06, 15:09 Maginiaku, zjadłaś również K! I potrzebowałaś niemal roku by to zauważyć! O K.! Odpowiedz Link
dziad_borowy To już dziś?!! Nareszcie!!! 24.01.06, 22:43 Zycze Wam wszystkiego pluszowego z tej okazji:-*** Dzierżżżż!!! Odpowiedz Link
vauban Re: To już dziś!! Nareszcie!!! 15.12.06, 21:09 A haera matata, no kucziwa. Dziad Borowy Uhuru, maea ! Odpowiedz Link
szprota no w końcu! 15.12.06, 21:11 ciekawe, czy Dziad też ma tambylca z Bali. Dziadzie? Odpowiedz Link
maginiak Ojeny, ale wstyd! 21.08.07, 16:54 Znowu zapomniałam! Wszystkiego jagodowo amerykańskiego! Ale z lasu, nie z jakiejś tam hodowli borów! Odpowiedz Link
huann Re: A dziś jest Dziada Borowego! 02.08.08, 12:56 nieprawda! dzisiaj jest Maginiaka! :P Odpowiedz Link
huann A dziś jest Syna Bożego! 25.11.08, 13:09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=49328&w=70607014 uf,uf, Dziś jest Wszystkich!!!! Odpowiedz Link