huann z cyklu: może niezaładne, ale DZIADA!!!!!!!!! 24.11.06, 13:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=52694123&a=52776456 :D Odpowiedz Link
vauban Re: z cyklu: może niezaładne, ale moje ! 21.12.06, 21:28 Nic to ! - rzekł mały rycerz, i, otrząsnąwszy się i oblizawszy, wypełzł z latryny, do której zdmuchnął był go granat turecki, wystrzelon z janczarskiej kolubryny. - Panie Zagłobo ! Hop, hop ! - zawołał, nie widząc w pobliżu swego druha. - Jam ci jest ! - ozwał się głos, z czeluści jakowejś dochodzący. Pan Michał spojrzał i zdumiał: - To jam na Waszmości zalegał ? Wielki dyzgust uczyniłem, i o wybaczenie proszę ! - Nic, nic to, panie Michale, jeno rękę Waszmość podaj, bo mała chwila starczy, a w owym niewymawialnym, a pogańskim utonę... Pamiętasz waćpan, jak to Skrzetuski ze Zbaraża się wymykał ? - Pamiętam, jako żywo ! Spiesznie, gdyż pohańcy nadchodzą ! - Obliżmy się, i do obozu... - Do obozu ! Zapadał zmierzch. Nad głowami rycerzy przelatywały ostatnie kufle. Odpowiedz Link
vauban Re: szkocka wóda na myszach i pochodne 21.12.06, 22:24 - Tfu, Panie Michale, alem się za bardzo był oblizał - powiedział z obrzydzeniem Pan Zagłoba - dobrze by było pysk czymś zacniejszym przepłukać, niźli ta gorzałka, co za ciężkie grosze u Żyda w karczmie kupujem, i z prochem mieszać dla tęgości musim. - Mam ci ja tu w zanadrzu bukłaczek zacny - odparł pan Wołodyjowski - który jeszcze z Azji Tuhajbejowicza piwniczki złupiłem, a na specjalną okazję chowałem ! - Zacny przyjacielu mój, jam ci jest życie winien ! Co zaś w bukłaczku się chowa ? - Trunek najzacniejszy, Wisienką alboli Dyktą zwany, z wiśni naddnieprzańskich robion. Zacny on ci, w sam raz na te wojenne trudy... - Dawaj go sam ! Wykrzyknął Zagłoba, i, nie czekając, z rąk pana Michała bukłaczek wyrwał. Słychać chwilę było żłopanie, jak gdy konie zdrożone do studni dojdą, nareszcie usta odjąwszy, rzekł Zagłoba: - Waszmość nigdy do trunków szczęścia nie miał, panie Michale. Albo dobre, albo mało - i tak zazwyczaj ! Lecz dzisiaj, zaiste, fortuna poszczęściła, bowiem zacny kordiał, o, zacny... I powiadasz Waćpan, iż to z Tuhajbejowicza piwniczki ? - Do końca pewności nie mam - odparł pan Wołodyjowski - gdyż onże piwniczek wiele przedtem był złupił. Ale tak mi zda się, że to z jego... - Głupiś waćpan, jak z jego piwniczki, to co za różnica, złupiona alboli nie ? Hę ? Ważne jest, iże zacna. Ot, i obóz o dwa kroki... - Jakoś mi się krok myli, panie Onufry. - A skąd, hep ! Po imieniu, waćpanie, czyż to się nie znamy od czasów Potopu ? - A, sam już kurwa, nie wiem, ale jakoś mi żal się tego bukłaczka zrobiło... -Bukłaczek nie zając, oto nie ucieknie. I już w obozie jesteśmy, hep ! Odpowiedz Link
b00g13 Z racji ze ani nie moje ani nie brzydkie [blog] 24.12.06, 03:30 Obejrzalem sobie szprotokoly i nie moge sie opedzic od wrazen. Jak male kulawe kroliczki podskakuja mi wokolo kolan i piszcza 'kurwahucul!'. Co z kolei mi przypomina ze bylem kiedys kurewsko przystojny (to mi sie podoba - kurewsko przystojny... to jak chujowo prostolinijny, albo pierdolenie powtarzalny) i skromny jak przydrozna kapliczka w Watykanie. Odpowiedz Link
huann wierrzyg 04.01.07, 18:02 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10489&w=54776938&a=54923577 Odpowiedz Link
huann chłopcy-szarikowcy 11.01.07, 00:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11971&w=28872195&a=55303163 Odpowiedz Link
yavorius Re: z cyklu: może niezaładne, ale MOJE!!!!!!! 23.02.07, 15:24 W wątku o banku na sienia. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=57896657&a=57898859 Odpowiedz Link
szprota surowy admin Yavo 26.02.07, 20:31 -Pozostałych forumowiczów informuję, iż wątek zostanie usunięty o 20.30. Szprota: -forumowych pozostalcow wątkuję, że informacja ustanie zosonięta o 20:30. -pantoflujących forumowiczow usuwam, bo informacja zostanie podana o 20:30 -bootujących pantoflarzy podaję do forum o 20:30 -używających kociarzy yavoriusuję o 20:30 resztki wątku PS nie zdążyłam skopiować schizy drugiej Pięknej Łotrzycy ;] Odpowiedz Link
breblebrox Re: surowy admin Yavo 26.02.07, 20:49 Niniejszym zostałam SPAMEREM! Jestem kwintesencją zła! I mam 4 pkt karne! Odpowiedz Link
szprota Re: surowy admin Yavo 26.02.07, 20:54 staraj się, staraj. jeszcze trochę i dostaniesz order spamera Utopii. Odpowiedz Link
huann z cyklu: może niezaładne, ale trochę MOJE!!!!!!! 07.04.07, 01:33 impresja czarnobylska Odpowiedz Link
lovin.k a chcesz jeszcze parę fotek z Czarnobyla? 07.04.07, 19:39 Kiedyś znalazłam coś na necie. Kcesz? lav Odpowiedz Link
meteor2017 A ja mam 07.04.07, 22:45 Marynowane grzybki z cezem zbierane w goracej strefie w poblizu Gierkowki. Odpowiedz Link
meteor2017 eKubek 09.04.07, 14:55 Naplotłem z bratem... sam już nie wiem, czyja kwestia czyja i jedna mi uciekła. A dodam że eKubek wygląda tak i wygrałem go Szarżą Ciężkiej Kawalerii Kubkowej -Zrobię sobie cappuccinko w eKubku. -A od czego to e? -Znasz teorię ewolucji? E pochodzi od małpy. -Eee tam -Etan? -Etanol. -e-Człowiek - alkoholik. Odpowiedz Link
huann Re: eKubek 09.04.07, 21:48 meteor2017 napisał: > -Zrobię sobie cappuccinko w eKubku. > -A od czego to e? > -Znasz teorię ewolucji? E pochodzi od małpy. > -Eee tam > -Etan? > -Etanol. > -e-Człowiek - alkoholik. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=14376723&a=18448646 czyli: "etan, metan, propan, butan, zaraz przyjdzie orangutan" wiedziałem! wiedziałem, że demyurg y poyebany!:D Odpowiedz Link
huann z cyklu: może niezaładne, ale MOJE!!!!!!! 19.04.07, 23:32 Moje forum Witaj huann Uczestniczysz: * . * POŁKNIĘTE PRZEZ HUANNA * Niebo do wynajęcia ... * Cm. Północny - brama zachodnia Odpowiedz Link
huann z cyklu: może niezaładne, ale MOJE!!!!!!! 25.04.07, 18:50 pojechałem z letka Rodziewiczówną: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=61374085&a=61374655 Odpowiedz Link
szprohuann piosenka punkowa jakby 07.05.07, 23:31 Polki podejrzane o morderstwo Hiszpana DJ zmarł na sepsę, policja szuka osób z dyskoteki Nadmuchiwany golas z Polski peszy Włochów Poseł: karać kobiety za noszenie mini na drodze Ref.: po co ci, po co tyle rzeczy z second handu nie na rękę ci na drugiej masz zegar słoneczny splot żyłek skopią ci boczek przodek i tyłek nówka sztuka, pierwszy właściciel, niepalący pod nogą stołu dzieła Lenina wczoraj noc młoda, tyś jeszcze śpiący nie połówka jabłka, lecz wina - no czyja? Ref. Odpowiedz Link
huann mątwa 23.05.07, 01:17 <a href=https://www.youtube.com/watch?v=gWAETqVbFFE">zła telewizyjna</a> Odpowiedz Link
lavinka co jest z tymi ahrefami? 23.05.07, 19:43 lavinka napisała: zła telewizyjna ... Odpowiedz Link
yavorius Re: z cyklu: może niezaładne, ale MOJE!!!!!!! 28.08.07, 10:18 No dobra, jestem zabawny :). A jaki skromny! Odpowiedz Link
lavinka tańcząca z pająkami... 04.09.07, 22:23 warszavka.bloog.pl/id,2375686,title,-Tanczaca-z-pajakami-,index.html Odpowiedz Link
huann trochę cyklogrobingu 05.11.07, 01:48 picasaweb.google.com/huann.rower2/TryptykCyklogrobingowy naści w stertu pogrzebu! Odpowiedz Link
huann Trzy Kopce 24.11.07, 01:22 a kolano bolące :( picasaweb.google.com/huann.rower2/TrzyKopceKolanoBolCe Odpowiedz Link
huann z cyklu: może niezaładne, ale (częściowo) MOJE!!! 10.12.07, 21:14 picasaweb.google.com/szprotkania/65WroBezSzpro i picasaweb.google.com/szprotkania/66Urodziaardy Odpowiedz Link
the_borg O Sutku 04.01.08, 01:43 O, Sutku (łac. mammo), coś inaczej zwany gruczołem mlekowem (łac. glandulą lactiferą) lub sutkowem (łac. glandulą mammarią), zaś pot. piersią – tyś największem gruczołem skórnym człowieka śród gruczołów człowieka, a i jednym z parzystych narządów, rozwijających się u osobników płci żeńskiej w okresie niechybnie pokwitania! O Sutku, coś wyniosłością parzystą będąc w kształcie półkuli lub stożka niczem Vesuvio pod Napoli - dojrzeć Cię – mleko, a i miód z pewnością w parze płynące same! O Tyś, co u osobników młodych leżysz na wysokości od III do VII żebra, jakżesz ty spokojnie spoczywasz głównie na powierzchni mięśnia zębatego większego, jedynie niewielką częścią boczną leżąc na powięzi mięśnia zębatego przedniego! Ach - u kobiet karmiących nie kto inny, lecz Wy, o sutki zwykle się powiększacie i sięgacie niżej! Między Wami – sutkami, o, nie inaczej - znajduje się zmiennej szerokości podłużna szczelina, anatomicznie nazywana zatoką sutkową (sinus mammarum), jako przypowieściowa Scylla z Charybdą zanurzona w groźne otmęty płynnej ciekłości! O, zmiennej szerokości podłużna szczelino - o! O, Sutku, co rozwijasz się z zawiązków apokrynowych gruczołów apokrynowych, będących kulistymi zgrubieniami naskórka, wrastających w głąb podłoża, począwszy od 4. miesiąca życia płodowego; Sutku, co składasz się z tkanki gruczołowej – ciała sutka (corpus mammae) i otaczającego je ciała tłuszczowego (corpus adiposum mammae); O Ty, co nieco poniżej środka każdego z Was, na Waszym, nie innym jakimżekolwiek szczycie wystaje ciemniej zabarwiona, cylindryczna bądź stożkowata wyniosłość – brodawka sutkowa (papilla mammae), zajmująca środek okrągłego, brunatnego Pola Flegrejskiego, rozbuchanego spodem lawą pod zaskorupiałą pokrywą niby ostygłych żużli pigmentu, zwanego otoczką brodawki sutkowej (areola mammae), O papillo, o Sutku w śródku, a między niemi sinusie nie inny niż mammarum! Kształcie i wielkościo brodawki – wyście jakże zmienne, co może utrudniać ssanie mleka przez noworodka – bywa albowiem, iż brodawko - tyś jest słabo rozwinięta i nie wystająca ponad otoczkę, bądź nawet jesteśże wciągnięta, tak jak Krakon Odysa odessał pod Odessą, gdy nie chciał Niemca z Teutoburskiego Waldu! Ach, Wy , przebiegające w brodawce okrężne i spiralne włókna mięśniowe gładkie, które u jej podstawy przechodzicie na otoczkę, a u jej wierzchołka tworzycie sitowatą blaszkę odcedzającą prawdę w miejscu, gdzie łącząc się z mitem – klechdą się staje! Wyście to właśnie! Ajejże! - też wszak i dodatkowe brodawki sutkowe (hyperthelia) u obu płci mogące występować! Spotyka się was raz na 2-5 tysięcy przypadków. Najczęściej leżycie kilka centymetrów niżej i nieco ku środkowi od brodawki normalnej Ajoj! O, otoczko brodawki - to na Tobie właśnie widocznemi są okrężnie biegnące zmarszczki niczym przyczajone na środku oceanu tsunami, gotowe w każdej chwili uderzyć w spokojne mierzeje, by zatopić, unicestwić i rozmyć je w wirze zaprzeszłych chwil zapomnienia rozciągających się w wieczność całą, tam, gdzie morze łączy się ze słońcem, a i kilkanaście guzków, zawierających gruczoły otoczki się odnajdzie – wyście to przeważnie wielkie gruczoły kłębkowate oraz rozrzucone wśród nich gruczoły łojowe i potowe. W Tobie to otoczko właśnie przebiegają promieniste włókna mięśniówki gładkiej, powiązane z mięśniówką brodawki – nigżdy gdzie indziej! O Gruczole, coś składający się z 15-20 płatów (lobi glandulae mammariae), będącymi właściwie złożonymi gruczołami pęcherzykowymi! Z każdego Twego płata uchodzi przewód mleczny (ductus lactiferus), który przed swym ujściem na brodawce sutkowej rozszerza się w zatokę mleczną (sinus lactiferus), ach jakże rozszerza się niepomiernie a swobodnie w stosunku nawet do lejkowatego estuarium Garonny, za które niejeden Żyrondysta dał głowę pod Dordogne dzięki Gilette, co nieomalże równie dobre dla mężczyzny jak Ty. O Zatoki, to Wyście o przekroju rzędu 5-8 mm i długości średnio 12 mm. Kończycie się jakże prędko, zbyt prędko, carpie diem – tak szybko odchodzicie - u podstawy brodawki zwężeniem, wyście jak Garonna pod Dordogne, a mogłyście jeszcze ciągnąć się na przestwór - niczym oceanu! O, jakże dość często, bo u ok. 17,5% populacji polskiej, istniejesz Ty, ech dodatkowy płacie gruczołu sutkowego, położonyś częściowo w dole pachowym, klinicznie zwany ogonem Spence'a, a metafizycznie Gulą Nolens-Volens... Ojojoj kobiety, któreście nie rodziły -Wam to przewody mleczne przedstawiają się jako lite, kolbowato zakończone cewy, jedynie miejscami posiadające światło w tunelu nierodzenia, jakże ciemnym, niczym reflektory wygasłego parowozu w TGV czasach... Póki życia – póty nadziei – albowiem powiada Rozpruwacz-Fatalista i jego Pan Samochodzik - w czasie ciąży dochodzi jednak w Tobie, o Gruczole Parzysty do szeregu zmian – a i przewody mleczne rozrastają się, oddając boczne rozgałęzienia, uzyskując światło rozpraszające mroki litości zakończonej cewy! O Gruczole, coś jakże modnie, a i wygodnie otoczonyś jest torebką z tkanki łącznej włóknistej, która wnika w miąższ gruczołu, dzieląc płat na płaciki (lobuli glandulae mammariae)! O, Pasma Twej tkanki łącznej, co biegniecie z jednej strony do skóry, z drugiej – do powięzi piersiowej! Jakże Wy w znoju codziennem, w wytęzonym przytrzymaniu - przytrzymujecie Sutek przy klatce piersiowej, jak dumnie i bez zbędnych uprzedzeń nosicie nazwę więzadeł wieszadłowych sutka (ligamenta suspensoria mammae)! O Odpływie chłonki z gruczołu sutkowego! [Kiedy indziej] Odpowiedz Link
vauban Re: z cyklu: może niezaładne, ale MOJE!!!!!!! 05.04.08, 22:46 Dumania świtania zarania. Rozjechano jeża La la la la Rozjechano psa La la la la Podróż podróż Poprzez czas Przestrzeń też La la la la. Wschodzi słońce La la la la Płyną chmury La la la la Podróż podróż Poprzez życie Silnik gra La la la la. Małe śmierci La la la la Małe życia La la la la Oto jestem Tutaj dziś Jutro krach La la la la. Chmury płyną La la la la Drzewa rosną La la la la Byłem tutaj I tam już też Tu umarł jeż La la la la. Zachodzi słońce La la la la Przemijam prędko La la la la Jeszcze do jutra Nakarmię futra A potem nic La la la la. Odpowiedz Link
wilk.co.sika.i.kuca ????????????????? 06.04.08, 00:25 pl.wikipedia.org/wiki/Jak_wspania%C5%82e_s%C4%85_Chiny mnóstwo pytań! Odpowiedz Link
vauban Re: ????????????????? 06.04.08, 21:27 Nawet, jeśli było to napisane w 1912 (w co nie wierzę), to i tak mają chłopaki tupet ;) "Chińcyki trzymają się mocno", głosi nasza własna klasyka dramaturgii :))) Odpowiedz Link
dziad_prosiebny Re: ????????????????? 06.04.08, 22:00 to jeszcze Małe Miki. tutaj,tutaj, łoś!: pl.wikipedia.org/wiki/Hymn_Prus_Wschodnich Odpowiedz Link
jedziemyuazem Re: ????????????????? 06.04.08, 22:29 -Odnaleziono wreszcie! -Ale co?! -Wieczność! Ona jest Łosiem co się łączy ze słońcem... Odpowiedz Link
huann z cyklu: może niezaładne, ale MOJE!!!!!!! 26.10.08, 23:20 chlebek toskański, 2 francuskie sery, bułgarskie wino, sałatka meksykańska, kiełbasa żywiecka i krowie masło. Jak-to muuuuwią kosmopolitycy: myśl globalnie-zżeraj lokalnie! ;] Odpowiedz Link